BRAbank lainaa 1000 - 50 000 e

 • BRAbank lainaa ilman vakuuksia
 • Norjalainen digipankki
 • Lainaa jopa 50 000 euroa
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Kilpailuta BRAbank ja yli 30 muuta lainanantajaa yhdellä hakemuksella

BRAbank on norjalainen digipankki (aiemmalta nimeltään Monobank), joka perustettiin vuonna 2015. Pankin päätoimisto on Norjan Bergenissä. BRAbankin tavoite on nostaa pankkipalvelut aivan uudelle tasolle tarjoamalla asiakkaille helppokäyttöisiä palveluita. Norjan ja Suomen lisäksi BRAbankilla on toimintaa Ruotsissa.

BRAbank korko ja lainaehdot

Lainasumma1000 - 50 000 e
Laina-aika1-15 v
Korko7,62 % - 19,62 %
Muut kulutAvausmaksu 45 € - 90 €
Tilinhoitomaksu 5 €
KäsittelyaikaHeti
YhteishakijaKyllä

Näin haet BRAbank lainaa

Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.

 1. Täytä lainasumma ja laina-aika lainahakemukseen. Voit valita lainasummaksi minkä tahansa summan 1000-50 000 euron väliltä, ja laina-ajaksi 1-15 vuotta.
 2. Lisää hakemukseen kaikki muut tarvittavat tiedot. Muista merkitä esimerkiksi yhteystiedot, aikaisemmat velat ja työllisyystilanne oikein.
 3. Saat lainatarjouksia sähköpostiisi. OmaLainan kautta kilpailutat useaa eri pankkia samaan aikaan. OmaTilin kautta pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia ja hyväksymään sopivimman.
 4. Hyväksy haluamasi laina suoraan verkossa. Voit valita haluamasi lainatarjouksen ja hyväksyä sen suoraan verkkopankkitunnuksilla. Rahat saat tilillesi jopa jo saman päivän aikana!

Voit hakea lainaa BRAbankin kautta 1000 - 50 000 euroa itsellesi sopivan summan verran. Kilpailuttamalla BRAbank lainan OmaLainan kautta voit valita laina-ajaksi minkä tahansa 1-15 vuoden väliltä. Haettuun lainaan lisätään lainakohtaisesti pieni avausmaksu sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu. BRAbankin lainan nimelliskorko taas on 7,62 % - 19,62 % välillä, ja lopulliseen korkoon vaikuttaa esimerkiksi haettu lainasumma ja valittu laina-aika.

BRAbank yhdistää vanhat lainasi yhteen

Jos sinulla on useita kalliita lainoja tai luottokorttilaskuja, voit yhdistää ne yhdellä matalakorkoisella lainalla. BRAbank myöntää yhdistelylainoja, joiden avulla pääset kerralla eroon kaikista vanhoista ja kalliista lainoista. Voit myös rahoittaa yksittäisen kalliin lainan uudelleenrahoituksen avulla.

Yhdistelylainan avulla sinulle jää maksettavaksi vain yksi matalakorkoisempi laina. Koron lisäksi myös kuukausilyhennys laskee, ja voit valita lainaan sinulle paremmin sopivan laina-ajan. BRAbankin lainatarjouksissa laina-aika voi olla halutessasi jopa 15 vuotta. Yhdistelylainan avulla sinulle jää enemmän rahaa ja aikaa arjen muihin kuluihin, eikä sinun tarvitse stressata usean eri lainan eräpäivää joka kuukausi. Kun kilpailutat BRAbank yhdistelylainan OmaLainan avulla, voit keskittyä maksamaan vain jäljelle jäävää yhtä ja edullisempaa lainaa.

BRAbank lainanhaun kriteerit

Mistä tiedän voinko hakea BRAbank lainaa? Katso tästä, täytätkö kriteerit ja voitko hakea vakuudetonta BRAbank lainaa. Lainaa voi hakea milloin tahansa täyttämällä hakemuksen lainojen kilpailuttamisesta.

 • BRAbankin ikäraja on 23-70 vuotta. BRAbank lainaa voivat hakea 23 vuotta täyttäneet henkilöt. Yläikäraja BRAbankilla on 70 vuotta.
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä. Lainan saamiseen tarvitaan puhtaat luottotiedot, eikä maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkaa saa olla.
 • Säännölliset ja vähintään 1200 euron kuukausitulot. BRAbankin lainoissa hakijalla tulee olla säännölliset ja tarpeeksi suuret tulot.
 • Asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta. Lainanhakuun tarvitaan toimiva henkilötunnus.
 • Tarpeeksi hyvä maksukyky. Hakijalla täytyy olla tarpeeksi hyvä maksukyky jotta kuukausierät pystyy maksamaan ajoissa.

Jos täytät yllä olevat kriteerit, niin voit hakea BRAbank lainaa helposti täyttämällä hakemuksen suoraan verkossa. Kilpailuttamalla BRAbank lainan OmaLainan kautta voit olla varma siitä, että löydät edullisimman lainatarjouksen jokaiseen lainantarpeeseesi!

OmaLaina kilpailuttaa pankit nopeasti suoraan verkossa

OmaLaina kilpailuttaa BRAbankin ohella yli 30 muuta pankkia ja luotonantajaa - kaikki vain yhdellä hakemuksella. Olemme auttaneet jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan lainan sopivalla korolla ja reiluilla lainaehdoilla.

Autamme sinua yhdistämään ja uudelleenrahoittamaan aikaisemmat lainasi sekä löytämään sopivan rahoituksen uusiin lainatarpeisiin. Voit hakea OmaLainan kautta lainaa aina sadasta eurosta 60 000 euroon asti 1-15 vuoden laina-ajalla. Kilpailuta lainasi OmaLainan kautta ja säästä lainakuluissa!

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.