Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa 500 - 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainaa 70000 euroa heti

Vaikka vakuudettomien lainojen tarjonta on kasvanut netissä huimaa tahtia, antaa yhä ani harva sivusto mahdollisuuden yli 60 000 euron lainojen hakuun. Omalainan kautta lainaa voi saada jopa 70 000 euroa tietyjen ehtojen täyttyessä. Mikäli rahan tarve on suuri eikä säästäminen ole sopiva vaihtoehto, kannattaa sinun kääntyä Omalainan puoleen!

70000 lainaa ilman vakuuksia

Elämässä eteneminen edellyttää usein rohkeita askelia sekä pääomaa. Aina säästäminen ei ole varteenotettava vaihtoehto, ja tällöin apuna ovat netistä saatavat vakuudettomat lainat. Tavallista suurempi 70000 laina mahdollistaa monen unelman ja mullistuksen rahoittamisen.

Suomessa yleisiä syitä ottaa 70000 lainaa ovat erilaiset remontit. Kattojen rakenteet ovat omakotitaloissa puusta tehtyjä, ja siksi ne ovat myös alttiita heikkenemisille. Laajamittainen keittiöremontti puolestaan voi tulla tarpeeseen esimerkiksi silloin, kun vakuutusyhtiö ei ole suostunut korvaamaan laajamittaisen vahingon korjausta, ja keittiön tahtoo saada kerralla kuntoon.

Ehkäpä pitkäaikainen haaveesi on ollut matkailuauton tai veneen hankinta? Loputtomiin unelmien toteutusta ei kannata pitkittää, sillä tulevaisuuden käänteitä on hankalaa ennakoida. 70000 laina mahdollistaa kätevästi uuden vuosimallin matkailuauton sekä bensarahojen hankinnan.

Miten haen 70 000 lainaa Omalainalta?

Omalainan kautta lainaa 70 000 euroa haetaan pääosin samalla tavoin, kuin pienempiäkin lainoja. Lainalaskurista ei valitettavasti ole isoa hyötyä tämän suuruisen luoton kuukausierien arvioinnissa, sillä siinä lainan maksimisummaksi on asetettu 60 000 euroa.

Voit kuitenkin täyttää hakemuksen samoin kuin muillakin lainoilla. Muistettava on, että näin suurta lainaa saadaksesi sinun on hakijana täytettävä tavallista tiukemmat kriteerit.

Yleisesti lainaa Omalainan kautta voi saada yli 18-vuotias, Suomessa vähintään vuoden asunut henkilö, jonka säännölliset kuukausitulot ovat yli 1000 euroa kuukaudessa. 70 000 lainaa hakevan kannattaa varautua siihen, että ikä- ja tulorajat ovat tätä huomattavasti korkeammat.

70000 laina on Omalainan muihin lainapaketteihin verrattuna poikkeuksellinen, sillä siihen edellytetään myös yhteishakijaa. Molemmilla lainaa hakevilla henkilöillä on oltava hyvät luottotiedot, jotta yhteistyöpankeilta voi saada lainaa 70000 euroa.

Voidaksesi saada lainaa 70 000 euroa täytyy sinun siis tehdä kaksi erillistä lainahakemusta yhteishakijasi kanssa. Lainaa voi siis saada 70000 euron edestä Omalainan kautta, jos kaksi lainanhakijaa hakevat molemmat 35 000 euron edestä lainaa erikseen.

Siispä siinä, missä muiden lainojen kohdalla yhteishakija lisää positiivisen lainapäätöksen todennäköisyyttä, on sen löytyminen lainaa 70000 hakiessa välttämättömyys.

 

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.-

 

 

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

 

 

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

70000 laina yhdistelyä varten

Erittäin suositeltava käyttökohde 70000 lainaa ottavalle on aiempien velkojen yhdistely. Käytännössä tämä tarkoittaa, että aiemmat yksittäiset osamaksu-, luottokortti- ja lainasopimukset lasketaan yhteen ja otetaan lainaa sen verran, mitä niiden poismaksu edellyttää.

Näin jäljelle jää yksi isompi ja selkeämpi lainasopimus. Tällä saada voi lukuisia taloutta edistäviä hyötyjä:

  • Maksuerien selkeytyminen: Yhden lainan kuukausierään on helpompaa varautua, ja samalla hahmottuu paremmin myös se, miten paljon lainaa on vielä maksettavana.
  • Kulujen minimointi: Ottamalla lainaa 70000 yhdistelyyn voit vähentää erilaisten lisäkulujen määrää. Yhdestä lainasta maksat muun muassa vain yhtä tilinhoitomaksua.
  • Viivästysmaksujen välttö: Koska maksuerien muistaminen käy yhdistämisellä helpommaksi, ei myöskään viivästysmaksuja kerry huomaamatta.
  • Alempi korko: Yhdistelylainan kilpailuttamalla voit mahdollisesti saada lainalle alemman koron, kuin mikä aiemmilla luottosopimuksillasi on ollut.

Kaiken kaikkiaan voidaan siis todeta, että lainaa 70000 on kannattavaa ottaa yhdistelytarkoitukseen silloin, jos aiempia velkasopimuksia on paljon tai lainataakka tuntuu vaikealta.

Lainan kilpailutus Omalainalla kannattaa!

Eri tarjoajien vertailu kannattaa aina, mutta erityisen suositeltavaa se on lainojen kohdalla. Laina on suoraan kytköksissä omaan rahalliseen tilanteeseen, ja siksi luotettavan ja edullisen vaihtoehdon löytäminen on erityisen tärkeää.

Yleisesti voidaan sanoa, että mitä suurempi lainasumma, sitä merkittävämpiä ovat myös erot eri rahoituslaitosten tarjouksissa. Kun siis aikomuksena on ottaa lainaa 70000 euroa, on toimijoiden vertailu ehdottoman tärkeää.

Lainaa 70000 euroa voi saada edullisimmalla tarjouksella helposti useita tuhansia euroja halvemmalla, kuin kalleimmalta toimijalta. Kilpailutus Omalainalla on nopeaa, ilmaista ja karsii automaattisesti harkinnasta epäluotettavat toimijat. Yhdellä lainahakemuksella säästät siis aikaa sekä rahaa!

Muita suosittuja lainamääriä

Usein kysytyt kysymykset

Mistä 70 000 euron laina?

Lainaa 70 000 euroa kannattaa hakea ehdottomasti Omalainan kautta. Näin vertaat nopeasti ja maksutta alan luotettavat toimijat, valiten näistä itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Miten voin saada lainaa 70000 euroa?

Omalainan kautta lainaa 70000 euroa saat helpoiten silloin, kun olet asunut Suomessa yli vuoden ajan, olet iältäsi yli 20-vuotias, saat kuukausituloja riittävästi ripeään takaisinmaksuun sekä luottotietosi ovat kunnossa. Muista myös, että 70000 lainaa saadaksesi sinun on haettava lainaa taloudellisesti vakaan rinnakkaishakijan kanssa, ja hakea erikseen kahta 35 000 euron lainaa.

Edellyttääkö 70000 laina vakuuksia?

Omalaina keskittyy vakuudettomien lainojen välittämiseen. Lainaa 70000 euroa saadaksesi sinulta on kuitenkin löydyttävä luottotiedoiltaan moitteeton rinnakkaishakija.

Miten pian laina tulee tililleni?

Tavallisesti lainanmaksu vie 1-3 päivää siitä, kun valitset mieleisesi lainatarjouksen ja allekirjoitat sopimuksen. Tarkka toimitusaika kuitenkin vaihtelee eri rahoituslaitosten välillä.