Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Ferratum lainaa 3 000 – 30 000 €

  • 3000 – 30 000 euron kertalaina
  • Lainapäätös heti
  • Ei avaus- tai nostokuluja

Ferratum bank on jo vuodesta 2005 asti toiminut suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa 3000 – 30 000 euron kulutusluottoja yksityisasiakkailleen. Löydät Ferratum lainat, sekä useita muita luotonantajia Omalainan kattavasta lainavertailusta.

Ferratum korko ja lainaehdot

Lainasumma 3000 – 30 000 €
Laina-aika 1 – 10 vuotta
Korko 7,45 % – 9,95 %
Muut kulut Tilinhoitomaksu 9.90€/kk
Käsittelyaika Heti
Yhteishakija Kyllä

Näin haet Ferratum lainaa

Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.

  1. Täytä lainahakemus haluamallasi lainasummalla ja -ajalla Valitse lainasumma sekä talouteesi sopiva laina-aika.
  2. Ilmoita muut tietosi Täytä lainahakemus muilla siinä vaadittavilla tiedoilla.
  3. Lähetä hakemus Lähetä täytetty hakemus. Kilpailutamme sinulle sopivat lainat ja saat vastauksen lähes välittömästi.
  4. Hyväksy haluamasi lainatarjous Vertaile ja hyväksy haluamasi lainatarjous.
  5. Luotto maksetaan tilillesi Valitsemasi luotto maksetaan tilillesi jopa saman päivän kuluessa.

Ferratum Bank

Ferratum Bank on suomalainen, jo vuonna 2005 toimintansa aloittanut kansainvälinen sähköisten rahoituspalvelujen tuottaja. Yhdessä tytäryhtiöidensä kanssa se muodostaa Ferratum Group konsernin, jolla on toimintaa yli kahdessakymmenessä maassa. Suomessa Ferratum tarjoaa vakuudettomia kulutusluottoja sekä yhdistelylainoja yksityishenkilöille. Ferratum on myös osa Omalainan maan kattavinta lainavertailua.

Kun kilpailutat lainasi kauttamme voit saada tarjouksia Ferratumin lisäksi lukuisilta pankeilta ja muilta luotonantajilta. Kilpailuttaminen ei maksa mitään, etkä sitoudu lainanottoon. Voit lähettää ilmaisen hakemuksen muutamassa minuutissa.

Ferratum laina

Ferratum laina on 3000 – 30 000 euron kertalaina, jolla on 1 – 10 vuoden takaisinmaksuaika. Ferratum kertalainassa ei ole avaus- tai nostokuluja, mutta lainasta peritään 9,90 euron kuukausittainen tilinhoitomaksu. Ferratum laina on suunnattu kulutukseen, remontointiin ja lainojen yhdistämiseen. Ehdot lainan myöntämiselle ovat vähintään 23 vuoden ikä, maksuhäiriöttömyys, Suomen kansalaisuus sekä suomalainen kotiosoite.

Ferratum korko

Ferratum korko tarjotulle kertalainalle on 9,95% vuoden 2020-2021 väliaikaisen korkokaton aikana. Suurin mahdollinen todellinen vuosikorko on 16,20%.

Esimerkkilaina: Luoton määrä 9000€, laina-aika 7 vuotta, maksuerät: 84 kpl, kk-maksuerä: 159,08€/kk, tod.vuosikorko: 12,74%, nimellinen vuosikorko: 9,95%, avausmaksu: 0€, tilinhoitomaksu: 9,90€/kk, luoton arvioitu kokonaiskustannus yht: 13 363€, kun asiakas noudattaa edellä mainittua maksusuunnitelmaa.

Ferratum kokemuksia

Ferratum on yksi Suomen pitkäikäisimmistä yhä toiminnassa olevista täysin digitaalisista luotonantajista, joten suomalaisille on kertynyt valtavasti Ferratum kokemuksia vuosien varrelta. Toimintansa alkuvuosina Ferratum keskittyi muiden vastaavien lainantarjoajien tavoin ns. pikavippeihin, jotka ovat lainamäärältään pieniä ja erittäin lyhytaikaisia pikaluottoja.

Lainamarkkinoiden muuttumisen myötä, myös Ferratum on kehittänyt palveluitaan vastaamaan nykyajan tarpeita. Ferratumin tarjoamat kulutusluotot ovatkin hyvin vertailukelpoisia muihin vastaaviin rahoitusratkaisuihin. Esimerkiksi asiakaskokemuksia keräävän Trustpilot sivuston keräämien tietojen mukaan, 81% arvionsa jättäneistä Ferratum Suomen asiakkaista on ollut tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä saamaansa palveluun.

Ferratum yhteystiedot & asiakaspalvelu

Sähköpostiosoite asiakaspalvelu@ferratumbank.fi

 

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Ferratum?

Ferratum bank on vuonna 2005 perustettu suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa 3000 – 30 000 euron lainoja asiakkailleen.

Mikä on Ferratum lainan korko?

Ferratum lainan korko on 7,45 – 9,95 %.