POP Pankki lainaa 2000 – 20 000 €

  • Nopea 2000 – 20 000 euron pikaluotto
  • Maksuaikaa jopa 10 vuoteen asti
  • Kuukausittaiset tasaerät
  • Parhaasta asiakaskokemuksesta palkittu EPSI Rating -tutkimuksessa.

POP Pankki on suomalainen pankkiryhmä joka myöntää vakuudettomia pikalainoja 2000 – 20 000 euroa. POP Pankki on mukana Omalainan lainavertailussa, joten voit hakea POP Pankki lainaa tai kymmeniä muita vain yhdellä yksinkertaisella hakemuksella.

POP Pankki korko ja lainaehdot

Lainasumma 2000 – 20 000 €
Laina-aika 1-10 v
Korko 6,9 – 9,9%
Muut kulut Tilinhoitopalkkio 5 euroa/kk ja avausmaksu 12-85 euroa.
Käsittelyaika Heti
Yhteishakija Kyllä

Näin haet POP Pankki lainaa

Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.

  1. Täytä lainahakemukseen haluamasi lainamäärä ja -aika Täyttämällä haluamasi lainasumman- ja ajan, saat välittömästi arvion lainan kuukausieristä ja kuluista.
  2. Ilmoita muut tietosi Lainan hakeminen edellyttää joitakin henkilötietojasi. Hakemuksen täyttäminen on kuitenkin nopeaa ja sen voi tehdä muutamissa minuuteissa.
  3. Hae lainaa Lähetä hakemus “Hae lainaa” painikkeen avulla. Kilpailutamme lainat puolestasi välittömästi.
  4. Hyväksy haluamasi lainatarjous Vertaa sinulle osoitetut lainatarjoukset ja valitse niistä sopivin.
  5. Saat rahat tilillesi Luotto maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

POP Pankki on entinen Paikallisosuuspankki

POP Pankki, eli entinen Paikallisosuuspankki, on vuodesta 1997 asti toiminut pankkiryhmä, johon kuuluu 21 paikallista osuuspankkia eri puolilla Suomea. POP Pankki nimellä pankkiryhmä on toiminut vuodesta 2010 asti. POP Pankilla on noin 70 pankkikonttoria ja palvelupistettä, jotka sijaitsevat pääosin Länsi- ja Keski-Suomessa. Ryhmään kuuluvat POP Pankit ovat itsenäisiä, alueellisesti toimivia, jäsentensä omistamia osuuspankkeja.

POP ryhmän muut, merkittävää asiakasliiketoimintaa tekevät yhtiöt ovat POP Pankkien keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj, sekä Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus).

POP Pankki on osa Omalainan kattavaa yhteistyökumppanien verkostoa, johon kuuluu lukuisia pankeja ja luotonantajia. Omalaina.fi:ssä kilpailutat myös POP Pankin lainat nopeasti ja vaivattomasti.

POP Pankki laina – 20 000 euroa ilman vakuuksia

POP Pankki lainaa voi hakea minkä tahansa pankin asiakkaana. POP pankin lainatuotteisiin kuuluvat POP Pikalaina, POP Jousto sekä pankin tarjoamat asuntolainat. Lisäpalveluina voit hakea lainallesi POP Lainaturvan, joka turvaa lainasi takaisinmaksun kokonaan tai osittain. POP Lainavakuutus taas auttaa sinua lainalyhennysten maksun kanssa, mikäli tulosi laskevat väliaikaisesti, esimerkiksi sairauden tai työttömyyden vuoksi.

POP Pikalaina on 2 000 – 20 000 euron kertalaina, joka ei edellytä takaajia tai vakuuksia. Maksuaikaa lainalle voi hakea 1-10 vuotta ja lainaa lyhennetään kuukausittaisissa tasaerissä. Hakijan on oltava vähintään 23 vuotias ja moitteettomasti raha-asiansa hoitanut. Kuten kaikkien Omalaina kilpailutuksen kulutusluottojen osalta, myös POP Pikalaina voidaan maksaa hakijan tilille jopa saman päivän aikana ja lainan käyttötarkoitus on yksin hakijan päätettävissä.

Voit kilpailuttaa haluamasi lainasumman yhdellä hakemuksella ja katsoa, onko POP Pankki laina tai jokin muu sinulle sopivin rahoitusratkaisu.

POP Pankki kokemuksia – mukana Omalaina vertailussa

Omalaina.fi on palvellut hintatietoisia suomalaisia jo useiden vuosien ajan ja sadattuhannet suomalaiset ovat kilpailuttaneet lainansa kauttamme. Meille onkin kertynyt läjäpäin POP Pankki kokemuksia. POP Pankki on luotettava, suomalainen pankki jolla on vankka asiakaskuntansa. POP Pankki kokemuksia keräävillä sivustoilla pankin konttoriverkosto ja lainatuotteet keräävät kiitosta, kun taas sähköiset palvelut, säästämisen ja sijoittamisen tuotteet mainitaan kehityskohteina.

POP Pankki asiakaspalvelu tavoitettavissa joka arkipäivä

POP Pankki asiakaspalvelu on tavoitettavissa puhelimitse, verkkosivujen chat-toiminnon ja palautelomakkeen kautta joka arkipäivä kello 9-18. Suosittelemme hoitamaan pikaiset asiat chat-palvelussa, mutta asioiden hoitaminen puhelimitse on myös mahdollista. Puheluiden hinnat ovat 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min kiinteästä- tai matkapuhelinverkosta.

POP Pankin asiakaspalvelu käsittää myös 24/7 kortinsulkupalvelun, sekä kivijalka toimipisteiden verkoston pankin asiakkaille. Voit myös lähettää avointa palautetta POP Pankin sivuilta löytyvän palautelomakkeen kautta.

POP Pankki hinnasto – tarkista aina lainan hinta

POP Pankki hinnasto antaa ajantasaista tietoa POP Pankin lainojen kuluista. Ilmoitamme myös sinulle tarjotun, henkilökohtaisen korkoprosenttisi kun kilpailutat lainat Omalainan avulla. POP Pankki Pikalaina on POP Pikalainan hinta muodostuu korkomarginaalista, 5 euron kuukausittaisesta tilinhoitopalkkiosta sekä lainamäärän mukaisesta avauspalkkiosta (12-85€). Korkein mahdollinen todellinen vuosikorko on 28,76 %.

Muista, että lainakustannukset riippuvat lainamäärän ja laina-ajan suhteesta. Pyri lyhentämään lainaa riittävän tehokkaan suunnitelman mukaisesti, mutta pidä aina mielessä todellinen maksukykysi.

Edullinen laina löytyy varmimmin kilpailuttamalla. Kilpailuta POP Pankin ja kymmenien muiden luotonantajien lainat tällä ilmaisella hakemuksella.

POP Pankki yhteystiedot & asiakaspalvelu

Sähköpostiosoite poppikalaina@poppankki.fi
Puhelinnumero 010 667 3100
Asiakaspalvelun aukioloajat ma-pe 13-15

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on POP Pankki?

POP Pankki on kotimainen pankki joka myöntää vakuudettomia kulutusluottoja 2000 – 20 000 euroon asti.

Mikä on POP Pankin lainan korko?

POP Pankin lainan korko on 6,9 – 9,9 %.