Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Uusi älypuhelin kiikarissa – Kannattaako laina vai osamaksu?

Menikö näyttö rikki? Vai onko aika päivittää puhelimen äly seuraavalle tasolle? Olipa tarve mikä tahansa, älypuhelimien hintavertailua voi tehdä monella tapaa. Alla muutama vinkki, miten pääset varmasti parhaaseen lopputulokseen.

Uusia älypuhelimia esillä elektroniikkaa myyvässä liikkeessä

Hintavertailu kannattaa myös rahoituksen kanssa

Uutta puhelinta hankkiessa tulee helposti hakeuduttua samojen tuttujen ostokanavien äärelle. Etenkin jos kertalaakista ostetun puhelimen hinta mietityttää, se tuntuu liian hintavalta omaan budjettiin, tai haluat vain yksinkertaisesti säästää, perinteisen hintavertailun lisäksi kannattaa ehdottomasti tehdä laajempaa vaihtoehtojen tarkastelua.

Näin vähennät taloudellista taakkaa, mutta myös varmistat, että et maksa euroakaan enempää kuin mikä markkinatilanteeseen nähden on tarpeen. Harkitse siis tarkkaan ennen kuin tartut houkuttelevalta tuntuvaan uuden puhelimen osamaksusopimukseen.

Halpa älypuhelin – Osamaksut tarkastelussa

Kuten melkein kaikki hankinnat tänä päivänä, myös älypuhelin on mahdollista maksaa erissä. Ostosumman pilkkominen on kätevää ja varmasti toivottua useimpien kuluttajien mielestä, mutta oletko miettinyt, että maksutavoissa on eroja? Esimerkiksi suurin osa operaattoreista myy älypuhelimia osamaksulla, jotka eivät näennäisesti sisällä lisäkuluja.

Yleensä kuitenkin puhelimen hintoihin on valmiiksi lisätty ekstraa, jolloin ne ovat lähtökohtaisesti korkeammalla muiden jälleenmyyjien älypuhelimiin nähden.

Osamaksua kannattaa käyttää harkiten

Perinteisistä elektroniikkaan keskittyneistä liikkeistä ja verkkokaupoista älypuhelin on mahdollista yleensä ostaa osamaksua käyttäen. Osamaksu on niin sanottua vakuudetonta lainaa, jota myös pankit tarjoavat, sillä erotuksella, että pankista otetuissa vakuudettomissa lainoissa voit itse määritellä sopivan kuukausierän sekä maksuajan.

Pankkien väleillä on myös eroja siinä, millä ehdoin ja hinnoin lainaa kuluttajille myönnetään. Usein juuri osamaksuihin sidottu korkoprosentti on viitekorkojen yläpäässä, jolloin tulet ajattelematta maksaneeksi puhelimesta huomattavasti korkeamman loppusumman.

Vertaile hintoja

Jos siis älypuhelimen hinta ratkaisee, on suotavaa vertailla vaihtoehtoja. Käyttäessäsi Omalainan kaltaista lainankilpailutuspalvelua, sivusto etsii edullisimman lainatarjouksen kanssamme yhteistyössä toimivien pankkien ja rahoituslaitosten joukosta, juuri omiin tarpeisiin sopivin kertaerin pilkottuna. Ja mikä parasta, voit ostaa älypuhelimen miltä jälleenmyyjältä tahansa, ulkomaisia verkkokauppoja hyödyntäen, tai jopa käytettynä, jolloin saat hintaan entistä tuntuvamman alennuksen.

Tutustu lainavertailuun

Paras älypuhelin – ja mistä sen löytää edullisimmin

Totuushan on, että hyvä älypuhelin on se, joka palvelee käyttäjäänsä parhaiten. Oli siis etsinnässäsi viimeisimmällä tekniikalla varustettu, uusi älypuhelin, tai koet, että käytetty älypuhelin voisi sopia tilanteeseesi paremmin, tärkein on, että teet valinnan omista tarpeistasi käsin. Älä siis keskitä ajatuksiasi hintaan, sillä Omalaina auttaa kilpailuttamaan löytämääsi vaihtoehtoon kilpailukykyisen rahoitusratkaisun, viipyilemättä ja ilman lisäkuluja.

Käytä aikasi mieluummin oikean puhelimen löytämiseen. Kun olet valintasi tehnyt, siirry seuraavaan:

  • Syötä älypuhelimen ostosumma lainalaskuriin
  • Hae sopiva maksuerä maksuaikaa liu’uttaen
  • Täytä hakemus
  • Käy sähköpostiin saamasi lainatarjoukset huolellisesti läpi
  • Allekirjoita mielestäsi paras tarjous

Koko lainaprosessiin menee parhaillaan alle päivä, korkeintaan 3 pankkipäivää niin, että rahat ovat tililläsi ja olet uuden älypuhelimen onnellinen omistaja.

Hae mahdollisimman edullista lainaa

Usein kysytyt kysymykset

Mikä älypuhelin kannattaa ostaa?

Älypuhelimen valinnassa olennaisin päätös on käyttöjärjestelmän valinta. Apple käyttää mobiililaitteissaan omaa iOS järjestelmäänsä kun lähes kaikki muut valmistajat käyttävät jotain versiota Android -käyttöjärjestelmästä. Useissa testeissä Applen uusimmat iPhonet sekä Samsungin lippulaivamallit ovat olleet käyttäjätestien parhaimmistoa.

Montako vuotta älypuhelin kestää?
Käyttäjätutkimusten mukaan älypuhelimien keskimääräinen käyttöikä on Euroopassa kolme vuotta. Käyttöaika voi kuulostaa melko lyhyeltä, mutta nykyään suuri osa laitteista on tehty niin etteivät ne ole kovin kestäviä.