Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Omalaina.fi Maksuturva

Kattava turva työttömyyden tai sairauden varalle. Korvaus rahana tilille tuo joustavuutta maksukykyysi sillon, kun sitä eniten tarvitset.

Oletko koskaan pysähtynyt miettimään miten pärjäisit taloudellisesti, jos jäät työttömäksi tai joudut sairauslomalle sairauden tai tapaturman vuoksi? Miten perheesi ja läheisesi selviäisivät taloudellisesti, jos sinä menehtyisit yllättäen? Omalaina.fi asiakkaille tarjottava Maksuturva antaa mielenrauhaa yllättävissä elämäntilanteissa.

Jos sairastut tai joudut työttömäksi, turvasta maksettavilla kuukausikorvauksilla voit lyhentää lainaasi tai hoitaa muita juoksevia menojasi. Vakuutus antaa mielenrauhaa ja auttaa silloin kuin sitä eniten tarvitset.
Lisäksi kuolemantapausturva antaa taloudellista turvaa läheisillesi. Perheesi voi käyttää korvaussumman esimerkiksi lainojen maksuun.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Maksuturva on?

Maksuturva on vakuutus, jonka avulla voit turvata lainan maksun tilanteessa, että sinulle tapahtuu jotain joka muuttuu takaisinmaksukykyäsi merkittävästi. Tällaisia ovat esimerkiksi työttömyys tai vastaavat asiat.

Millaisia ehtoja Maksuturvassa on?

Saadaksesi maksuturvan sinun tulee olle vähintään 18 vuotias, alle 60 vuotias ja asut Suomessa vakituisesti. Myös muita ehtoja on olemassa ja niistä voi lukea tarkemmin Maksuturva sivuilta.

Saanko Maksuturvan, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Voit saada maksuturvan vain, mikäli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotiedoissa. Tästä ehdosta ei voida joustaa ollenkaan, joten tällaisessa tilanteessa Maksutruvaa ei voi saada.

Millaisia tilanteita Maksuturva kattaa?

Jos sairastut tai joudut työttömäksi, turvasta maksettavilla kuukausikorvauksilla voit lyhentää lainaasi tai hoitaa muita juoksevia menojasi. Lisäksi kuolemantapausturva antaa taloudellista turvaa läheisillesi. Perheesi voi käyttää korvaussumman esimerkiksi lainojen maksuun.