Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Aktia – vakuudellista tai vakuudetonta lainaa 2 500 – 20 000 €

  • Suomalainen pankki
  • Lainaa tarpeesi mukaan 2 500 – 20 000 € ilman vakuuksia
  • Edullinen korkomarginaali alkaen 4,5%
  • Jopa 10 vuotta takaisinmaksuaikaa
  • Myös virtuaalinen luottokortti

Aktia Pankki Oyj on suomalainen pankki ja vakuutusyhtiö joka myöntää vakuudellisia ja vakuudettomia lainoja niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Omalaina.fi:n kautta kilpailutat myös Aktia lainat nopeasti ja turvallisesti.

Aktia – vakuudellista tai vakuudetonta korko ja lainaehdot

Lainasumma 2 500 – 20 000 €
Laina-aika 2-10 v
Korko 4,5 – 11,5 %
Muut kulut Tilinhoitopalkkio 3
9 euroa/kk ja avausmaksu 60 euroa.
Käsittelyaika Heti
Yhteishakija Kyllä

Näin haet Aktia lainaa

Täytä lainahakemus kahdessa minuutissa ja tutustu saamiisi lainatarjouksiin.

  1. Täytä lainahakemus haluamallasi lainasummalla ja -ajalla Valitse haluamasi lainasumma 100 – 60 000 euron väliltä. Laina-aika voi olla 1-20 vuotta.
  2. Lisää muut lainahakemuksessa tarvittavat tiedot Täytä yhteystietosi, nykyiset velkasi ja työllisyystietosi huolellisesti. Oikeilla tiedoilla saat lainaa nopeasti.
  3. Lainatarjoukset lähetetään sähköpostiisi Omalainan vertailulla saat lainatarjouksen usealta luotonantajalta ja voit vertailla niitä helposti.
  4. Hyväksy haluamasi lainatarjous Voit hyväksyä ja allekirjoittaa haluamasi lainan verkkopankkitunnuksillasi. Lainarahat voidaan siirtää tilillesi jopa saman päivän aikana!

Aktia pankki on Suomen vanhimpia

Aktia pankki on perustettu vuonna 1825 ja se on näin yksi Suomen vanhimmista vielä toiminnassa olevista talletuspankeista. Aktia nimi on ollut mukana vuodesta 1991 alkaen, jolloin useat etelä-rannikon säästöpankit yhdistyivät Helsingin säästöpankin kanssa Säästöpankki Aktia nimen alle.

Aktia pankilla on toistakymmentä toimipistettä mm. Helsingissä, Turussa, Tampereella ja länsirannikolla. Tämän lisäksi pankki palvelee asiakkaitaan verkossa. Aktiaverkkopankki on moderni verkkopalvelu, jossa yksityis- ja yritysasiakkaat voivat hoitaa pankki- säästämis- ja varainhoitoasioitaan kellonajasta riippumatta. Omalaina yhteistyökumppanina Aktia pankki on mukana lainavertailussamme ja voit hakea edullista lainaa kauttamme heti.

Aktia laina sopii moneen tarpeeseen

Aktia laina voi olla vakuudellinen tai vakuudeton. Aktia käyttölaina on vakuudeton 2 500 – 20 000 euron kulutusluotto, jolle on mahdollista hakea 2-10 vuotta takaisinmaksuaikaa. Laina ei vaadi takaajia tai vakuuksia ja sen hakeminen mahdollista kaikkien pankkien asiakkaille. Vakuudettomuuden ansiosta lainahakemukset voidaan käsitellä nopeasti ja saat Aktia lainatarjouksen Omalaina.fi kilpailutuksessa heti, mikäli Aktia laina voi vastata lainatarpeeseesi.

Aktia laina voidaan myöntää vähintään 20 vuotiaalle hakijalle, jolla tulee olla vähintään 20 000 euron säännölliset vuositulot.

Henkilökohtaisen marginaalin lisäksi luoton korkoon lisätään 3 kk euribor. Lainasta veloitetaan myös 3,9 euron kuukausittainen tilinhoitopalkkio ja 60 euron avausmaksu.

Aktia luottokortti on täysin digitaalinen

Aktia Digital Credit on virtuaalinen luottokortti, jolla voit hoitaa kiireisimmät menot. Aktia luottokortti tarjoaa jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa ostoksillesi, jonka lisäksi saat kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Luottokorttiin sisältyy myös matkavakuutus, kunhan matka on maksettu kortilla. Kortin luottolimiitit voi olla 1000–7000 euroa.

Jos tarvitset välittömään rahantarpeeseen sopivaa lainaratkaisua, muista kilpailuttaa joustoluotot Omalainassa ja näet heti kuinka edullista luottoa voit saada.

Aktia asiakaspalvelu on tavoitettavissa joka päivä

Aktia asiakaspalvelu on palvelee asiakkaitaan puhelimitse sekä chatti-ohjelman kautta. Henkilöasiakkaiden asiakaspalvelun puhelinvaihde on avoinna arkisin klo 8-20, lauantaisin klo. 10-17 ja sunnuntaisin klo. 10-15. Lisäksi automaattinen kortinsulkupalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa. Asiakaspalvelupuheluiden hinta on 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min.

Aktia tarjoaa myös henkilökohtaista taloudellista neuvontaa etätapaamisissa. Keskustelu asiakasneuvojan kanssa tapahtuu puhelimitse ja asiakas voi samalla nähdä tietokoneeltaan keskusteluun liittyvää materiaalia. Aika verkkotapaamiseen on mahdollista varata lähettämällä viesti verkkopankin tai mobiilipankin kautta tai soittamalla Aktia asiakaspalveluun.

Aktia yhteystiedot & asiakaspalvelu

Puhelinnumero 010 247 010
Asiakaspalvelun aukioloajat ark. 8-20

Usein kysytyt kysymykset

Ovatko Aktian lainat aina vakuudettomia?

Aktia myöntää lainoja niin vakuudellisina kuin vakuudettomina. Omalaina palveun kautta kaikki Aktialta saamasi lainatarjoukset ovat vakuudettomia eikä niihin vaadita takaajia. Tämä helpottaa, sillä voit kilpailuttaa lainat nopeasti palvelumme kautta.

Minkämaalainen Aktia on?

Aktia pankki on perustettu vuonna 1825 ja se on näin yksi Suomen vanhimmista vielä toiminnassa olevista talletuspankeista. Aktia nimi on ollut mukana vuodesta 1991 alkaen, jolloin useat etelä-rannikon säästöpankit yhdistyivät Helsingin säästöpankin kanssa Säästöpankki Aktia nimen alle.