Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • 1. Täytä lainahakemus
 • 2. Laina kilpailutetaan
 • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
 • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Aikavälillä 1.7.-31.12.2020 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Lainaa heti tilille

OmaLaina.fin kautta saat lainaa heti tilillesi. Kilpailutamme lainat puolestasi ja useat luotonantajat maksavat tilillesi jopa heti. Voit hakea kauttamme edullista lainaa 24h/7.

Lainasummastasi riippuu, kuinka nopeasti voit lainaa saada. Erityisesti suurempien lainojen yhteydessä luotonantajat usein edellyttävät liitetiedostoina todistuksia säännöllisistä tuloista, jolloin laina maksetaan heti toimitettuasi riittävät liitteet. Yleensä rahat maksetaan tilillesi lähes heti, jos haet maksimissaan lainaa 2000 tai 3000 euroa.

Alustava luottopäätös reaaliajassa

Saat OmaLaina.fin kautta aina alustavan lainapäätöksen heti. Lopullinen lainapäätös valmistuu yleensä tunnin sisällä niissäkin tapauksissa, joissa luotonantaja haluaa arvioida takaisinmaksukykysi tarkemmin. Rahojen saaminen päiväsaikaan on nopeampaa, sillä yöllä luotonantajat eivät lain mukaan saa tilittää rahoja heti.

Lainan hakemisen jälkeen lainahakemus lähetetään SSL-suojattujen yhteyksien kautta luotonantajille, jotka kertovat alustavan lainapäätöksen heti. Valitsemme sinulle sopivimmat edulliset luotonantajat, joille lainahakemus jätetään avoimeksi. Luotonantajasta riippuen lainahakemus varmistetaan joko pankkitunnuksilla tai sähköpostiin lähetettävällä lainasopimuksella. Erityisesti suoraa pankkitunnistautumista käyttävät luotonantajat maksavat yleensä lainat heti tilille. Viikonloppuisin lainanmaksuun saattaa kulua aikaa kolme päivää.

Positiiviseen päätöksen vaikuttavat tekijät

Luotonantajien lainaehdoissa on huomattavia eroja, jonka johdosta sopivimman mahdollisen lainan saat kauttamme. Hakemuksesi lähetetään usealle luotonantajalle kerralla, joten lainan hakeminen on nopeampaa, koska saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi todennäköisemmin heti kuin useasta paikasta lainaa haettaessa erikseen. Keskeisiä lainapäätökseen vaikuttavia tekijöitä ovat:

 • Luottohistoria

  Luotonantaja myöntää lainaa helpommin heti, jos sinulla ei ole luottohäiriömerkintöjä.

 • Ikäraja

  Minimi-ikä lainan hakemiseen on 18 vuotta, mutta saat todennäköisemmin lainaa saman päivän aikana, jos olet vähintään 20-vuotias. Erityisesti nuorempien hakijoiden tapauksessa luotonantajat saattavat vaatia todisteita säännöllisistä tuloista.

 • Tulot

  Mikäli sinulla on säännöllisiä tuloja, niin useammat luotonantajat hyväksyvät lainahakemukset heti. Vakituinen työpaikka helpottaa lainan saantia. Erityisen hyvä tilanne on silloin, kun olet ollut jo pidempään samassa työpaikassa töissä.

 • Velat

  Mikäli sinulla ei ole velkaa, niin saat paremman luottoluokituksen. Toisaalta suuret asuntolainat eivät myöskään vaikeuta lainan saantia heti, koska maksat niitä tyypillisesti pienissä erissä takaisin.

 • Siviilisääty

  Saat nopeammin lainaa, jos elät parisuhteessa. Voitte myös sopia erikseen luotonantajan kanssa, että olette yhdessä vastuussa velastanne ja saatte näin ollen todennäköisemmin lainaa, koska kaksi henkilöä jakaa luottoriskin.

 • Asumismuoto

  Mikäli omistat oman asunnon, niin luottoluokituksesi on parempi. Erityisesti silloin, jos sinulla ei ole enää asuntovelkaa, niin saat hyvän pisteytyksen.

 • Koulutus

  Korkeammin koulutetut saavat paremmin hetilainaa kuin ne, jotka ovat käyneet vain peruskoulun. Koulutus ja vakituinen työ yhdessä antavat hyvän luottoluokituksen.

Lainasumman valinta

Lainaa saat tilillesi heti, jos haet maksimissaan 2000 – 3000 euron lainaa. Pienet lainasummat saat helpommin tilille, koska lainamme ovat vakuudettomia kulutusluottoja. Suurempia lainoja on tyypillisesti hankalampi saada heti, vaan joudut lähettämään liitetiedostoja tai pahimmillaan käydä pankissa paikan päällä neuvottelemassa sopivasta lainasta.

Lainamäärästä riippumatta OmaLaina.fi kilpailuttaa rahan tarpeesi haluamallasi maksuajalle usean luotonantajan kesken. Etsimme sopivan lainan niin pikavippi- kuin myös kulutusluottoyritysten joukosta.