Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*160€
Korot & kulut*760€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Täytä rohkeasti lainahakemus ja saat edullisia lainatarjouksia. Et sitoudu vielä mihinkään. Mukana jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.
Täytä lainahakemus
Laina kilpailutetaan
Vertaa tarjoukset & valitse sopivin
Saat rahat tilillesi
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Turvallinen yhteys
OmaLaina.fi käyttää salattua yhteyttä, jolloin tietosi ovat 100% turvassa aina.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
"Hae lainaa tuosta ylhäältä ja saat heti useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Sinä valitset sopivimman!"

Lainaa heti tilille

OmaLaina.fin kautta saat lainaa heti tilillesi. Kilpailutamme lainat puolestasi ja useat luotonantajat maksavat tilillesi jopa heti. Voit hakea kauttamme edullista lainaa 24h/7.

Lainasummastasi riippuu, kuinka nopeasti voit lainaa saada. Erityisesti suurempien lainojen yhteydessä luotonantajat usein edellyttävät liitetiedostoina todistuksia säännöllisistä tuloista, jolloin laina maksetaan heti toimitettuasi riittävät liitteet. Yleensä rahat maksetaan tilillesi lähes heti, jos haet maksimissaan lainaa 2000 tai 3000 euroa.

Alustava luottopäätös reaaliajassa

Saat OmaLaina.fin kautta aina alustavan lainapäätöksen heti. Lopullinen lainapäätös valmistuu yleensä tunnin sisällä niissäkin tapauksissa, joissa luotonantaja haluaa arvioida takaisinmaksukykysi tarkemmin. Rahojen saaminen päiväsaikaan on nopeampaa, sillä yöllä luotonantajat eivät lain mukaan saa tilittää rahoja heti.

Lainan hakemisen jälkeen lainahakemus lähetetään SSL-suojattujen yhteyksien kautta luotonantajille, jotka kertovat alustavan lainapäätöksen heti. Valitsemme sinulle edullisimman mahdollisen luotonantajan, jolle lainahakemus jätetään avoimeksi. Luotonantajasta riippuen lainahakemus varmistetaan joko pankkitunnuksilla tai sähköpostiin lähetettävällä lainasopimuksella. Erityisesti suoraa pankkitunnistautumista käyttävät luotonantajat maksavat yleensä lainat heti tilille. Viikonloppuisin lainanmaksuun saattaa kulua aikaa kolme päivää.

Positiiviseen päätöksen vaikuttavat tekijät

Luotonantajien lainaehdoissa on huomattavia eroja, jonka johdosta edullisimman mahdollisen lainan saat kauttamme. Hakemuksesi lähetetään usealle luotonantajalle kerralla, joten lainan hakeminen on nopeampaa, koska saat lainapäätöksen ja rahat tilillesi todennäköisemmin heti kuin useasta paikasta lainaa haettaessa erikseen. Keskeisiä lainapäätökseen vaikuttavia tekijöitä ovat:

Lainasumman valinta

Lainaa saat tilillesi heti, jos haet maksimissaan 2000 – 3000 euron lainaa. Pienet lainasummat saat helpommin tilille, koska lainamme ovat vakuudettomia kulutusluottoja. Suurempia lainoja on tyypillisesti hankalampi saada heti, vaan joudut lähettämään liitetiedostoja tai pahimmillaan käydä pankissa paikan päällä neuvottelemassa sopivasta lainasta.

Lainamäärästä riippumatta OmaLaina.fi kilpailuttaa rahan tarpeesi haluamallasi maksuajalle usean luotonantajan kesken. Etsimme sopivan lainan niin pikavippi- kuin myös kulutusluottoyritysten joukosta.