Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Instabank lainaa 500 – 50 000 €

  • Vakuudetonta lainaa jopa 50 000 euroon asti
  • Myös lainojen yhdistäminen
  • Mahdollisuus lainaturvavakuutukseen

Instabank on vuonna 2016 toimintansa aloittanut norjalainen digitaalinen pankki. Instabank tarjoaa kulutusluottoja 50 000 euroon asti, sekä säästö ja lainojen yhdistämispalveluita. Kilpailuttamalla lainasi Omalainan kautta, saat parhaat lainatarjoukset Instabankilta ja lukuisilta muilta lainantarjoajilta.

Instabank korko ja lainaehdot

Lainasumma 500 – 50 000 €
Laina-aika 3 – 15 vuotta
Korko 7,99 % – 19,99 %
Muut kulut Avausmaksu 90 euroa
Kuukausittainen tilinhoitomaksu 5 euroa
Käsittelyaika Heti
Yhteishakija Kyllä

Näin haet Instabank lainaa

Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.

  1. Valitse haluamasi lainasumma ja -aika Valitse sivun alaosan pudotusvalikosta sinulle sopiva lainasumma ja -aika.
  2. Täytä lainahakemus tiedoillasi Siirry lainahakemukseen ja täytä tarvitut tiedot – muista mahdollisuus lainojen yhdistämiseen.
  3. Lähetä lainahakemus Lähetä lainahakemus ja kilpailutamme lainasi hetkessä.
  4. Hyväksy haluamasi lainatarjous Vertaile sinulle osoitettuja lainatarjouksia ja valitse niistä sopivin.
  5. Luotto maksetaan tilillesi Valitsemasi luotto maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Instabank

Instabank on norjalainen vuonna 2016 perustettu moderni verkkopohjainen pankki. Instabank keskittyy käyttäjäystävällisiin ja yksinkertaisiin palveluihin, tehden pankista helposti lähestyttävän. Instabank laajenikin Suomeen ensimmäisenä Norjan ulkopuolisena maana, tarjoten suomalaisille yksityisasiakkailleen kulutusluottoja, säästötilejä sekä mahdollisuutta lainojen yhdistelyyn.

Instabank on osa Omalainan kattavaa, lukuisan luotonantajan verkostoa. Kun kilpailutat lainasi meillä, etsimme sinulle lainatarjoukset Instabankilta ja kymmeniltä muilta sopivilta luotonantajilta – ilman kuluja tai sitoumuksia.

Instabank laina

Instabank laina on 500 – 50 000 euron kulutusluotto, jolle voi hakea 3 – 15 vuotta maksuaikaa ja se maksetaan kiinteissä kuukausierissä. Suuren enimmäislainamäärän johdosta Instabank laina sopii hyvin hieman suurempien remonttien rahoittamiseen ja lainojen yhdistelyyn. Laina edellyttää vähintään 23 vuoden ikää, maksuhäiriöttömyyttä sekä yli 20 000 euron vuotuisia bruttotuloja. Instabank lainasta peritään avausmaksu ja kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Lainaesimerkki: 10 000 euroa, 10 vuotta, 120 maksuerää, todellinen vuosikorko 15,39 %, nimelliskorko 13,49 %, kulut: 8 975 euroa ja yhteensä: 18 975 euroa.

Instabank säästötili

Instabank säästötili on ensisijaisesti säästöjen kerryttämiseen tarkoitettu pankkitili. Instabank pankin asiakkaana voit tallettaa säästötilillesi varoja oman suunnitelmasi mukaisesti. Voit säästää joko tiettyä hankintaa varten tai kerätä puskurirahaa pahan päivän varalle. Instabank säästötilille talletetut varat kerryttävät korkoa ja tuotto maksetaan asiakkaan tilille automaattisesti vuosittain.

Laina on kuitenkin omiaan kiireellisiin hankintoihin, kun riittäviä säästöjä ei ole ehkä vielä kertynyt, tai kun haluat käyttää ne johonkin muuhun tarkoitukseen, kuin rikkoutuneen kodinkoneen korvaamiseen uudella. Kilpailuttaminen on paras tapa löytää edullisin mahdollinen laina. Kokeile Omalainan ilmaista lainavertailua – et sitoudu lainanottoon, joten voit pyytää alustavat tarjoukset huoletta!

Instabank kokemuksia

Vaikka Instabank on verrattain uusi toimija pankki- ja rahoitusalalla, on pankki löytänyt jo huomattavan asiakaskunnan. Pankki on ollut myös pidemmän aikaa osa Omalainan yhteistyökumppaneiden verkostoa keräten monia Instabank kokemuksia asiakkailtamme. Asiakaspalautetta keräävän Trustpilot sivuston mukaan 94% arvion jättäneistä olivat tyytyväisiä, tai erittäin tyytyväisiä pankilta saamaansa palveluun. Muun muassa läpinäkyvyys, helppokäyttöisyys ja asiakaspalvelu saavat asiakkailta kiitosta.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa Pohjoismaista?

Hakiessasi lainaa voit saada lainatarjouksia myös Pohjoismaisilta pankeilta. Monissa Pohjoismaissa lainojen hinnat voivat olla Suomea alhaisempia, joten Omalainan hakemuksella saat selville mistä maasta lainaa kannattaa ottaa.

Miksi ulkomailta haettu laina voi olla hyvä ratkaisu?

Ulkomaiset pankit ovat erilaisessa tilanteessa kuin suomalaiset pankit, joten voit hyvän tuurinkin osuessa kohdallesi saada paljon parempi hintaisen lainan kuin Suomesta. Omalainan kautta voit kilpailuttaa Pohjoismaisia pankkeja aina 60 000 euroon saakka.