Täytä lainahakemus – Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa 500 – 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa 500 - 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainaa 12 000 euroa heti

Toisinaan elämässä ilmenee tarve isommille rahasummille. Auton päivitys, kodin äkillinen remontti tai häät ovat kaikki hankintoja, joilla on taatusti kauaskantoiset vaikutukset omaan arkeen. Tällaisiin investointeihin sopii erityisen hyvin 12000 laina.

Lainaa 12 000 euron verran kannattaa ottaa esimerkiksi silloin, kun jonkin asteittain toteutettavan hankinnan budjetiksi on asetettu 10000 euroa. Yllätyksiä ja esteitä ilmenee aika ajoin myös ammattilaisilla teetetyille projekteille, ja näille on hyvä jättää liikkumavaraa. Parempi on toki myös toteuttaa projekti ensimmäisellä yrityksellä kunnolla liikaa kitsastelematta, jottei virheitä tarvitse myöhemmin paikkailla.

Oli sitten rahojen käyttökohde mikä tahansa, voit Omalainan ilmaisella lainalaskurilla ja -hakemuksella verrata eri rahoituslaitosten tarjoukset ja ottaa lainaa 12 000 euroa juuri siltä tarjoajalta, joka myöntää sitä sinulle kaikkein edullisimmin.

Kuka voi saada 12000 euron lainaa netistä?

Omalainan yhteistyöpankit noudattavat myönteisten lainapäätösten antamisessa alan standardeja. Lainaa 12000 euroa saadaksesi sinun on siis oltava maksuhäiriömerkitön, Suomessa vähintään vuoden kirjoilla ollut täysi-ikäinen henkilö, jonka kuukausittaiset tulot ovat vähintään 1000 euroa.

Rahoituslaitosten kriteerit myönteiseen lainapäätökseen kuitenkin vaihtelevat, ja siksi sen saanti voi joidenkin pankkien kohdalla edellyttää esimerkiksi 21 vuoden ikää tai korkeampia kuukausituloja.

Lainaa 12000 euroa Omalainalta hakiessa on tärkeää muistaa, että lainan korko ja sivukulut määritetään taloustilanteesi perusteella. Tärkeää onkin olla hakemusta laatiessa täysin rehellinen, sillä näin saat juuri omiin tarpeisiisi soveltuvan päätöksen.

Miten voin hakea 12000 euron lainaa Omalainalta?

Lainanhaku Omalainan kautta onnistuu samoin, kuin minkä tahansa netissä toimivan rahoituslaitoksen sivuilla Ainoana erona on, että yhdellä hakemuksella pystyt vertaamaan useiden rahoituslaitosten tarjontaa, valiten näistä juuri itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

12000 laina tulee laittaa vertailuun vasta, kun olet määrittänyt tämän omaan taloustilanteeseesi sopivaksi. Kun budjetoinnit ja mahdollisten vanhojen lainojen kartoitukset on tehty, voit syöttää Omalainan lainalaskuriin haluamasi lainasumman ja -ajan, saaden näin nopean ensiarvion kuukausierästä.

Kuukausierän suuruus, korko sekä sivukulut vaihtelevat pankeittain, eli kyseessä on vain ensiarvio. Mikäli arvio vaikuttaa hyvältä, voit siirtyä hakemuksen täyttöön.

Hakemuksen lähetettyäsi saat Omalainaan tarjoukset luottoa sinulle mahdollisesti antavilta rahoituslaitoksilta. Jos jokin tietty 12 000 laina näyttää näistä hyvältä, lähetetään tarjous sähköpostiisi. Voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti mobiilipankin kautta.

Omalaina on sivustona erittäin vahvasti suojattu, eli henkilökohtaiset tietosi ovat hyvässä turvassa hakiessasi meiltä lainaa 12000 euroa.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Miksi kilpailuttaa 12 000 euron laina?

Syitä kilpailuttaa 12000 laina on monia, ja ne pätevät aivan jokaiseen lainanhakua pohtivaan.

Ensiksi mainittakoon, että Omalainan yhteistyöpankkeihin kuuluvat suomalaisten lainamarkkinoiden luotettavimmat toimijat. Hait sitten lainaa 12 000 tai 500 euron verran, voit olla varma siitä, että palvelumme kautta lainaa saat luotettavalta toimijalta.

Luotettavuuden ohella kilpailutus varmistaa, että saat mahdollisimman edullista lainaa. Rahoitusalalta toimijoita löytyy pilvin pimein, ja lainaa 12 000 euroa ottaessa ero halvimman ja kalleimman lainan kokonaiskuluissa on helposti parikin tuhatta euroa.

Omalainan lainavertailu on täysin ilmaista etkä sido hakemuksen täytöllä itseäsi mihinkään. Siispä palvelun käytössä on paljon järkeä ja mahdolliset edut tuntuvia. Kilpailutus on siis sinulle hakijana pelkästään hyödyksi!

Mikä korko 12000 euron lainalle tulee?

Omalainan välittämien lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,9% ja 20% välillä. Lainan tarkka hinta määräytyy valitsemasi lainantarjoajan ja taloudellisen tilanteesi perusteella. Hyvätuloisille, alhaisen riskin asiakkaille lainaa myönnetään usein edullisemmin.

Myöskään laina-ajan merkitystä ei tule aliarvioida. Mitä nopeammin lainan takaisinmaksun hoitaa, sitä vähemmän lainasta tarvitsee maksaa erilaisia kuukausittaisia sivukuluja.

On kuitenkin suositeltavaa arvioida kuukausierät mieluummin alakanttiin kuin liian tiukoiksi, sillä viivästysmaksut syövät nopeasti lyhyestä laina-ajasta saatavia säästöjä.

Muita suosittuja lainamääriä

Usein kysytyt kysymykset

Tarvitsenko takaajaa tai vakuuksia hakeakseni 12000 euron lainaa?

Omalainan kautta voit hakea vakuudetonta lainaa jopa 60 000 euroa. Voit siis hakea lainaa 12 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajaa, joskin rinnakkaishakija parantaa mahdollisuuksiasi lainansaantiin.

Voinko saada lainaa 12000 euroa vaikka minulla on maksuhäiriömerkintä?

Yhteistyöpankkimme eivät myönnä uutta lainaa, jos sinulta löytyy voimassa oleva maksuhäiriömerkintä. Mikäli 12000 laina tulisi äkilliseen tarpeeseen, muttet tiedä luottotietojesi nykytilaa, voit tarkistaa tämän kerran vuodessa maksutta asiakastietorekisteristä.

Miten lainavertailu Omalainan kautta voi olla ilmaista?

Omalaina saa korvauksen pankilta, joka lopulta myöntää sinulle valitsemasi lainan. Näin prosessista ei koidu sinulle minkäänlaisia lisäkuluja tai maksuja.