logo

Aina oikea hinta lainalle.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukusia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Mistä rahoitus käytetyn auton ostoon? – Autolainaa vaihtoautoille

Suurin osa Suomessa myydyistä autoista on vaihtoautoja. Kun rahoituksen hoitaa kuntoon ajoissa, voi ajoneuvoa etsiä rauhassa. Hae autolainaa Omalainalta 500 – 60 000 euroa, jopa 15 vuoden laina-ajalla.

Käytetyt autot kunniaan – Miksi valita vaihtoauto?

Suurin osa Suomessa myydyistä autoista on käytettyjä autoja, sillä autot saattavat tulla vaihtoon jo vuoden, parin iässä. Kuinka paljon vaihtoautosta kannattaa sitten maksaa? Vaihtoauton hintaan vaikuttavat suuresti esimerkiksi auton ikä, laatu ja malli. Vaihtoauton hintaa kannattaakin verrata iän mukaan uuden samanveroisen auton hintaan. Myös tinkiminen vaihtoautoa ostaessa kannattaa, varsinkin silloin jos kyseessä on jo vanhempi auto, jonka arvo on jo reilusti tippunut.

Vaihtoautojen joukosta löytyy ajoneuvoja vanhoista uusiin, hyvin suuren hintahaarukan väliltä. Käytettyjen autojen joukosta löydät sekä halvat muutaman tonnin ajoneuvot, sekä kalliimmat, kymmenien tuhansien eurojen arvoiset autot. Vaihtoautoa valitessa valinnanvara on siis suurta. Kun uusi auto myydään sen ensimmäiselle omistajalle, tippuu auton arvo heti tuhansia euroja. Vaikka auto vaihtaisi omistajaa jo vain parin kuukauden ikäisenä, on arvo laskenut jo huomattavasti. Suurin osa Suomessa myydyistä autoista onkin vaihtoautoja, vaikka ne olisivatkin vain parin vuoden ikäisiä ajoneuvoja.

Muista nämä kun hankit käytettyä autoa

  • Käy läpi auton käyttöhistoria. Kuinka paljon autolla on ajettu ja onko siihen tulossa isoja remontteja? Auton kunnon arvioinnissa kannattaa ottaa avuksi joku autoista tietävä henkilö.
  • Varmista auton myyjän laillisuus. Jos ostat autoa yksityiseltä henkilöltä, varmista että hän on auton oikea omistaja.
  • Koeaja riittävän pitkä matka. Testaa autoa maantiellä ja kaupungissa, mahdollisimman eri nopeuksilla. Kiinnitä erityisesti jarruihin huomiota.
  • Hoida paperiasiat kuntoon. Varsinkin yksityiseltä henkilöltä ostettaessa täytyy pitää huolta siitä että rekisteri-todistus ja omistajan vaihto tulee tehtyä huolella. Tämä auttaa sekä myyjää että ostajaa tulevaisuudessa mahdollisten ongelmien ilmestyessä.

Mistä rahoitus vaihtoauton ostoon? – Hae rahoitusta käytetyn auton hankintaan

Rahoitus auton ostoon kannattaa aina kilpailuttaa ennen lopullisen päätöksen tekoa. Ostaessasi auton saattaa autoliike suoraan tarjota sinulle rahoitusta, jolla voit maksaa valitsemasi käyttöauton. Rahoitus kannattaa silti aina kilpailuttaa myös muiden rahoittajien kesken, sillä autokauppojen tarjoama rahoitusvaihtoehto voi olla huomattavasti kalliimpi. Varsinkin autoliikkeen ja muiden pankkien korot voivat vaihdella keskenään suuresti, jolloin rahoituksen kuukausimaksuihin syntyy suuri ero. Rahoitus auton ostoon kannattaa kilpailuttaa Omalainan kautta, jolloin pääset vertailemaan autolainoja usean eri pankin ja luotonantajan kesken. 

Omalainan avulla voit hakea autolainaa itsellesi juuri sopivan verran, 100 – 60 000 euron väliltä. Voit myös määritellä laina-ajaksi minkä tahansa 1-15 vuoden väliltä, jolloin voit itse päättää millaista vauhtia maksat lainan takaisin. Voit hakea autolainaa Omalainalta jo ennen kauppojen tekoa, jolloin voit valmistautua auton ostoon jo ajoissa, ja tarvittaessa käyttää lainaa myös käsirahana. Haettuasi lainaa saat Omalainan kautta useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivan. Muista tarkkailla lainatarjouksissa näkyviä korkoja, jotka määrittelevät tulevien kuukausimaksujen suuruutta. Myös muita lainan kuluja kannattaa vertailla, sillä esimerkiksi avausmaksuissa voi olla paljon eroja. Omalaina auttaa sinua vertailussa, jotta päädyt valitsemaan juuri oikean autolainan.

 

Usein kysytyt kysymykset

Voinko saada lainaa vaihtoauton hankintaan?
Vaihtoauton hankinta on yksi yleisimmistä asioista lainanottamiseen. Muita yhtä yleisiä ovat asunnonostaminen tai remontit. Omalainan kautta voit kilpailuttaa vaihtoautolainan aina nopeasti ja helposti.
Mikä on autoilun kuukausihinta?
Yleisesti voidaan sanoa, että autoiluun kuluu vähintään 100 euroa kuussa, vaikka sillä ei ajaisi vain lyhyitä matkoja.