Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

“Huomasi heti, miksi se lainavertailu aina kannattaa” Tuore suurperheen äiti ja bloggaaja Emilia löysi helpot rahoitusratkaisut kilpailuttamalla

Suositun Mutsis on -blogin ylläpitäjä Emilia Huttunen elää kiireistä neljän lapsen perhe-elämää, jossa aika on usein kortilla. Lue tästä miten Emilia kilpailutti lainat perheen isoa hankintaa varten ja miten lainavertailu toi ennalta arvaamatonta lisähyötyä.

Emilian nelilapsisen perheen arjen pyörittäminen vaatii tehokasta ajankäyttöä ja järkevien taloudellisten päätösten tekoa. Lasten tarpeista huolehtimiseen sisältyy suunnittelua, hankintoja ja mahdollisesti suurtakin rahanmenoa. Emilian perheellä oli neljännen lapsen syntymän aikaan jo lähes kaikki lastentarvikkeet hankittuna, mutta kuusihenkiseksi kasvaneen perheen auto ei enää vastannut suurperheen tilavaatimuksia. Hyvin palvelleesta viisipaikkaisesta autosta oli luovuttava ja tilalle ostettava uusi.

“..nelilapsisena perheenä uudesta autosta tulikin yhtäkkiä meille se kaikkein tärkein sijoitus, sillä sijoitusten järkevyyttä mitataan tällaisessa tilanteessa muutenkin kuin rahassa.”  Emilia kertoo perheen päätöksestä hankkia uusi auto. Kuten monessa muussakin perheessä, uuden auton oston yhteydessä oli mietittävä rahoitusvaihtoehtoja. Sopivan lainan etsinnässä Omalainan helppo ja nopea lainavertailu oli Emilian perheelle iso apu.

Omalaina.fi helpotti ison päätöksen tekemistä

Pohdinnan jälkeen perhe asetti uuden auton budjetiksi 25 000 euroa. Hakukoneella tapahtunut rahoituksen etsintä ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta.

“Heti sitä budjettia miettiessäni lähdin katsomaan myös Googlesta ensimmäisenä tulevia rahoitusvaihtoehtoja läpi, jotta saisin vähän osviittaa siitä, millaisista kuukausieristä ja koroista tässä puhutaan. Ja tämä oli tosi lannistava kokemus! Aina perästä löytyi isoja loppueriä ja muita yllättäviä kuluja..” Emilia selvittää epäonnistunutta lainanhakuyritystä blogissaan.

Kevään aikana ajatus auton hankinnasta kirkastui ja Emilia tutustui Omalainan vertailupalveluun, jossa haluttu 25 000 euron autolaina oli helppo kilpailuttaa kymmenien eri pankkien ja muiden luotonantajien kesken. Emilia sai heti useita mielenkiintoisia lainatarjouksia, mutta jätti lainan vielä nostamatta, sillä sopivaa autoa ei ollut vielä valittu.

“..nyt on mukava katsella autoa sillä silmällä, kun minulla on lainatarjoukset valmiina. Ja tässä hakiessa huomasi heti, miksi se lainavertailu aina kannattaa. Tuli nimittäin todella erilaisia tarjouksia!” Emilia kuvailee tunnelmiaan Omalaina.fi:ssä tehdyn lainavertailun jälkeen.

Omalaina.fi hakee yhdellä hakemuksella tarjoukset usean eri pankin ja luotonantajan valikoimasta. Emilia oli iloisesti yllättynyt nähdessään, että mukana on myös tuttuja suomalaisia pankkeja. Omalaina.fi tarjoaakin Suomessa kattavaa lainavertailupalvelua, jonka lisäksi palvelumme on yhä 100% suomalainen ja luotettava. Palvelu on maksuton, etkä voi tietämättäsi sitoutua mihinkään.

“Voin luottaa siihen, että valitsen järkevän lainan”

Useampi alustava lainatarjous takataskussa Emilian oli helppo lähteä valitsemaan perheen tarpeisiin sopivaa autoa. Lainavertailu antoi myös selkeän kuvan lainojen hintatasosta, mikä auttaa tunnistamaan liian kalliit osamaksusopimukset autoliikkeissä asioidessa: “..helpottaa nyt mieltä, että tiedän kilpailuttaneeni lainahakemuksen usealla tarjoajalla ja voin luottaa siihen, että valitsen järkevän lainan.” hän kirjoittaa lainavertailun tuomista hyödyistä.

Useiden autolainatarjousten lisäksi Emilia kerryttikin paljon tietoa lainojen hinnoista ja ymmärsi miten tärkeää vertailutyön tekeminen on. Lainavertailu onkin mukana luonnollisena osana perheen seuraavaa rakennusprojektia.

“Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos lainan tarve iskee, sillä et ainakaan menetä mitään!” Emilia päättää auton hankintaa käsittelevän blogikirjoituksensa, jossa Omalainan vertailu päätyi olemaan verraton apu.

Usein kysytyt kysymykset

Miten lainavertailu toimii?

Lainavertailussa sinun tietosi annetaan usealle eri pankille ja rahoituslaitokselle, jotka tämän jälkeen tekevät oman tarjouksensa lainasta. Voit sitten vertailla tarjouksia ja valita halvimman lainan.

Voiko lainoja vertailemalla säästää rahaa?

Kyllä voi. Varsinkin tilanteessa, jossa lainoja on kertynyt paljon, voi lainojen vertailu tuoda merkittävät säästöt