Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Avida lainaa 2000 – 50 000 e

 • Avida Finans lainaa ilman vakuuksia
 • Lainaa 50 000 euroon asti
 • Maksa laina kokonaan pois milloin tahansa
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Kilpailuta Avida Finans ja yli 30 muuta lainanantajaa yhdellä hakemuksella

Avida Finans on ruotsalainen luottomarkkinayhtiö, joka on myöntänyt lainaa jo vuodesta 1983. Luotonantajalla on Ruotsin toimiston lisäksi sivuliike Suomen Espoossa. Avida Finansin tavoite on tarjota selkeitä ja nykyaikaisia rahoitusratkaisuja sekä kuluttajille että yrityksille.

Avida korko ja lainaehdot

Lainasumma 2000 – 50 000 e
Laina-aika 1-15 v
Korko 8,90% – 17,90 %
Muut kulut Avausmaksu 0-69 e
Tilinhoitomaksu 5 e/kk
Käsittelyaika Korkeintaan 1 päivä
Yhteishakija Kyllä

Näin haet Avida lainaa

Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.

 1. Valitse lainasumma ja laina-aika. Voit valita lainasummaksi minkä tahansa 2000 – 50 000 euron väliltä, oman tarpeesi mukaan. Laina-ajaksi voit valita 1-15 vuotta.
 2. Täytä lainahakemukseen yhteystietosi. Muista merkitä myös esimerkiksi aikaisemmat velat ja työllisyystilanne.
 3. Tutki lainatarjouksia suoraan sähköpostissa. Omalainan kautta kilpailutat useaa eri pankkia samaan aikaan. Saat heiltä lainatarjouksia suoraan sähköpostiin, josta voit tarkastella niitä helposti.
 4. Hyväksy haluamasi lainatarjous suoraan verkossa. Myös Avida Finans lainan voi hyväksyä suoraan verkkopankkitunnuksilla. Rahat saat tilillesi jopa jo saman päivän aikana!

Hae Avida Finans yhdistelylainaa – Tai uudelleenrahoita yksittäinen laina

Yhdistä lainasi ja säästä jopa satoja euroja joka kuukausi! Avida Finansin yhdistelylainan avulla yhdistät useamman korkeakorkoisen lainan yhdeksi, matalakorkoisemmaksi lainaksi. Maksamasi kuukausierä pienenee, ja rahaa jää vihdoin myös muuhun käyttöön. Kun kilpailutat Avida Finans yhdistelylainan Omalainan avulla, pääset heti eroon vanhoista lainoista ja voit keskittyä maksamaan vain jäljelle jäävää yhdistelylainaa.

Omalainan avulla voit hakea myös yksittäisen lainan uudelleenjärjestelyä. Jos sinulla on yksi kallis laina, jonka korko hipoo pilviä, niin voit hakea tähän lainaan uudelleenrahoitusta. Tällöin saat vanhaan lainaasi uuden matalamman koron kilpailutuksen avulla. Avida Finans myöntää lainaa yksittäisten lainojen uudelleenrahoitukseen jopa 50 000 euroa.

Avida Finans lainanhaun kriteerit

Katso tästä, täytätkö kriteerit ja voitko hakea Avida Finans lainaa. Lainaa voi hakea milloin tahansa täyttämällä hakemuksen lainojen kilpailuttamisesta.

 • Hakija on 24-70 vuotias. Avida Finans lainaa voivat hakea 24 vuotta täyttäneet. Yläikäraja Avida Finansilla, kuten useimmilla pankeilla, on 70 vuotta.
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä. Lainan saamiseen tarvitaan puhtaat luottotiedot, eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla.
 • Säännölliset ja vähintään 16 000 euron vuositulot. Avida Finansin lainoissa hakijalla tulee olla säännölliset ja tarpeeksi suuret tulot.
 • Suomen kansalaisuus tai on asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta. Lainanhakuun tarvitaan toimiva henkilötunnus.
 • Vakituinen osoite Suomessa. Hakijalla täytyy olla myös vakituinen osoite Suomessa.

Jos täytät yllä olevat kriteerit, voit hakea Avida Finans lainaa helposti täyttämällä hakemuksen suoraan verkossa. Kilpailuttamalla Avida Finans lainan Omalainan kautta voit löytää helpommin edullisimman lainatarjouksen jokaiseen lainantarpeeseesi!

Omalaina kilpailuttaa pankit puolestasi – Parempaa lainanhakua

Omalaina kilpailuttaa Avida Finansin ohella yli 30 muuta pankkia ja luotonantajaa nopeasti ja helposti vain yhdellä hakemuksella. Olemme auttaneet jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan lainan, alhaisella korolla ja reiluilla lainaehdoilla. Voit kilpailuttaa haluamasi lainasumman helposti tällä Omalainan lainalaskurilla, ja nähdä millaisen lainatarjouksen saisit syöttämilläsi lainaehdoilla.

Autamme sinua yhdistämään ja uudelleenrahoittamaan aikaisemmat lainasi, sekä löytämään sopivan rahoituksen uusiin lainatarpeisiin. Voit hakea Omalainan kautta lainaa 100 – 60 000 euron väliltä, 1-15 vuoden laina-ajalla. Kilpailuta lainasi Omalainan kautta ja säästä lainakuluissa!

Avida yhteystiedot & asiakaspalvelu

Sähköpostiosoite luotto@avidafinans.fi
Puhelinnumero 075 755 0070
Asiakaspalvelun aukioloajat ma-pe 10:00-15:00

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Avida?

Avida Finans on ruotsalainen lainantarjoaja, joka on myöntäjät lainoja vuodesta 1983 lähtien.

Kuinka paljon lainaa Avida voi myöntää?

Voit hakea lainaa Avidalta 2000 – 50 000 euron väliltä.