Edullista lainaa nopeasti - Saat lainapäätöksen heti

Jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Edullista lainaa 100 – 60000€

Sopivin edullinen laina voi löytyä Omalaina.fin kautta, sillä kilpailutamme tarvitsemasi suuruisen lainan usealla eri luotonantajalla samalla kertaa. Lainahakemus kilpailutetaan pankkien sekä lainaa myöntävien yritysten kesken. Näin ollen todennäköisesti saat lainan edullisemmin kuin ainoastaan yhdestä paikkaa hakiessasi.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Edullinen laina nopeasti

Edullinen laina on mahdollista löytää nopeasti. Lainahakemuksemme antaa lähes reaaliaikaisen vastauksen – joko hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen. Välittömästi saamasi lainapäätös on alustava, jonka jälkeen luotonantaja saattaa vielä tarkistaa tietosi ja pyytää liitteitä ennen lopullista lainapäätöstä. Useimmat luotonantajat pystyvät tarjoamaan lainaa heti ja maksamaan rahat tilillesi saman päivän aikana.

Pienemmät lainasummat saa erityisen nopeasti

Lainasumma vaikuttaa lainan saannin nopeuteen. Pienemmät lainat saa tyypillisesti heti tilille, kun taas suurempiin lainoihin mentäessä luotonantaja saattaa pyytää palkkatodistusta. Yleisesti ottaen muutaman tonnin lainasummilla, kuten 1000 euron laina, rahat maksetaan nopeasti ilman todistuksia säännöllisistä tuloista.

Edullisesti myös pankista

Usein pankkilainat kovat kalliita ja hakeminen on hankalaa, koska joudut menemään paikan päälle pankkiin. Monet pankit eivät myöskään myönnä aivan pienempiä kulutusluottoja. Luotonantajiimme lukeutuu pankkeja, joten Omalaina.fin kautta saat pankkilainaa, mutta lainahakemus tapahtuu kokonaan netissä. Kauttamme haettavat pankkilainat ovat myös siitä erilaisia, että et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa. Saat lainaa edullisesti juuri siitä syystä, että pystymme kilpailuttamaan reaaliajassa hakemuksesi usean luotonantajan välillä.

Edullinen laina ja korkojen vaikutus

Lainan hakeminen tapahtuu kokonaan netissä täyttämällä lainahakemuksen. Lähetämme lainahakemuksesi suojattujen SSL-yhteyksien kautta luotonantajille, jotka kertovat alustavan lainapäätökseen heti. Luotonantajasta riippuen saatamme näyttää sinulle pankkitunnistautumislinkin, jonka kautta voit hyväksyä lainasi. Osa luotonantajista lähettää sinulle lainasopimuksen sähköpostiin, jonka allekirjoittamisen jälkeen laina voidaan vasta hyväksyä.

Lainojen korot vaihtelevat

Lainan korko riippuu yrityksestä, joka sinulle suostuu lainaa myöntämään. Voit tarkistaa lainan koron dokumenteista, jotka sinulle näytetään positiivisen luottopäätöksen jälkeen. Lainojen korkokaton vuoksi lainasi todellinen vuosikorko saa olla maksimissaan 15% + korkolain mukainen viitekorko. Keskimäärin kauttamme haettavien lainojen todellinen korko on noin 10-15% luokkaa.

Muista , että suuremmissa, 45 000 euron tai sitä suuremmissa lainoissa muutamana prosentin ero sinulle tarjotussa korossa voit tarkoittaa satojen eurojen säästöjä. Kauttamme saat monessa tapauksessa lainaa edullisella korolla.

Lainan eräpäivän siirto

Tyypillisesti luotonantajat tarjoavat mahdollisuutta lainan eräpäivän siirtoon. Voit neuvotella eräpäivän siirrosta aina tapauskohtaisesti sen luotonantajan kanssa, joka sinulle lainaa edullisesti myöntää. Osa luotonantajista tarjoaa mahdollisuuden myös maksuvapaisiin kuukausiin, mutta myös siitä sinun tulee neuvotella suoraan luottoyhtiön kanssa.

Voiko eläkeläinen tai opiskelija saada edullista lainaa?

Opiskelijana voit lainata rahaa, mutta luottoluokituksesi ei ole niin hyvä kuin vakituisesti työssä käyvillä. Mikäli sinulla on opiskeluiden ohella tuloja tai käyt osa-aikatöissä, niin lainan myöntäminen on mahdollista. Osa luottoyhtiöstä myöntää lainaa myös eläkeläisille, jos tulosi ovat riittävät. Keskimäärin opiskelijan ja eläkeläisen on kuitenkin vaikeampi saada positiivista luottopäätöstä. Käytännössä pienituloisen on vaikeampi saada luottoa, mutta osa luottoyrityksistä kuitenkin myöntää lainaa myös pienituloiselle.

Edullista lainaa joka päivä

Omalaina.fi palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä ja lainaa voit hakea milloin ja mistä se sinulle parhaiten sopii. Voit kilpailuttaa lainat ja lähettää hakemuksesi milloin tahansa ja saat alustavat lainatarjoukset välittömästi. Edullinen kulutusluotto voi olla tililläsi parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Huomaa kuitenkin, että lainsäädännöstä johtuen lainoja ei myönnetä kello 23-07 välisenä aikana. Yöllä haettu laina käsitellään ja maksetaan usein seuraavan pankkipäivän aamuna. Kaikki kulutukseen suunnatut lainat kuuluvat tämän sääntelyn piiriin. Jos epäilet, että voit tarvita lisää rahaa yllättäen ja kellonajasta riippumatta, voi joustoluotto olla hyvä vaihtoehto. Joustoluottotililtä voit käytännössä nostaa lainaa myös yöllä, kunhan tili on avattu aiemmin.

Omalaina.fi vertailulla edullinen laina on jokaisen ulottuvilla. Kilpailuttaminen on maksutonta, eikä palvelussa ole lainanottopakkoa. Voit siis hyväksyä tai hylätä sinulle osoitetut lainatarjoukset oman arviosi mukaisesti. Vertailussa on mukana monia pankkeja ja muita luotonantajia, joiden avulla haluamme maksimoida mahdollisuutesi löytää sopiva laina.

Katso näistä esimerkeistä kuhunkin tilanteeseen sopiva laina:

Laina Soveltuu hyvin Soveltuu heikosti
Kulutuslaina Kiinteähintaiset ja suuret hankinnat Jatkuvaan käyttöön ja vaihteleviin kustannuksiin
Joustolaina Useisiin nostoihin ja kun tarkka hinta ei ole tiedossa Suuret yksittäiset hankinnat
Pankkikortti Päivittäinen käyttö ja verkko-ostokset Suuret yksittäiset hankinnat
Pikalaina Pieniin hankintoihin lyhyellä laina-ajalla. Suuret hankinnat joilla on pitkä takaisinmaksuaika

Usein kysytyt kysymykset

Voiko pienituloinen saada lainaa?

Käytännössä pienituloisen on vaikeampi saada luottoa, mutta osa luottoyrityksistä kuitenkin myöntää lainaa myös pienituloiselle. Luottoa voi saada, mikäli tulot ja takaisin maksukyky on riittävä.

Milloin saan lainan tilille?

Lainaa voi hakea milloin vain, mutta lainaa ei voida myöntää kello 23 – 07 välillä, koska lainsäädäntö ei tätä salli. Hakemukset käsitellään kuitenkin heti seuraavana aamuna.

Milloin lainaa voi hakea?

Omalaina.fi palvelee kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä ja lainaa voit hakea milloin ja mistä se sinulle parhaiten sopii. Voit kilpailuttaa lainat ja lähettää hakemuksesi milloin tahansa ja saat alustavat lainatarjoukset välittömästi.

Onko laina aina pikavippi?

Laina ei ole aina pikavippi. Pikavippi tarkoittaa nopeaa vakuudetonta lainaa, joka tulee tilille yleensä minuuteissa.

Asiakaskokemuksia