Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Laina Norjasta? – Onko joku näistä ulkomaisista pankeista sinun uusi pankkisi?

Suomen lainamarkkinoilla toimii useita ulkomaalaisia pankkeja, joista suurin osa on pohjoismaisia. Paremmat lainaehdot ja kohtuulliset korkotasot houkuttelevat suomalaisia näiden pankkien asiakkaiksi. Nämä pohjoismaiset pankit toimivat usein vain verkon välityksellä, ilman fyysisiä konttoreita. Lainat on helppo kilpailuttaa ilmaiseksi vertailupalvelu Omalainan kautta.

Suomen markkinoilla toimii useita ulkomaalaisia pankkeja, joiden palvelut ovat nousseet suosiossaan nopeasti suomalaisten kivijalkapankkien tasolle. Useat näistä pankeista ovat pohjoismaalaisia, ja ne toimivat ainoastaan verkossa, ilman fyysisiä konttoreita. Nämä pankit ovat suosittuja erityisesti lainanmyöntäjinä, sillä asiakkaita houkuttelevat kohtuullinen korkotaso sekä usein paremmat lainaehdot. Esimerkiksi lainan avaus- ja käsittelykulut voivat olla alhaisemmat.

Kaikki Suomen lainamarkkinoilla toimivat pankit, sekä kotimaiset että ulkomaiset, tarjoavat asiakaspalvelua suomen kielellä. Tämä helpottaa pankissa asiointia monelle. Useat pohjoismaiset pankit tarjoavat asiakkailleen myös muita tuotteita, esimerkiksi säästötilejä ja luottokortteja. Lainan hakeminen verkon kautta pohjoismaisesta pankista ei eroa suomalaisen pankin lainanhakuprosessista mitenkään, ja ulkomaisten pankkien suosio Suomessa onkin jyrkässä kasvussa.

Pohjoismaiset pankit palvelevat suomen kielellä

Suomessa toimivat pohjoismaiset pankit operoivat yleensä vain verkon kautta, joten niillä ei ole konttoreita Suomessa. Verkossa asioinnin hyviin puoliin kuuluu nopeus, sillä lainahakemuksen lähettäminen ja lainapäätöksen saaminen on hyvin nopeaa. Pankit myös tarjoavat asiakaspalvelua suomeksi, mikä auttaa pankkiasioiden setvimisessä.

  • Ruotsalaiset pankit: Collector Bank, Nordax Bank, Resurs Bank
  • Norjalaiset pankit: Bank Norwegian, Morrow Bank, Insta Bank

Ulkomaisten pankkien vertailu Suomessa

Lainoja voi vertailla Omalaina -vertailupalvelun avulla nopeasti ja vaivattomasti. Omalaina kilpailuttaa puolestasi hakemasi lainasumman 1000 – 60 000 euron välillä, usean eri pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Pankkien joukosta löytyy niin kotimaisia lainanantajia, mutta myös yllä mainitut ulkomaiset lainanantajat, joiden lainatarjouksia pääset vertailemaan yhdellä lainahakemuksella.

Käyttämällä Omalainaa lainan hakemiseen voit säästät aikaa ja rahaa. Omalaina etsii yhteityökumppaneinamme toimivien pankkien keskuudesta sinulle sopivimmat lainatarjoukset hakemuksesi perusteella ja lähettää ne sinulle suoraan sähköpostiin. Voit itse valita halutessasi lainatarpeisiisi sopivimman lainatarjouksen, ja hyväksyä sen suoraan verkossa. Anna Omalainan auttaa lainanhaussa, ja voit löytää itsellesi paras ratkaisu lainatarpeisiisi, luotettavasti ja nopeasti!

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainaa hakea Norjasta?

Lainanhaku Norjasta onnistuu mikäli rahoitusyhtiöllä on toimilupa myös Suomessa.

Miksi laina Norjasta voi olla hyvä ratkaisu?

Norjalaiset pankit ovat erilaisessa tilanteessa kuin suomalaiset pankit, joten ne pystyvät usein tarjoamaan edullisempaa lainaa asiakkailleen. Omalainan kautta voit kilpailuttaa norjalaisia pankkeja aina 60 000 euroon saakka.