Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää lainan hakemisesta? Ota meihin yhteyttä ja saa neuvoa!

Omalaina auttaa sinua kilpailuttamaan lainasi ja löytämään sopivan lainatarjouksen. Hae lainaa netissä täyttämällä lainahakemus, niin me kilpailutamme lainasi usean yhteistyössä kanssamme toimivan pankin ja lainanantajan välillä. Jos sinulla tulee kuitenkin kysyttävää lainaa haettaessa, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka vastaa mielellään kysymyksiisi.

Sähköposti: asiakaspalvelu@omalaina.fi

Puhelin: 09 4255 0540

Asiakaspalvelu avoinna:
Ma-Pe: 9.00-16.00

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Omalaina on?

Omalaina on lainoja välittävä vertailupalvelu, joka keskittyy pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjousten kilpailuttamiseen lainanhakijoiden puolesta.

Kuka voi vertailla lainoja Omalainalla?

Lainavertailun voi tehdä kuka tahansa täysi-ikäinen suomalainen, jolla on säännöllisiä tuloja ja luottotiedot tallessa.

Kuinka paljon lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainapalvelumme kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euron edestä.

Mitä hyötyä lainapalvelun käytöstä on?

Lainapalvelu voi auttaa sinua säästämään jopa satoja euroja kuukaudessa. Vertaile lainat säännöllisesti varmistaaksesi, ettet koskaan maksa liikaa!

Maksaako Omalainan lainavertailu?

Ei! Omalainan lainavertailu on sinulle hakijana täysin ilmainen, eikä se sido sinua mihinkään. Jos et löydä mieleistäsi lainatarjousta, voit jättää ne täysin huomiotta.

Kuinka voin kilpailuttaa kulutusluoton?

Omalaina.fin kanssa toimiessa pystyt kilpailuttamaan kulutusluottosi kulut ja saat luottopäätöksen heti. Vertailemme ja etsimme sinulle automaattisesti mahdollisimman alhaisilla kuluilla olevan kulutusluoton. Sinun tarvitsee vain täyttää hakemus sivuilla.

Kuinka nopeasti saan lainan tilille?

Vakuudeton laina maksetaan usein lähes heti pankkitilille. Yleensä saat rahat tilillesi vain yhden päivän sisällä siitä, kun olet allekirjoittanut sopimuksen.