Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Järjestelylaina voi auttaa pienentämään lainakuluja

Järjestelylaina mahdollistaa jo olemassa olevien lainojen uudelleen rahoituksen. Järjestelylainalla aiemmat lainat yhdistetään uuden lainan alle ja uuden, edullisemman koron myötä lainanottaja voi säästää huomattavia summia rahaa.

Järjestelyn avulla vanhat kalliit luotot on mahdollista päivittää nykyaikaiseen edulliseen järjestelylainaan. Omalainan avulla kilpailutat järjestelylainat ja uudelleen järjestät lainojasi jopa 60 000 euroon asti – etkä tarvitse vakuuksia tai takaajia.

Kilpailuta järjestelylaina helposti

Omalaina on Suomen kattavin lainavertailupalvelu; kauttamme kilpailutat lainat lukuisan pankin ja luottoa myöntävän yrityksen kesken. Olemme tehneet järjestelylainan kilpailuttamisesta helppoa ja nopeaa, sillä voit kilpailuttaa lainasi kaikkien sopivien luotonantajien kesken vain yhdellä hakemuksella.

Kilpailuttaminen kannattaa

Järjestelylainan kilpailuttaminen todella kannattaa, sillä uuden lainan hinta vaikuttaa suoraan lainojen yhdistämisen tuomiin säästöihin. Liian kallis järjestelylaina ei tuo haluttuja säästöjä ja voi huonosti suunniteltuna jopa kasvattaa velkataakkaa. Yhdistelyn kohteena olevat lainat vaikuttavat myös lopputulokseen, sillä jotkin lainat ovat huonosti uudelleen järjestelyyn soveltuvia. Tällaisia ovat muun muassa lainat, joiden ennenaikaiseen takaisinmaksuun liittyy huomattavan suuria kuluja.

Lue aiheesta lisää: Kilpailuta lainat

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Huomioi järjestelyyn liittyvät kulut

Lainojen uudelleen järjestelyssä siis halutut, jo olemassa olevat lainat maksetaan takaisin uudella järjestelylainalla. Tämä tarkoittaa, että järjesteltävät lainat maksetaan ennenaikaisesti takaisin riippumatta siitä, kuinka paljon lainasopimuksen mukaista maksuaikaa on vielä jäljellä.

Lainasta riippuen ennenaikaiseen takaisinmaksuun voi liittyä kuluja. Erityisesti suhteellisten pienten lainojen kohdalla, nämä kulut voivat olla suuria suhteessa jäljellä olevaan lainamäärään.

Tällaisessa tilanteessa järjestelylaina voi toimia itseään vastaan ja jopa lisätä velkataakkaa, mikä tekee tämänkaltaisista lainoista huonosti yhdistelyyn sopivia.

Onkin tärkeää, että tutustut lainojen ehtoihin jo ennen järjestelylainan hakua. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja varmistut siitä, että järjestelylaina on onnistunut taloudellinen päätös.

Tutustu: Lainapalvelu – Kilpailutamme lainasi

Näin haet järjestelylainaa Omalainan kautta:

  1. Valitse haluamasi lainasumma ja täytä lainahakemus omilla tiedoillasi.
  2. Ilmoita velat ja menot jotka haluat yhdistää järjestelylainalla.
  3. Lähetä hakemus jolloin se kilpailutetaan välittömästi.
  4. Vertaile sinulle osoitettuja lainatarjouksia ja valitse niistä sopivin.
  5. Hyväksyttyäsi lainatarjouksen saat lainan jopa saman päivän aikana.

Usein kysyttyä järjestelylainoista

Miten voin hakea järjestelylainaa?

Järjestelylainojen vertailu kauttamme on helppoa. Täyttämällä lainahakemuksen omilla tiedoillasi ja ilmoittamalla lainat jotka haluat yhdistää, saat lainatarjouksia kaikilta hakemukseesi sopivilta luotonantajilta. Järjestelylaina voidaan myöntää jo saman päivän aikana, joten voit aloittaa helpomman arjen ja säästöjen tekemisen jo tänään.

Mikä järjestelylaina on?

Järjestelylaina mahdollistaa jo olemassa olevien lainojen uudelleen järjestelyn. Uudelleen järjestelyssä aiemmat lainat yhdistetään uuden järjestelylainan alle ja uuden, edullisemman lainan myötä lainanottaja voi säästää huomattavia summia rahaa. Järjestelyn avulla vanhat kalliit luotot on mahdollista päivittää nykyaikaiseen edulliseen järjestelylainaan

Kuinka montaa lainaa voin uudelleen järjestellä?

Uudelleen järjesteltävien lainojen määrää ei ole rajoitettu. Voit yhdistää niin paljon velkoja kuin haluat, mutta kuitenkin sinulle myönnettävän enimmäislainamäärän puitteissa. Omalainan kautta voit hakea järjestelylainaa 60 000 euroon asti, joka siis on myös samalla yhdistettävien lainojen enimmäismäärä

Säästääkö järjestelylaina lainanhoitokuluissa?

Järjestelylainan tuomat säästöt riippuvat paitsi uuden lainan hinnasta, myös uudelleen järjesteltävien lainojen kuluista. Jos uusi järjestelylaina on liian kallis, jäävät toivotut säästöt saavuttamatta. Järjestelylainaa haettaessa lainavertailu onkin erittäin tärkeää, sillä mitä edullisemman yhdistelylainan löydät vertailun avulla, sitä enemmän säästät.

Asiakaskokemuksia