Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Vippi on nopea tapa lainata netistä

Vippi nimeä käytetään suhteellisen pienelle ja lyhytaikaiselle kulutusluotolle, joka voidaan maksaa hakijan tilille erittäin nopeasti. Perinteisesti vippi on muutamien satojen eurojen laina, jolla on lyhyt maksuaika – usein vain 4-8 viikkoa. Pieni lainamäärä ja lyhyt takaisinmaksuaika tarkoittavat, että vippi on usein kuluiltaan kallis. Nykyään vipillä voidaan tarkoittaa mitä tahansa 100-2000 euron luottoa, joka haetaan täysin sähköisesti verkosta.

Perinteinen vippi on tarkoitus lainata nopeasti ja myös maksaa takaisin hyvin lyhyen laina-ajan puitteissa, amerikkalaisten payday -lainojen tapaan. Vippien huono maine johtuu helposta saatavuudesta, yhdistettynä valitettavan yleiseen maksuaikojen pidentymiseen, mikä johtaa lainakulujen hallitsemattomaan kasvuun.

Vippi ei kuitenkaan ole aina muita lainatyyppejä huonompi, kunhan hakija kilpailuttaa lainavaihtoehdot ja pitäytyy sovitussa maksusuunnitelmassa. Etuna on, että voit saada kulutusluotot lähes heti tilille ja pääset käyttämään lainaa välittömästi.

Uusi vippi – Omalaina auttaa löytämään parhaat tarjoukset

Omalainalla on kattava lainavertailu, joten uusi vippi tai muu kulutusluotto löytyy helposti ja nopeasti vertailupalvelumme kautta. Voit kilpailuttaa 500 – 60 000 euron suuruisia vakuudettomia lainoja täysin ilmaiseksi. Emme lisää mitään maksuja tai kuluja lainaasi, joten haet lainaa kauttamme aivan yhtä edullisesti, kuin suoraa lainantarjoajan sivuilta. Myös pieni laina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, sillä lainakulut voivat pienessä lainassa olla suuret suhteessa itse lainasummaan.

Kilpailuta lainat tästä

Päivitämme jatkuvasti yhteistyökumppaniverkostoamme, jotta voimme tarjota kattavimman mahdollisen lainavertailun asiakkaillemme. Uusi vippi voi olla uusi lainatuote tai Suomessa täysin uusi lainantarjoaja. Joka tapauksessa sopiva uusi laina löytyy varmimmin kilpailuttamalla lainat mahdollisimman monen luotonantajan kesken. Tämän vuoksi Omalaina on tehokas työkalu lainaa etsivälle.

Katso hakemus: Luotto – Kilpailuta ja hae 

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysyttyä vipeistä

Onko Vippi ja pikalaina sama asia?

Vippi on perinteinen nimitys pienellä nopeasti haettavalle lainalle. Vippi nimitys sai aikoinaan hieman huonon maineen, sillä pikavippeinä markkinoiduissa pienlainoissa oli järjettömät korot, jotka johtivat monien ihmisten taloudellisiin ongelmiin.

Miten voin vertailla vippejä?

Omalaina palvelun kautta voi hakea vippejä aina 100 eurosta 60 000 euroon saakka yhdellä hakemuksella. Sinun tulee vain valita haluttu lainasumma ja täyttää hakemus palvelussamme.

Onko vippien korot aina korkeat?

Vippien korot on tätä nykyä lailla määritetty olemaan aina korkeitaan 20 %, joten valtaisia jopa 50 % korkoja ei enää markkinoilla onneksi ole. Lainan korko määräytyy aina monien asioiden summana, joten yhtä totuutta korkojen suuruudesta ei voi sanoa.

Saanko Vipin aina heti tilille?

Vipillä tarkoitetaan yleensä pienlainaa, jonka suurimpana etuna normaaleihin isompiin lainoihin on, että se on nopea. Yleensä vipit saakin tilille todella nopeasti hakemuksesta, mikäli hakemus vain on hyväksytty lainanmyöntäjän toimesta.

Asiakaskokemuksia