Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Bondora – vakuudetonta lainaa 100 € – 10000 €

Bondora AS

Bondora AS on virolainen vuonna 2008 perustettu, vertaislainoihin erikoistunut lainapalvelu. Suomessa Bondora on toiminut vuodesta 2013 lähtien Suomen sivuliikkeensä kautta. Bondoralla onkin jo yli 100 000 kuluttaja-asiakasta Suomessa.

Yrityksen emoyhtiö on Tallinnasta käsin toimiva Bondora Capital OÜ ja nykyään Bondora välittää lainoja jo viidessä maassa.

Yritys ilmoittaa tavoitteekseen auttaa ihmisiä elämään haluamansa kaltaista elämää stressaamatta raha-asioista.

Bondora lainaa 100 – 10 000 €

Bondora myöntää vertaislainoja, eli lainanantajina toimivat sijoittajiksi ryhtyneet yksityishenkilöt. Vertaislaina on moderni vaihtoehto perinteiselle pankkilainalle, jossa lainan myöntäjä on pankki. Kun sitten maksat lainasta korkoa, lainan mahdollistaneet sijoittajat saavat tästä tuottoa.

Bondoran vakuudetonta lainaa voit hakea kaikkiin elämäntapahtumiin. Voit uudistaa kotiasi, lähteä unelmalomalle, perustaa yrityksen tai rahoittaa uuden auton.

Bondora laina on 100 – 10 000 € kertaluotto joka voidaan maksaa nopeasti hakijan tilille. Lainojen korot ovat alkaen 9,9 % vuodessa.

Bondoran nopea hakuprosessi

Bondora on tunnettu erityisen nopeasta lainaprosessistaan. Yritys mainostaakin mahdollisuudesta saada alustava lainatarjous yhdessä minuutissa. Hakemuksen jättäminen on ilmaista eikä se sido hakijaa lainanottoon.

10 000 euron enimmäislainasumma ei välttämättä riitä suurimpiin hankintoihin, mutta pitää hakuprosessin nopeana ja helppona.

Bondora lainaa hakevalta edellytetään

 • Vähintään 18 vuoden ikää
 • Vakituista asuinpaikkaa Suomessa
 • Riittäviä säännöllisiä tuloja
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä
 • Suomalaisia pankkitunnuksia

Näin haet Bondora lainaa

Bondora lainan hakeminen on tehty helpoksi ja nopeaksi Omalainan vertailupalvelun avulla.

 1. Siirry hakemaan lainaa
 2. Täytä hakemus tiedoillasi
 3. Vertaile lainatarjoukset
 4. Valitse paras tarjous ja hyväksy se
 5. Saat rahat tilillesi

Lainojen kilpailuttaminen kannattaa, sillä pääset vertaamaan eri lainanantajien korkoa ja muita lainaehtoja muiden pankkien vastaaviin. Saatat huomata, että Bondoran laina on sinulle sopivin ratkaisu, tai hyväksyä jonkin muun lainatarjouksen.

Bondora laina lyhyesti

 • Lainat 10 000 € asti
 • Lainasumma välittömästi tilille
 • Lainakorot alkaen 9,9 % vuodessa

Bondora lainaesimerkki

4 000 € laina 5 vuodeksi maksaa 106,99 € asti kuukaudessa. Todellinen vousikorko 22,92 %. 5 vuoden ajalta maksettavaksesi tuleva kokonaissumma on 6 424,70 €, joka sisältää 1 697 € korkomaksuja (14,9 % kiinteällä korkoprosentilla) ja 577,60 euron hallinnointimaksun. Lisäksi veloitetaan 150 € sopimusmaksu maksettuasi lainasi takaisin. 5 vuoden jälkeen kokonaisveloitukseksi tulee 2 424,70 € jos lainaamasi summa on 4 000 €.

Tarjottava korko riippuu yksilöllisistä olosuhteista.

Bondora yhteystiedot & asiakaspalvelu

Sähköposti asiakaspalvelu@bondora.com
Puhelinnumero 09 747 91073
Asiakaspalvelun aukioloajat ark. 8-17

 

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Bondora?

Bondora on virolainen vertaislaina-alusta, jonka kautta lainanottajat voivat saada rahoitusta suoraan sijoittajilta. Alustan takana on alkujaan vuonna 2008 perustettu Bondora Capital OÜ, jonka pääkonttori sijaitsee Tallinnassa, Virossa.

Onko Bondora turvallinen?

Bondora AS, Suomen sivuliike on rekisteröity ja toimii finanssivalvonnan alaisuudessa. Suomen toimintojen kotipaikka on Helsinki.