logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Kesällä nostetaan auto- & venelainoja

Kesä on aina ollut tyypillistä aikaa hankkia rahoitusta autoon tai veneeseen. Tyypillisesti kulkuvälineitä hankitaan toukokuusta elokuulle muuta vuotta enemmän.

Toukokuun tilastojen perusteella autot ja veneet kiinnostavat suomalaisia myös tänä vuonna. Suhteessa muihin lainoihin näiden osuus on ollut jo alku vuonna noin 1,3-kertainen verrattuna aikaisempiin vuosiin.

Venelainojen suhteellinen osuus oli normaalia korkeammalla jo läpi syksyn. Siinä missä Suomen valtio haluaa ehkäistä yksityisautoilua, niin kansa haluaa matkata turvallisesti omalla autolla. Pandemialla näyttäisikin olevan suuri vaikutus ihmisten halukkuuteen matkata turvavälit pitäen pelkäämättä julkisen liikenteen ahtaita matkustustiloja.

Joihinkin autoihin voi saada suoraan liikkeestä käyvän lainatarjouksen, jossa auto jää rahoitusyhtiön omistukseen. Kauttamme nostetun autolainan turvin voi hankkia auton suoraan omistukseen. Vakuudettomien autolainojen korot vaihtelevat 4-20% välillä, joten kilpailuttamalla löytyy itselle sopivin lainatarjous.

Myös remonttilainat ovat suhteellisesti kasvattaneet osuuttaan kaikista lainoista. Arviomme mukaan viime vuonna alkanut remontointi-innostus on jatkunut myös tänä vuonna.

Usein kysytyt kysymykset

Paljonko voin saada venelainaa?
Omalaina palvelussa voit hakea lainaa helposti yhdellä hakemuksella 100- 60 000 euroa, jonka voit käyttää esimerkiksi veneen hankintaan.
Mikä laina sopii veneen hankintaan?
Vene on kohtuullisen kallis hyädyke, joten ostamiseen paras vaihtoehto on halpa kulutusluotto, jollaisen voit valita usean eri pankin ja rahoituslaitoksen väliltä Omalaina palvelussa.