Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Ruohonleikkurin hinta – tee isommat hankinnat huolella

Kun kevät näin alkaa jo kolkutella ovella, on aika alkaa miettiä ruohonleikkurin kaivamista talviteloilta. Ruohonleikkuu on tärkeä osa pihanhoitoa, ja sopivan ruohonleikkurin valintaan kannattaa panostaa. Ruohonleikkurin hinta voi kuitenkin olla kynnyskysymys, erityisesti jos hankittavana on päältäajettava ruohonleikkuri.

Ajettava ruohonleikkuri on kuitenkin hyvä vaihtoehto erityisesti isommalle pihalle ja tekee kerran viikossa hoidettavasta välttämättömyydestä miellyttävän tehtävän.

 

 

Hinta on suurempi, mutta investointi kannattaa

Ajettava ruohonleikkuri on loistava valinta, jos et halua käyttää työnnettävää ruohonleikkuria, vaan käytät ennemmin sen ajan mukavasti istuen. Tämä laite on erityisen hyvä valinta juuri suuremmille pihoille, joissa nurmikkoa on paljon leikattavana. Päältäajettava ruohonleikkuri on helppo ja vaivaton käyttää, ja sen avulla nurmikon voi ajaa nopeasti, jolloin aikaa jää enemmän varsinaiseen ulkona olosta nautiskeluun.

Mistä halpa ruohonleikkuri?

Monet jättävät ajettavan ruohonleikkurin hankkimatta, sillä he uskovat, että päältäajettava ruohonleikkuri on todella kallis hankinta. Se ei välttämättä pidä paikkaansa. On totta, että jotkut mallit ovat kalliimpia kuin toiset, mutta on myös olemassa edullisempia vaihtoehtoja, jotka sopivat paremmin budjettitietoisille kuluttajille.

Halpa ajettava ruohonleikkuri alkaa noin 1000 eurosta

Halpa ruohonleikkuri vaihtoehto voi olla esimerkiksi vajaan parin tuhannen euron hintainen ajettava Villager-ruohonleikkuri, joka on hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä valinta ja kestää tavallisessa käytössä monta kesää. Ruohonleikkurin hinta vaihtelee paljon sen mukaan, minkä tyyppinen laite on kyseessä ja mitkä ominaisuudet ovat sinulle laitteen valinnassa tärkeitä.

  • Huom! Ajettava ruohonleikkuri on hinnaltaan usein tuhannesta eurosta ylöspäin, joten se on investointi, jonka hankintaa kannattaa miettiä.

Mikäli säästötililtäsi ei löydy tarpeeksi rahaa ruohonleikkurin ostoon, on sinun hyvä muistaa, että lainavertailun avulla voit löytää nopeasti lainavaihtoehdon, jonka voit käyttää ruohonleikkurin rahoitukseen

Käytetyn ruohonleikkurin hankinta

Jonkin verran käytettynä ostettu ruohonleikkuri on hyvä ja edullinen ruohonleikkuri vaihtoehto, jos tarvitset perustoimivan laitteen, ja haluat säästää rahaa. Jos olet budjetin kanssa tiukoilla ja halpa ruohonleikkuri on haussa, käytetty ruohonleikkuri on itse asiassa ehkä parhain vaihtoehto ja sen saattaa joissakin tapauksissa saada jopa muutamilla satasilla.

Harkitse vanhempia malleja

Tämän lisäksi vanhat mallit ovat usein muutenkin edullisempia kuin uudemmat, ja ne voivat silti tarjota hyvän suorituskyvyn. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vanha ruohonleikkuri saattaa vaatia enemmän huoltoa ja korjaamista kuin uudempi malli. Tästä myös alkaa helposti kertymään lisäkuluja, mikäli vikoja ilmenee useammin.

Tutustu: Kulutusluotot – Hae ilman vakuuksia

Tärkeitä seikkoja ruohonleikkurin hankinnassa

Kun uuden ruohonleikkurin osto tulee ajankohtaiseksi ja päädyt mietittyäsi ajettavan ruohonleikkurin hankintaan, kannattaa ottaa huomioon muutamia eri tekijöitä. Ensinnäkin, tarkista leikkuuleveys ja leikkuukorkeuden säätömahdollisuudet. Näiden avulla voit varmistaa, että ruohonleikkuri on tarpeeksi tehokas ja että se pystyy leikkaamaan ruohon tarkalleen halutun korkeuden mukaan. Lisäksi, harkitse leikkuukapasiteettia ja tehoa.

Työskentelyn pitää olla helppoa

Tarkista, että ruohonleikkurin ohjaus on helppoa. Ajettavan ruohonleikkurin koko ja paino voivat vaikuttaa sen ohjattavuuteen, joten kannattaa varmistaa, että leikkuri on helppo hallita ja että se liikkuu sujuvasti. Aivan niin kuin autoa hankkiessa, istu ruohonleikkurin kyytiin ja tunnustele laitetta allasi. Mieti myös tarkkaan budjettisi. Ajettava ruohonleikkuri voi olla melko hintava, joten sinun kannattaa harkita eri vaihtoehtoja ja vertailla hintoja eri myyjien välillä.

Katso: Pieni laina – Lainaa alkaen 500 € nopeasti 

Varmista varaosien saatavuus

Lopuksi, huomioi myös huollon ja varaosien saatavuus. Varmista, että valitsemasi ruohonleikkurin valmistaja tarjoaa varaosia ja huoltopalveluita, jotta voit pitää laitteen kunnossa pitkään. Osta ruohonleikkuri vasta sitten, kun olet käynyt kaikki yllämainitut seikat tarkkaan läpi. Nämä seikat auttavat sinua tekemään oikean valinnan ostaessasi ajettavaa ruohonleikkuria. Kun löydät sopivan leikkurin, voit nauttia kauniin ja siistin nurmikon huolettomasta ylläpidosta tulevinakin vuosina.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka valitsen oikean kokoisen ruohonleikkurin?

Nurmikon koko ja muoto vaikuttavat ruohonleikkurin valintaan. Pienelle nurmikolle sopii pienempi ja kevyempi ruohonleikkuri, isolle nurmikolle tarvitaan usein suurempi, ajettava ruohonleikkuri.

Mikä on paras ruohonleikkuri?

Se riippuu siitä, millainen piha ja nurmikko sinulla on. Sekä ajettavissa että kevyemmissä työnnettävissä ruohonleikkureissa on omat hyvät ja huonot puolensa. Parhaan ruohonleikkurin sinun tarpeisiisi löydät vierailemalla asiantuntevassa liikkeessä ja eri vaihtoehtoja kokeilemalla.