Täytä lainahakemus - Lainatarjous nopeimmillaan heti

Saa lainatarjous 500 - 60 000 eurolle ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainatarjous sinulle sopivalla korolla

Haluatko löytää tarvitsemasi lainan mahdollisimman edullisesti? Sopiva lainatarjous löytyy varmimmin kilpailuttamalla ne! Omalaina auttaa sinua vertailemaan lainatarjouksia välittämällä pohjoismaisten luotettavien pankkien ja rahoituslaitosten lainoja.

Täysin ilmaisen lainavertailupalvelumme avulla voit löytää sinulle sopivat lainatarjoukset netistä. Tehtyäsi lainahakemuksen Omalainalla voit saada lainatarjoukset sähköpostiisi jopa saman päivän aikana. Tarjousten vertailu ei kuitenkaan sido sinua lainanottoon, joten voit vertailla niitä huoletta.

Lainatarjoukset turvallisesti ilman vakuuksia Omalainalta

Lainatarjouksia voi joutua etsimään yllättävissä tilanteissa. Vaikka sinulla olisi vakaa ja hyvin toimiva talous, saatat tarvita silloin tällöin lainaa. Erityisesti odottamattomat menot voivat johtaa tarpeeseen lainata rahaa; ehkä pesukoneesi moottori menee rikki, hammastasi alkaa särkeä äkillisesti tai auton vaihteistosi menee rikki.

Kaikissa näissä tapauksissa lainan nostaminen voi olla hyvä ratkaisu, jos sinulla ei ole entuudestaan tarvittavaa taloudellista puskuria.

Lainatarjous luotettavasti

Lainatarjouksen saaminen on suuri helpotus, kun tarvitset rahaa talletukselle, lentolipuille, uusia huonekaluja tai remonttia varten. Mutta mistä kannattaa lainata rahaa? Kuinka paljon rahan lainaaminen maksaa? Mitä tarkoituksia varten lainaa voi hakea?

Vastaamme kaikkiin näihin kysymyksiin tällä sivulla.

Mikä on lainatarjous

Pankit ja rahoituslaitokset antavat lainatarjouksia, kun niiltä haetaan lainaa. Lainatarjous on lainanhakijalle annettu tarjous hänen haluamastaan lainasta.

Lainatarjouksessa kerrotaan lainaehdot ja korko, sekä tietenkin itse lainasumma. Lainatarjous ei sido lainanhakijaa lainan ottoon, joten lainatarjouksia voi, ja kannattaa, pyytää useammasta eri pankista edullisimman lainan löytämiseksi. Löydät parhaat tarjoukset vertailemalla lainoja toisiinsa, joten lähetä lainahakemus Omalainalla helpottaaksesi vertailua.

Vaikka lainatarjousten saaminen on tänä päivänä helpompaa kuin koskaan aiemmin, eivät lainantarjoajat suinkaan myönnä lainoja kaikille hakijoille.

Lainatarjoajat edellyttävät hakijoiltaan yleensä seuraavia asioita:

 • Olet yli 18-vuotias
 • Bruttotulosi ovat yli 1000 €/kk
 • Sinulla on säännöllisiä tuloja
 • Luottotietosi ovat kunnossa

Mikäli täytät nämä vaatimukset, voit hakea lainaa johtavilta kotimaisilta ja pohjoismaalaisilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta Omalainan kautta. Lainan hakeminen Omalainan kautta kestää vain muutamia minuutteja ja saat rahat pankkitilillesi usein jo saman päivän aikana.

Lue lisää aiheesta: Lainapalvelu – Kilpailutamme lainasi

Näin voit hakea lainatarjoukset Omalainalta

Lainan hakeminen on helppoa, kiitos Omalainan täysin sähköisen hakuprosessin. Saat sinulle sopivat lainatarjoukset nopeasti ja voit hakea lainan seuraavasti:

1. Täytä lainahakemus

Aloita täyttämällä lainahakemus. Kerro kuinka paljon rahaa haluat lainata ja kuinka pitkäksi aikaa. Lainahakemuksen täyttäminen Omalainalla kestää vain pari minuuttia!

2. Valitse paras lainatarjous

Hakemuksesi lähetetään kymmenille eri luotonmyöntäjille. Sitten ne lainantarjoajat, jotka haluavat tarjota sinulle lainaa antavat sinulle lainatarjouksia. Yleensä ensimmäiset tarjoukset lähetetään lainanhakijoille vain muutaman minuutin sisällä.

3. Allekirjoita sopimus

Kun olet valinnut lainanantajan, sinun tarvitsee vain allekirjoittaa sopimus saadaksesi lainan. Voit allekirjoittaa sopimuksen helposti netissä verkkopankkitunnuksiesi avulla. Saat sitten rahat pankkitilillesi joko heti tai muutaman päivän sisällä lainantarjoajasta riippuen.

Vertaile pankit netissä ja löydä paras lainatarjous

Harva ihminen haluaa maksaa liikaa lainastaan. Jos olet kuten muut ihmiset, ja haluat säästää rahaa, pankkien ja lainantarjoajien vertaileminen ja kilpailuttaminen voi auttaa sinua siinä. Vain kilpailuttamalla eri luotontarjoajien lainat keskenään voit saada halvimman lainan.

Mutta miten pankkilainoja voi vertailla ja kilpailuttaa? Eikö se vie paljon aikaa?

Ei turhaa lainatarjousten odottamista

Voit kilpailuttaa lainat helposti ja nopeasti Omalainalla. Näin vältyt tarpeettomalta konttorirallilta ja verkkosurffailulta. Hakiessasi lainaa Omalainan kautta voit saada lainatarjouksia sähköpostiisi jo lainanhakupäivänä. Voit sitten päättää kaikessa rauhassa minkä lainan haluat valita, koska tehtyäsi lainahakemuksen Omalainalla hakemuksesi on voimassa 30 päivää.

Kaikki hakemuksesi lukeneet lainantarjoajat, lähettävät sinulle sitten myöhemmin erillisen kyselylomakkeen tehdäkseen luottoarvion sinusta. Jotkut lainantarjoajat saattavat myös pyytää sinulta joitain lisätietoja ennen kyselylomakkeen ja lainatarjouksen lähettämistä.

Miksi lainatarjoukset kannattaa hakea Omalainalta?

 • Yhteistyökumppaneihimme kuuluu lukuisia pohjoismaalaisia pankkeja ja rahoituslaitoksia
 • Lainaa voi hakea jopa 60 000 euron edestä Omalainalta
 • Omalainan lainantarjoajat kilpailevat asiakkaista ja pyrkivät tarjoamaan lainanhakijoille mahdollisimman edullisen lainan
 • Palvelumme on täysin ilmainen
 • Tarjoamme henkilökohtaista palvelua
 • Lainan hakeminen Omalainan kautta on aina turvallista, helppoa ja nopeaa

Laske sopiva lyhennyserä ennen lainatarjouksien pyytämistä

Henkilökohtaista taloutta kannattaa budjetoida ennen lainahakemuksen täyttämistä ja lainatarjouksien pyytämistä. Täten voit varmistaa, että lainasi kuukausierät pysyvät talouteesi nähden sopivalla tasolla.

Lyhennyserän arvioiminen auttaa sinua myös varmistamaan, että lainasi takaisinmaksaminen ei tule tuottamaan sinulle ongelmia. Koska vaikka saamasi lainatarjous olisikin todella edullinen, tulee nostettu laina aina maksaa takaisin sopimuksen mukaisella tavalla.

Lainaerät oman maksukykysi mukaisesti

Sopivaa lainaerää arvioidessa kannattaa tutkia omia tuloja ja menoja. Näin voit helposti selvittää, kuinka paljon voit lyhentää lainaa ilman, että lainasi takaisinmaksamisesta tulee hankalaa.

 • Muista! Älä ota lainaa jonka takaisinmaksuun sinulla ei ole realistisia edellytyksiä

Mikäli tarvitsemasi laina on suurempi, kuin mihin rahasi realistisesti riittävät, tulisi haettavaa lainamäärää tällöin laskea tai lainan hakemista lykätä. Huomaathan kuitenkin, että myös pienellä lainalla voi kuitata yllättäviä menoja, jos olet valmis käyttämään omia säästöjäsi tai lykkäämään lainatarjousten pyytämistä sen verran, että hankintaan käytettävien säästöjesi määrä ehtii kasvaa ajan myötä.

Katso: Edullista lainaa – Lähetä hakemus

Kenen kannattaa hakea lainatarjous Omalainalla?

Jos olet esimerkiksi haaveillut matkustamisesta tai kotisi remontoimisesta, lainatarjous voi olla ratkaisu ongelmiisi. Lainan avulla voit toteuttaa niin isoja kuin pieniäkin unelmia. Laina voi myös tarjota taloudellista joustoa erilaisten arjen äkillisten menojen kuittaamisen.

Sinun kannattaa pyytää lainatarjous Omalainalta, jos:

 • Tarvitset rahaa heti
 • Rahan tarpeesi on todellinen
 • Hakemasi laina on korkeintaan 60 000 euron suuruinen
 • Pystyt maksamaan nostamasi lainan takaisin sopimuksen mukaisesti

Lainatarjous kannattaa pyytää siis silloin, kun tarvitset rahaa kiireellisesti. Lainaa ei kuitenkaan kannata hakea, jos sinulla on paljon muita lainoja tai velkoja maksettavana etkä usko pystyväsi maksamaan nostamaasi lainaa takaisin ajoissa.

Esimerkkejä lainatarjouksista:

Lainamäärä Kuukausierä
2000 € 90,00 €/kk
6500 € 292,50 €/kk
10 000 € 450,00 €/kk

(Lainat ovat esimerkkitapauksia, eivätkä perustu mihinkään todelliseen lainatuotteeseen)

Mitä lainatarjous maksaa?

Jos rahasi ovat tiukilla, saatat tuntea houkutusta tai kenties jopa pakottavaa tarvetta hakea lainaa välittömästi. Mutta ennen lainatarjouksen hyväksymistä, sinun kannattaa kuitenkin tutkia mitä rahan lainaaminen maksaa.

Lainojen kulut koostuvat seuraavista menoista:

 • Korko (vaihtuva korko tai kiinteä korko)
 • Lainan avaus- ja palvelumaksut
 • Muut palkkiot (tilinhoitomaksut ja muut kulut)

Yleensä joudut maksamaan sekä korkoa että tilinhoitomaksuja lainatessasi rahaa netistä. Näistä kuuluista määräytyy kuukausittainen lainanlyhennyseräsi.

Lainatarjous pienellä kuukausierällä

Mitä pienempi kuukausieräsi on sitä helpommin voit selvitä lainasi takaisinmaksamisesta. Mutta kuukausierien lisäksi, kannattaa kiinnittää huomiota myös lainaehtoihin. Koska mitä alhaisempi korko lainallasi on, sitä nopeammin joudut yleensä maksamaan sen takaisin.

Voit kuitenkin pyytää luotonantajaasi pidentämään laina-aikaasi, jos sinulla on vaikeuksia maksaa lainasi takaisin ajoissa. Luotonmyöntäjä voi kuitenkin kieltäytyä pidentämästä ennalta sovittua takaisinmaksuaikaa.

Jos haluat vertailla eri lainojen kokonaiskuluja toisiinsa tarkemmin, Omalainan lainalaskuri auttaa sinua siinä. Lainalaskurimme avulla voit selvittää mikä laina on sinulle edullisin, oli kyseessä sitten remonttilaina, autolaina tai mikä tahansa muu laina.

Kilpailuta lainat ennen lainatarjouksen hyväksymistä

Lainanhakijan ei yleensä kannata hyväksyä ensimmäistä saamaansa tarjousta, sillä ensimmäinen lainatarjous on harvemmin tarjouksista edullisin. Siksi lainanhakijan kannattaa aina kilpailuttaa lainat ennen lainatarjouksen hyväksyntää.

Mutta miten lainat voi kilpailuttaa? Eikö se vaadi paljon aikaa?

Ei enää! Lainat voi kilpailuttaa helposti ja nopeasti verkossa toimivassa Omalaina lainavertailupalvelussa.

Omalainalla voit kilpailuttaa lainatarjoukset jopa 60,000 € asti ilman vakuuksia tai takaajaa. Löydä edullinen laina luotettavalta lainantarjoajalta jo tänään – Omalaina auttaa sinua siinä!

Mihin lainapäätös perustuu?

Netistä saatavia vakuudettomia lainoja sääntelee hakijan arvioitu maksukyky. Tällä tarkoitetaan taloudellisen tilanteen arviota, jonka rahoituslaitos laatii lainahakemuksessa annettujen tietojen perusteella.

Jotkin hakemuksessa annettavat tiedot saattavat vaikuttaa turhilta, mutta tätä ne eivät suinkaan ole. Perheellisyys, koulutus- ja armeijatausta sekä asumismuoto vaikuttavat kaikki huomattavasti siihen, mikä hakijan arvioitu maksukyky on.

Kannattaako lainatarjous hakea pankista vai netistä?

Netissä toimivat rahoituslaitokset ovat aivan yhtä ammattimaisia ja luotettavia, kuin perinteisetkin pankit. On kuitenkin muutama ero, joka kannattaa pitää mielessä itselle sopivan lainatarjouksen harkinnassa.

Nettilainan edut

Kattavaa joustoa

Omalainalla lainasumma on valittavissa 500 ja 60 000 euron väliltä juuri omien tarpeidesi mukaan.

Valta asiakkaalla

Pankissa tarjolla ovat vain pankin itse määräämät lainat, kun taas netissä huomiostasi kilpailevat useat eri rahoituslaitokset toinen toistaan edullisimmin lainatarjouksin.

Ei konttorikäyntejä

Ajanvaraus, paikalle meno sekä joutavien höpöttely tekevät lainanhausta hitaampaa, kuin sen kuuluisi olla. Netissä hyppäät suoraan hakuvaiheeseen juuri silloin, kun se itsellesi sopii.

Mahdollista myös työttömänä

Lainan saanti tavan pankista on työttömänä hankalaa. Verkkolainojen myöntö perustuu hakijan arvioituun maksukykyyn, ja siksi työttömyystukien riittäessä luottoa voi saada myös työttömänä.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Lainatarjous ilman säännöllisiä tuloja yhteishakijan kanssa

Yksi lainansaannin mahdollisuutta huomattavasti nostavista tekijöistä on rinnakkaishakija. Kun taloudellinen vastuu luoton takaisinmaksusta jakautuu sinun lisäksesi toiselle, vakaan taloustilanteen omaavalle hakijalle, voivat rahoituslaitokset myöntää lainaa varmemmin mielin.

Jos olet työtön ja kaipaamasi lainasumma on yli 4000 euroa, on yhteishakijan lisääminen hakemukseen erittäin suositeltavaa.

Hae lainaa vastuullisesti

1. Kartoita taloudellinen tilanne.

Kuinka paljon aiempia velkoja on yhteensä? Entäpä paljonko saat säännöllisiä kuukausituloja? Laske erikseen taloudellesi tärkeät luvut saadaksesi selville, kuinka paljon liikkumavaraa sinulla jää lainan kuukausieriin, ja olisiko yhdistelylainasta sinulle hyötyä.

2. Selvitä lainan tarpeellisuus.

Lomamatka ja huvittelu ovat tärkeä osa elämää, mutta kaikkein tiukimmissa rahatilanteissa lainaa ei kannatta näihin tarkoituksiin ottaa. Esimerkiksi elämän välttämättömyydet sekä säästöihin johtava yhdistelylaina ovat lähes poikkeuksetta hyviä luoton käyttökohteita.

3. Valitse sopiva lainasumma ja -aika.

Lainasumma tulisi olla riittävän iso kattamaan tarvitsemasi hankinnan, muttei omalle maksukyvyllesi liian suuri. Huomioi laina-ajan valinnassa, että pidempi maksuaika nostaa luoton kokonaiskuluja.

4. Täytä lomakkeen tiedot huolella.

Vain totuudenmukaisilla tiedoilla voit saada lainatarjouksia, jotka on todella suhteutettu omaan tilanteeseesi.

5. Lue sopimusehdot.

Silmää miellyttävän lainatarjouksen löydyttyä muista lukea tarkkaan, mihin olet sitoutumassa.

6. Huolehdi takaisinmaksusta.

Viivästysmaksut lisäävät stressiä ja syövät luotosta saatavaa hyötyä. On kaikkien osapuolten etu, että lainasumma korkoineen tulee maksetuksi ajallaan ja sovitulla tavalla.

Tarjousten kilpailutus helposti

Sähköisen hakemuksemme voit täyttää ja lähettää juuri itselle sopivaan vuorokauden aikaan – mistä tahansa käsin. Jos satut saamaan tiedon lisärahaa edellyttävästä menosta liikkeellä ollessa, voit tehdä hakemuksen myös puhelimella.

Tieto lainatarjouksista lähetetään yleensä jo saman päivän aikana. Lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen rahat siirtyvät hakijan tilille 1-3 pankkipäivän kuluessa. On suositeltavaa, että teet lainahakemuksen mahdollisimman nopeasti tarpeen ilmettyä, jotta rahat ehtivät sinulle ajoissa.

Mikäli sinulla ilmenee jotain kysyttävää, tutustu eri välilehdille listattuihin Usein kysytyt kysymykset -osioihin. Jos näistä ei ole apua, palvelee osaava asiakasneuvontamme sinua kaikkina arkipäivinä.

Lainatarjoukset kannattaa kilpailuttaa myös uudelleen

Vakuudettomien nettilainojen kokonaiskustannukset ovat aina tiukasti kytköksissä hakijan arvioituun maksukykyyn. Kun siis taloudellinen tilanteesi paranee, saattaa uutta lainaakin tulla saataville aiempaa edullisemmin.

Omalainan kautta kilpailutus on ilmaista, ja voit tehdä sen vuoden aikana rauhassa useitakin kertoja. Jos siis esimerkiksi satut saamaan töitä, voit kokeilla onneasi aiempaakin edullisemman lainan saannissa.

Hae lainatarjous kauttamme

Katso voimmeko pienentää korkoasi

HAE NYT

Usein kysytyt kysymykset

Miten nopeasti rahat siirretään tilille lainatarjouksen hyväksynnän jälkeen?

Parhaimmillaan rahat voi saada pankkitilille heti lainanhakupäivänä, mutta toisinaan rahojen saamisessa voi kestää useita päiviä. Tähän vaikuttavat muun muassa, mihin vuorokaudenaikaan lainahakemus on jätetty ja minkä lainantarjoajan lainatarjouksen hakija on hyväksynyt.

Miksi lainatarjouksia kannattaa vertailla?

Jos haluat saada parhaimman lainatarjouksen, tulee sinun kilpailuttaa lainatarjoukset eri pankkien ja rahoituslaitosten välillä.

Kuinka pitkään lainatarjoukset ovat voimassa?

Lainatarjoukset ovat yleensä voimassa ainakin viikon ajan.

Millainen on paras lainatarjous?

Paras lainatarjous on sellainen, joka sopii parhaiten lainanhakijalle. Osa lainanhakijoista arvostaa matalia korkoja eniten, kun taas toiset pitävät pidempiä takaisinmaksuaikoja tärkeimpinä.

Asiakaskokemuksia

Lainatarjous