Pieni laina 500 - 60 000€ - Lainapäätös heti

Hae pieni laina 500 - 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Pieni laina nopeaan rahantarpeeseen

Pieni laina voi tarkoittaa eri asiaa henkilöstä riippuen, mutta yleisesti ottaen se viittaa pienen summan lainaamiseen lyhyeksi aikaa. Pieni laina voidaan käyttää esimerkiksi yllättävien menojen kattamiseen, lomamatkan rahoittamiseen tai tärkeään hankintaan.

Pieni laina voi olla ominaisuuksiltaan, hinnaltaan ja muita tärkeitä muuttujilta hyvin erilainen riippuen mistä se on haettu. Myös pieni laina kannattaa kilpailuttaa, jotta saat sen mahdollisimman edullisesti.

Pieni laina heti tilille

Pieni laina on tyypillisesti noin 100-2000 euron suuruinen laina, joka maksetaan takaisin lyhyessä ajassa, yleensä muutaman kuukauden kuluessa. Näiden lainojen ulosmaksu on myös nopeaa, sillä pieni laina on mahdollista saada käytännössä heti tilille. Vakuudeton pienlaina voidaan käsitellä nopeasti, sillä et tarvitse lainalle vakuutta tai takaajaa.

Tämä nopeuttaa lainan käsittelyä huomattavasti ja Omalainan vertailussa saatkin alustavia lainatarjouksia lähes välittömästi.

Pieniä lainoja voidaan hakea monilta eri rahoituslaitoksilta, kuten pankeilta ja netissä toimivilta rahoitusyhtiöiltä. Omalainan vertailussa on mukana monia nopeisiin lainaratkaisuihin erikoistuneita luotontantajia. Kauttamme kilpailutat pienet lainat usean lainoittajan kesken.

Lue lisää: Löydä itsellesi sopivin lainatyyppi

Mistä pieni laina kannattaa hakea?

Omalainan kautta pienen lainan hakeminen on hyvin helppoa ja nopeaa. Täyttämällä vain yhden hakemuksen voit saada lainatarjouksia monilta luotonantajilta. Kilpailutus on nopeaa ja saat alustavat lainatarjoukset muutamassa minuutissa. Tämän jälkeen voit valita haluamasi lainatarjouksen, hyväksyä sen ja odottaa varoja tilillesi. Usein laina maksetaan ulos jopa saman päivän aikana.

Nopea pieni laina voi olla esimerkiksi pikavippi tai joustoluotto, joista molemmista voi saada rahaa nopeasti käyttöönsä.

Mistä pieni laina kannattaa lopulta hakea riippuu kuitenkin omista tarpeista ja toiveistasi lainan suhteen. Voit hakea pientä lainaa pankista, netissä toimivalta rahoitusyhtiöiltä tai vertaislainapalveluista. Omalainan vertailussa on mukana monenlaisia luotonantajia, mutta saatat saada nopeammin rahaa tilille, jos haet lainaa 100% netissä toimivalta rahoitusyhtiöltä. Vertaislainapalveluissa taas voit saada lainatarjouksia yksityisiltä sijoittajilta, mikä voi olla edullisempi vaihtoehto kuin pankkilaina.

Paras pieni laina

Paras pieni laina juuri sinulle riippuu monista tekijöistä. Ennen lainan hakemista kannattaa vertailla eri lainantarjoajia ja niiden tarjoamia lainaehtoja. Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota muun muassa lainan korkoon, kuluihin ja takaisinmaksuehtoihin. Omalaina, voi auttaa sinua löytämään parhaan pienen lainan juuri sinun tarpeisiisi.

Hae pieni laina Omalainassa ja voit saada rahaa nopeasti ja vaivattomasti. Täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista, että annat oikeat ja ajantasaiset tiedot itsestäsi, jotta lainaprosessi sujuu mutkattomasti. Huolehdi myös, että haet vain sellaista lainaa, jonka voit maksaa varmasti takaisin.

Ennen kuin haet pientä lainaa, kannattaa pohtia seuraavia seikkoja:

  1. Tarvitsenko todella lainaa? Onko lainan ottaminen välttämätöntä, vai voisinko säästää rahaa tai lykätä hankintaa?
  2. Kuinka suuren lainan tarvitsen? Onko pieni laina riittävä vai olisiko järkevämpää hakea suurempaa lainaa?
  3. Miten aion maksaa lainan takaisin? Onko minulla realistinen suunnitelma lainan takaisinmaksuun?
  4. Vertaile eri lainantarjoajia. Lainojen korot, kulut ja ehdot vaihtelevat eri lainantarjoajien välillä, joten kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ennen lainan hakemista.
  5. Tarkista lainan todellinen vuosikorko. Todellinen vuosikorko kertoo lainan kokonaiskustannukset, ja se sisältää kaikki lainaan liittyvät korot ja kulut. Vertailemalla todellisia vuosikorkoja voit löytää edullisimman lainan.

Lue lisää aiheesta: Pikalaina turvallisesti netistä

Pieni laina pitkällä maksuajalla

Jos tarvitset pientä lainaa, mutta et pysty maksamaan sitä takaisin nopeasti, voit harkita pientä lainaa pitkällä maksuajalla. Tällainen laina voi olla esimerkiksi kulutusluotto, jossa on joustavat takaisinmaksuehdot ja pitkä maksuaika. Pieni laina pitkällä maksuajalla voi olla hyvä vaihtoehto, kun haluat jakaa lainan takaisinmaksun useammalle kuukaudelle tai jopa vuosille.

Muista kuitenkin, että pidentämällä lainan takaisinmaksuaikaa voit päätyä maksamaan lainastasi huomattavan paljon korkoa ja muita lainakuluja. Pidä siis huoli, ettei pitkittyneestä lainastasi tule sinulle kohtuutonta rasitetta.

Pieni laina sopii lyhyeksi ajaksi

Pieni laina voi olla hyvä ratkaisu, kun tarvitset rahaa nopeasti ja lyhyeksi ajaksi. Omalainan kautta pienlainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, ja voit saada rahaa tilillesi jopa saman päivän aikana. Tee lainavertailu ennen päätöksentekoa, jotta löydät itsellesi parhaan ja edullisimman vaihtoehdon. Muista ottaa huomioon lainan todellinen vuosikorko ja miettiä realistinen suunnitelma lainan takaisinmaksuun. Näin voit varmistaa, että lainaaminen on sinulle turvallista ja taloudellisesti järkevää.

Lue lisää aiheesta: Vippi – Nopea tapa lainata netistä

Pienikorkoinen laina – mitkä ovat vaihtoehdot?

Pienikorkoinen laina voi olla myös muu kuin perinteinen kulutusluotto ja käyttötarkoituksesta riippuen voi olla järkevää harkita myös muita vaihtoehtoja. Esimerkiksi luottokortti tai joustoluotto voivat olla hyviä vaihtoehtoja pienille lainoille. Luottokortin tai joustoluoton avulla voit nostaa rahaa tarpeen mukaan ja maksaa sen takaisin joustavasti. Lisäksi monet luottokortit tarjoavat korottoman maksuajan, jolloin et joudu maksamaan korkoa lainkaan, kunhan maksat velan pois ennen eräpäivää.

Mieti lainan hakemista myös pienen lainan kohdalla

Pieni laina voi olla hyvä ratkaisu silloin, kun tarvitset rahaa nopeasti ja lyhyeksi ajaksi. Ennen lainan hakemista kannattaa kuitenkin harkita tarkkaan lainan tarvetta ja vertailla eri lainantarjoajia löytääkseen parhaan vaihtoehdon. Muista myös ottaa huomioon lainan todellinen vuosikorko sekä miettiä realistinen suunnitelma lainan takaisinmaksuun.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti voin saada pienen lainan tililleni?

Pienen lainan saaminen tilille voi olla hyvin nopeaa, jopa saman päivän aikana. Se kuitenkin riippuu rahoituslaitoksesta ja siitä, kuinka nopeasti hakemus käsitellään. Hakemuksen täyttämisen jälkeen rahoituslaitos tekee luottopäätöksen ja hyväksytyn hakemuksen myötä laina siirretään tilillesi.

Voinko hakea pientä lainaa, vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Maksuhäiriömerkinnän omaava henkilö ei voi saada vakuudetonta lainaa, sillä heidän katsotaan olevan suuremmassa riskissä maksaa laina takaisin myöhässä tai ei ollenkaan. Joillakin rahoituslaitoksilla on kuitenkin erityisiä vakuudellisia lainatuotteita juuri tällaisille asiakkaille, joten voit yrittää hakea lainaa näiltä yrityksiltä. Huomioi kuitenkin, että näiden lainojen korot ja kulut voivat olla korkeampia. Omalainan välittää vain vakuudettomia lainoja.

Onko olemassa ikärajoja pienten lainojen hakemiseen?

Pienten lainojen ikäraja vaihtelee eri rahoituslaitosten välillä. Yleensä lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, mutta joissakin tapauksissa ikäraja voi olla korkeampi, esimerkiksi 20 tai 25 vuotta. Tarkista aina lainantarjoajan ikäraja ennen hakemuksen täyttämistä.

Tarvitsenko vakuuksia tai takaajan pientä lainaa varten?

Kaikki Omalainan välittämät pienet lainat ovat vakuudettomia, eli niiden hakemiseen ei tarvita vakuuksia tai takaajaa. Tämä tekee pienten lainojen hakemisesta nopeaa ja helppoa. Kuitenkin vakuudettomien lainojen korot voivat olla korkeampia kuin vakuudellisten lainojen, joten jos sinulla on mahdollisuus hakea lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa, se voi alentaa lainan kustannuksia.

Asiakaskokemuksia