logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Useimmat lainanantajat tarjoavat enintään 15 vuoden takaisinmaksuajan, vaikka hakisitkin pidempää takaisinmaksuaikaa.
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Vertailemme lukuisia pankkeja ja luotonantajia yhdellä hakemuksella

OmaLaina.fi on palvelu heille, jotka haluavat löytää lainaa netistä edullisesti. Hakemuksesi käsitellään välittömästi ja saat lainarahat tilillesi parhaimmillaan heti saman päivän aikana. Lainahakemus on täysin ilmainen, joten hae rohkeasti lainaa. OmaLaina.fin kautta hakiessasi voit säästää huomattavasti koroissa, sillä kilpailutamme kaiken suuruiset lainat puolestasi ja tarjoamme sinulle sopivia vaihtoehtoa.

 

Näin kilpailutat lainasi:

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Yhteistyökumppaneitamme

img
img
img
img
img
img
Näytä lisää
img

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Yhdistelylainalla yhdistät helposti usemmat lainat yhdeksi. Mikäli sinulla on paljon pienempiä lainoja, niin yhdistelemällä useat lainat yhdeksi voit säästää helposti merkittäviä summia vuodessa.

img

Arjen hankinnat & yllättävät menot

Olipa kyseessä yllättävä meno tai muu rahoituksen tarve, niin voit rahoittaa minkä tahansa tuotteen tai palvelun hankintoja hakemalla edullista lainaa. Pyydä lainatarjous OmaLaina.fistä

img

Autolainaa tai rahaa autokorjaamo­kuluihin

Käytä laina auton ostamiseen tai yllättävään autokorjaamon laskuun. Voit ostaa lainalla täysin uuden tai käytetyn auton valintasi mukaan. Tee lainahakemus ja saat selville, kuinka arvokkaaseen autoon saat lainaa kauttamme.

img

Laina remonttia tai sisustamista varten

Mikäli harkitset remonttia tai kodin laittoa, niin voit kilpailuttaa lainatarjoukset 60 000 euroon saakka. Voit käyttää lainan esimerkiksi keittiöön, kylpyhuoneeseen tai muuhun remonttiin.

img

Matkalaina – Osamaksulla matkalle jo pienellä kuukausierällä

Olitpa lähdössä perheen kanssa hiihtolomalle, kavereiden kanssa maailmanympärimatkalle tai vain viikonlopuksi yksinäsi lähelle, niin matkalaina on sinua varten.

img

Lainaa yritystoimintaan

OmaLaina.fin tarjoamat lainat voidaan käyttää täysimääräisesti yritystoiminnan aloittamiseen ja jo olemassa olevan toiminnan kehittämiseen. Yrityslainalla paikkaat väliaikaisen kassavajeen.

Hae lainaa netistä helposti ja edullisesti

Kauttamme voit hakea kulutusluottoa, pikalainaa tai muuta lainaa netistä – Ehdotamme sinulle sopivaa vaihtoehtoa haluamasi maksuajan puitteissa. Teemme jatkuvasti sopimuksia uusien toimijoiden kanssa takaaksemme sinulle parhaan hinnan lainasummasta ja maksuajasta riippumatta. Voit hakea kauttamme pienempää lainaa 500 eurosta alkaen ja täysin sähköinen hakemuksemme ansiosta rahat voidaan siirtää nopeasti. Suurempia, esimerkiksi lainojen yhdistämiseen sopivia, kulutusluottoja voi hakea aina 60 000 euroon saakka.  Yli 10 000 euron lainahakemuksiin suosittelemme lisäämään yhteishakijan. Maksuaikaa saat lainoille yhdestä vuodesta jopa viiteentoista vuotta. Kaikki luotonantajamme myöntävät lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Vakuudettomuus tarkoittaa, että kauttamme haet lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Voit myös hakea lainaa ilman liitteitä, sillä monet pienemmät lainat eivät vaadi erillisten tiedostojen lähettämistä, mikä nopeuttaa hakuprosessia ennestään. Helpon kilpailutuksen ansiosta voit löytää ja hakea lainaa pienellä korolla, etsitpä lainaa pienen yritystoiminnan aloittamiseksi, tai vain edullista lainaa netistä omaan käyttöösi. Lähetä ilmainen hakemus ja hae lainaa nyt.

 

Lainaa pienellä korolla – sinä hyödyt OmaLainan vertailupalvelusta

Kilpailuttamalla maksimoit mahdollisuutesi saada lainaa pienellä korolla. Saat tarjoukset nopeasti ja samalla varmistat, että olet huomioinut myös OmaLainassa tarjolla olevat vaihtoehdot mahdollisimman kattavasti. Henkilökohtainen lainatarjous laaditaan kulloinkin ilmoittamiesi tietojen perusteella, jonka lisäksi pankit voivat muuttaa korkoja ja muita lainaehtoja. Siksipä vertailua kannattaa tehdä tasaisin väliajoin, vaikka et tarvitsisi lainaa nyt. Vertaa lainaa – se on sinun etusi!

OmaLaina.fi on TV:stä tuttu 100% kotimainen palvelu

Tutustu TV:stä tuttuun Omalaina.fi-mainokseen klikkaamalla yllä olevaa videota. Etsimme sinulle sopivimmat tarjoukset lukuisien pankkien ja luotonantajien tarjonnasta. Lainahakemus ei vielä sido sinua lainaan, vaan voit aina päättää, hyväksytkö saamasi lainatarjouksen! Palvelu on täysin maksuton.

Usein kysyttyä

Kuka voi hakea lainaa?
Lainaa voi hakea kuka tahansa vähintään 18-vuotias, jolla on suomalainen henkilöturvatunnus ja suomalainen pankkitili.
Voinko kilpailuttaa nykyiset lainani?
Kyllä, olemassa olevien lainojen kilpailuttaminen on usein yksi helpoimmista tavoista säästää merkittäviä summia kuukausittain. Täytä lainahakemukseen nykyiset lainasi ja valitse lainan käyttötarkoitukseen lainojen yhdistäminen tai uudelleenrahoitus.
Minkälaisella korolla saan lainaa?
Pankit ja luotonantajat tekevät lainapäätöksen aina asiakaskohtaisesti. OmaLaina.fi kilpailuttaa puolestasi lainahakemuksen usean luotonantajan kesken. Saat jopa useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi edullisen koron.
Miksi hakea lainaa netistä OmaLaina.fissä?
Lainahakemuksesi lähetetään yhdellä hakemuksella usealle pankille ja luotonantajalle sen sijaan, että täyttäisit hakemuksen erikseen lukuisaan paikkaan. Lainavertailu onnistuu näin samassa paikassa ja voi löytää edullisen lainan helposti.
Milloin saan rahat tililleni?
Saat lainahakemukseesi heti useita alustavia ja lopullisia lainatarjouksia. Voit saada rahat tilillesi nopeimmillaan 15 minuutissa päiväsaikaan.
Mikä on OmaLaina.fin ikäraja?
Lainaa voivat hakea kaikki vähintään 18-vuotiaat. Luotonantajilla on tämän lisäksi omia ikärajoitteita, jotka vaikuttavat luottopäätökseen.