Aloita lainavertailu tästä

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lea bank lainaa 1000 – 50 000 e

 • Lea bank lainaa ilman vakuuksia
 • Norjalainen digipankki
 • Lainaa jopa 50 000 euroa
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Kilpailuta Lea bank ja lukuisia muita lainanantajia yhdellä hakemuksella

Lea bank on norjalainen digipankki (aiemmalta nimeltään BRAbank), joka perustettiin vuonna 2015. Pankin päätoimisto on Norjan Bergenissä. Lea bankin tavoite on nostaa pankkipalvelut aivan uudelle tasolle tarjoamalla asiakkaille helppokäyttöisiä palveluita. Norjan ja Suomen lisäksi Lea bankilla on toimintaa Ruotsissa.

Lea bank korko ja lainaehdot

Lainasumma 1000 – 50 000 e
Laina-aika 1-15 v
Korko 7,62 % – 19,62 %
Muut kulut Avausmaksu 45 € – 90 €
Tilinhoitomaksu 5 €
Käsittelyaika Heti
Yhteishakija Kyllä

Näin haet Lea bank lainaa

Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.

 1. Täytä lainasumma ja laina-aika lainahakemukseen. Voit valita lainasummaksi minkä tahansa summan 1000-50 000 euron väliltä, ja laina-ajaksi 1-15 vuotta.
 2. Lisää hakemukseen kaikki muut tarvittavat tiedot. Muista merkitä esimerkiksi yhteystiedot, aikaisemmat velat ja työllisyystilanne oikein.
 3. Saat lainatarjouksia sähköpostiisi. Omalainan kautta kilpailutat useaa eri pankkia samaan aikaan. OmaTilin kautta pääset tarkastelemaan saamiasi lainatarjouksia ja hyväksymään sopivimman.
 4. Hyväksy haluamasi laina suoraan verkossa. Voit valita haluamasi lainatarjouksen ja hyväksyä sen suoraan verkkopankkitunnuksilla. Rahat saat tilillesi jopa jo saman päivän aikana!

Voit hakea lainaa Lea bankin kautta 1000 – 50 000 euroa itsellesi sopivan summan verran. Kilpailuttamalla Lea bank lainan Omalainan kautta voit valita laina-ajaksi minkä tahansa 1-15 vuoden väliltä. Haettuun lainaan lisätään lainakohtaisesti pieni avausmaksu sekä kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lea bankin lainan nimelliskorko taas on 7,62 % – 19,62 % välillä, ja lopulliseen korkoon vaikuttaa esimerkiksi haettu lainasumma ja valittu laina-aika.

Lea bank yhdistää vanhat lainasi yhteen

Jos sinulla on useita kalliita lainoja tai luottokorttilaskuja, voit yhdistää ne yhdellä matalakorkoisella lainalla. Lea bank myöntää yhdistelylainoja, joiden avulla pääset kerralla eroon kaikista vanhoista ja kalliista lainoista. Voit myös rahoittaa yksittäisen kalliin lainan uudelleenrahoituksen avulla.

Yhdistelylainan avulla sinulle jää maksettavaksi vain yksi matalakorkoisempi laina. Koron lisäksi myös kuukausilyhennys laskee, ja voit valita lainaan sinulle paremmin sopivan laina-ajan. Lea bankin lainatarjouksissa laina-aika voi olla halutessasi jopa 15 vuotta. Yhdistelylainan avulla sinulle jää enemmän rahaa ja aikaa arjen muihin kuluihin, eikä sinun tarvitse stressata usean eri lainan eräpäivää joka kuukausi. Kun kilpailutat Lea bank yhdistelylainan Omalainan avulla, voit keskittyä maksamaan vain jäljelle jäävää yhtä ja edullisempaa lainaa.

Lea bank lainanhaun kriteerit

Mistä tiedän voinko hakea Lea bank lainaa? Katso tästä, täytätkö kriteerit ja voitko hakea vakuudetonta Lea bank lainaa. Lainaa voi hakea milloin tahansa täyttämällä hakemuksen lainojen kilpailuttamisesta.

 • Lea bankin ikäraja on 23-70 vuotta. Lea bank lainaa voivat hakea 23 vuotta täyttäneet henkilöt. Yläikäraja Lea bankilla on 70 vuotta.
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä. Lainan saamiseen tarvitaan puhtaat luottotiedot, eikä maksuhäiriömerkintöjä tai perintävelkaa saa olla.
 • Säännölliset ja vähintään 1200 euron kuukausitulot. Lea bankin lainoissa hakijalla tulee olla säännölliset ja tarpeeksi suuret tulot.
 • Asunut Suomessa vakituisesti vähintään kolme vuotta. Lainanhakuun tarvitaan toimiva henkilötunnus.
 • Tarpeeksi hyvä maksukyky. Hakijalla täytyy olla tarpeeksi hyvä maksukyky jotta kuukausierät pystyy maksamaan ajoissa.

Jos täytät yllä olevat kriteerit, niin voit hakea Lea bank lainaa helposti täyttämällä hakemuksen suoraan verkossa. Kilpailuttamalla Lea bank lainan Omalainan kautta voit olla varma siitä, että olet askeleen lähempänä etsiessäsi edullista lainatarjousta jokaiseen lainantarpeeseesi!

Omalaina kilpailuttaa pankit nopeasti suoraan verkossa

Omalaina kilpailuttaa Lea bankin ohella useita muita pankeja ja luotonantajia – kaikki vain yhdellä hakemuksella. Olemme auttaneet jo satoja tuhansia suomalaisia löytämään heille sopivan lainan sopivalla korolla ja reiluilla lainaehdoilla.

Autamme sinua yhdistämään ja uudelleenrahoittamaan aikaisemmat lainasi sekä löytämään sopivan rahoituksen uusiin lainatarpeisiin. Voit hakea Omalainan kautta lainaa aina sadasta eurosta 60 000 euroon asti 1-15 vuoden laina-ajalla. Kilpailuta lainasi Omalainan kautta ja säästä lainakuluissa!

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa ulkomailta?

Omalainan kautta lainaa haettaessa voit saada lainatarjouksia myös ulkomaisilta pankeilta. Monissa maissa lainojen hinnat voivat olla Suomea alhaisempia, joten yhdellä hakemuksella saat selville mistä maasta sinun kannattaa laina ottaa.

Voiko saada lainaa ulkomaiselta pankilta?

Voit saada lainaa myös ulkomaiselta pankilta, jos pankilla on rahoitustoiminnan edellyttämät toimiluvat Suomessa.