logo

Aina oikea hinta lainalle.

Yhdistelylaina jopa 60 000€ - Lainapäätös heti

Lainojen uudelleenrahoitus jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 € – 60000 €.

Lainan uudelleenrahoitus pienentää korkoasi

Yksittäisen lainan uudelleenrahoitus pienentää maksamaasi kuukausierää korkojen ja kulujen laskiessa. Mikäli sinulla on aiempaa lainaa vielä jäljellä, niin kannattaa kokeilla, josko saisit vaihdettua aiemman kalliimman lainan yhdeksi edulliseksi lainaksi.

Niin ikään usean lainan uudelleenrahoitus onnistuu kätevästi lainojen yhdistämisellä. Erityisesti usean lainan tapauksessa säästä jo useista tilinhoitomaksuista kuukausittain isompiakin summia. Lisäksi tyypilliset pienet lainat ovat koroiltaan varsin hintavia – uudelleenjärjestelyn avulla voitkin saada huomattavasti pienemmän koron.

Lainojen uudelleenrahoitus on tullut erityisen ajankohtaiseksi korkokattolain jälkeen. Laissa on säädetty lainan maksimikoroksi 15% johon voidaan vielä lisätä marginaali.

Hae lainan uudelleenjärjestelyä

Lainan uudelleenjärjestely on järkevää, joten kannattaakin aina silloin tällöin kokeilla, josko saisit pienennettyä nykyistä kuukausierääsi. Voit tehdä lainojen kilpailuttamisen esimerkiksi kahden kuukauden välein, sillä pankit ja muut luotonantajat muuttavat jatkuvasti kriteerejään, jonka johdosta saatat saada aiempaa edullisemman lainan. Erityisen tärkeää säästöjen kannalta on tehdä uusi lainahakemus seuraavissa tilanteissa:

  1. Nykyiset lainasi on nostettu ennen korkokattolakia.
  2. Aiemman lainasi nimelliskorko on lähes 20%.
  3. Aiemman lainasi muut kulut ylittävät 150 euroa vuodessa.
  4. Et ole kilpailuttanut lainojasi viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Järjestelylaina tarkoittaa, että uusi luotonantaja maksaa tyypillisesti vanhat lainasi suoraan edelliselle luotonantajalle ja sinä maksat jatkossa pienempää kuukausierää. Lainojen uudelleenjärjestely voi tulla kyseeseen myös, jos olet valinnut liian pitkän tai lyhyen maksuajan – kannattaa myös tällöin samalla kilpailuttaa kaikki vaihtoehdot.

OmaLaina.fin kautta voit kilpailuttaa nykyään myös useita suomalaisia ja ulkomaalaisia pankkeja. Valitse lainahakemusta tehdessäsi lainan käyttötarkoitukseksi joko ”Yksittäisen lainan uudelleenrahoitus” tai ”Yhdistelylaina”. Saat heti tarjouksen ilman neuvottelua niiltä pankeilta ja muilta luotonantajilta, jotka ovat kiinnostuneet uudelleenjärjestelemään lainasi.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi lainat kannattaa uudelleen rahoittaa?
Lainat kannattaa uudelleenrahoittaa, sillä se laskee lähes aina lainanhoidon kuukausikuluja. Sinun tarvitsee maksaa yhdistelylainassa vain yhden lainan hallinnolliset kulut
Mikä on uudelleen rahoitetun lainan korko?
Lainan korko tai sen tasoa ei voida koskaan sanoa, ennen hakemuksen tekemistä. Korko vaihtelee hakijoiden henkilökohtaisten tietojen mukaan.
Mihin kannattaa kiinnittää huomiota lainojen uudelleen rahoittamisessa?
Lainojen uudelleenrahoitus on yleisesti ottaen järkevää aina, mutta kannattaa kuitenkin huomioida, että aina kilpailutus ei pysty tuomaan säästöjä. Jos sinulla on halpa laina, on mahdollista, että sen hinta ei pienene.
Kenen kannattaa uudelleenrahoittaa lainat?
Lainojen uudelleenrahoitusta kannattaa miettiä jokaisen, jolla on useampi pienlaina. Lainojen yhdistäminen helpottaa lainojen maksamisen seuraamista sekä selkiyttää talouden hallintaa muutenkin.