Kesällä nostetaan auto- & venelainoja

Kesä on aina ollut tyypillistä aikaa hankkia rahoitusta autoon tai veneeseen. Tyypillisesti kulkuvälineitä hankitaan toukokuusta elokuulle muuta vuotta enemmän.

Toukokuun tilastojen perusteella autot ja veneet kiinnostavat suomalaisia myös tänä vuonna. Suhteessa muihin lainoihin näiden osuus on ollut jo alku vuonna noin 1,3-kertainen verrattuna aikaisempiin vuosiin.

Auto- ja venelainojen suhteellinen osuus oli normaalia korkeammalla jo läpi syksyn. Siinä missä Suomen valtio haluaa ehkäistä yksityisautoilua, niin kansa haluaa matkata turvallisesti omalla autolla. Pandemialla näyttäisikin olevan suuri vaikutus ihmisten halukkuuteen matkata turvavälit pitäen pelkäämättä julkisen liikenteen ahtaita matkustustiloja.

Joihinkin autoihin voi saada suoraan liikkeestä käyvän lainatarjouksen, jossa auto jää rahoitusyhtiön omistukseen. Kauttamme nostetun autolainan turvin voi hankkia auton suoraan omistukseen. Vakuudettomien autolainojen korot vaihtelevat 4-20% välillä, joten kilpailuttamalla löytyy itselle sopivin lainatarjous.

Myös remonttilainat ovat suhteellisesti kasvattaneet osuuttaan kaikista lainoista. Arviomme mukaan viime vuonna alkanut remontointi-innostus on jatkunut myös tänä vuonna.

- 2021-06-01 13:19:06

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.