Lainaa nopeasti yrityksellesi - Täytä lainahakemus

Hae yrityslainaa jopa 8 000 000 euroa

Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa kymmeniltä luotonantajilta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
  • 1. Täytä lainahakemus
  • 2. Laina kilpailutetaan
  • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
  • 4. Saat rahat tilillesi

Yrityslaina 1000 - 8 000 000€ yrityksen perustamiseen, laajentamiseen tai kassavajeen paikkaamiseen

Yrityslaina yrityksen perustamiseen, laajentamiseen tai kassavajeen paikkaamiseen. OmaLaina.fin kautta voit hakea yrityslainaa kaikkiin yrityksesi rahoitustarpeisiin. Yrityslainan hakeminen on helppoa ja OmaLaina.fin kautta saat lainan tilillesi nopeasti ja luotettavasti.

OmaLainan kautta voit hakea yrityslainaa ilman vakuuksia jopa 8 000 000 euroa. Kilpailutamme sinulle markkinoiden parhaat yrityslainojen tarjoajat, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin valita itsellesi mieluisin lainatarjous. Etsimme sinulle parhaat lainatarjoukset juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, jotta saisit yrityksesi menestymiseen parhaat mahdolliset mahdollisuudet.

Yhteistyökumppaneitamme

Yhteistyökumppanimme maskavat rahat seuraavien pankkien tileille saman päivän aikana: Osuuspankki, Tapiola, Nordea, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, Aktia tai Handelsbanken. Voit hakea yrityslainaa 24h ympäri vuorokauden, mutta huomioithan, että rahat maksetaan lain puitteissa eri lainapalveluiden aukioloaikoina.

Yrityslainaa netistä - Nopeasti ja luotettavasti

Tyypillisimpiä yritysten rahoitustarpeita ovat yrityksen perustaminen, laajentaminen, sekä äkillisten menojen kattaminen. Yrityksen perustamista miettiessä kannattaa harkita pesämunan säästämistä, jotta yrityksen perustaminen on hieman helpompaa. Yritys on kuitenkin mahdollista perustaa ilman säästöjä joko vakuudellisella pankki-, tai vakuudettomalla yrityslainalla.

Yrittäminen vaatii rohkeutta ja mielikuvitusta, sekä myös rahoitusta. Hyvä liikeidea ei ole mitään ilman kunnon liiketoimintasuunnitelmaa, ja tämä taas ei koskaan toteudu, jos yritykselle ei löydy rahoitusta. Jos liikeideasi on hyvä, kannattaa sen puolesta taistella, jotta saat yrityksesi ulos maailmaan, asiakkaiden ulottuville. Vakuudeton yrityslaina on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset yritykselle rahoitusta nopeasti, ja ilman vakuuksia.

Yrityslainan saaminen pankista voi olla hankalaa, ja se vie aina oman aikansa kaiken paperisodan keskellä. Haettaessa lainaa netin kautta saat rahat käyttöön nopeasti, ja aivan yhtä luotettavasti kuin pankin konttorin kautta lainaa haettaessa. Verkon kautta otettavaa yrityslainaa ja sen saamista vauhdittavat myös lainan vakuudettomuus, sekä hakemusten nopea saapuminen ja käsittely.

Mistä paras rahoitus yrityksen tarpeisiin?

Mietittäessä yritykselle rahoitusta kannattaa punnita tarkkaan kuinka paljon rahoitusta tarvitaan, ja mikä on paras keino hankkia se. Yrityslainan ottaminen pankista on kenties tunnetuin keino hankkia yritykselle lainaa. Tähän vaaditaan yleensä kuitenkin vakuuksia, ja hyvin laadittu liiketoimintasuunnitelma. Konttorit voivat olla hieman hanakoita myöntämään lainaa, varsinkin jos liikeidea ei kuulosta heidän korvaansa kovin menestyksekkäältä.

Yrityslainaa voi saada myös ilman vakuuksia ja näitä tarjoavat useat pankit sekä rahoitusyhtiöt, myös verkossa. Näitä lainoja voi myös yhdistellä, ja pankkilainan rinnalle voi ottaa vakuudettoman yrityslainan, vaikka toimimaan vakuutena, tai lisärahoituksena. Vakuudeton laina voi toimia sekä yrityksen ainoana rahoittajana, että muun rahoituksen tukena. Vakuudeton yrityslaina auttaa sinua saamaan rahoituksen yrityksen toimintaan nopeasti, ja vaivattomasti.

Yrityksen rahoitusta miettiessä kannattaa muistaa kilpailuttaa eri lainat ja niiden ehdot, jotta saat itsellesi mahdollisimman edullisen lainan, parhailla ehdoilla. Lainoja on helppo kilpailuttaa OmaLainan lainavertailupalvelulla, jonka avulla voit vertailla erilaisia lainatarjouksia yli 25 eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Mitä teen jos haluan perustaa yrityksen? - Lainaa yrityksen alkuun

Yrityksen perustamisessa kaikkein tärkeintä on hyvä liiketoimintasuunnitelma. Sen avulla yritys pääsee pitkälle, toteuttaen visiotaan, sekä pitäen suunnitelmansa ja budjettinsa kurissa. Liiketoimintasuunnitelmassa kannattaa aina olla mahdollisimman realistinen, jotta suuret suunnitelmat eivät heti kariudu yrityksen perustamisen jälkeen. On siis hyvä olla selvillä siitä, mitä yritys saattaisi mahdollisesti alussa saavuttaa, mikä sen kohderyhmä on, miten yrityksen liiketoiminta tullaan toteuttamaan, ja kuinka paljon koko yrityksen pyöritys tulee kustantamaan.

Yrityksen perustaminen ja omaan ideaan rahoituksen hankkiminen voi olla suuri kynnys monelle alkavalle yrittäjälle, sillä suurten kustannuksien lisäksi se vaatii paljon rohkeutta. Hyvän liiketoimintasuunnitelman kanssa on kuitenkin helpompi astua tuntemattomaan, ja antaa yritysidealleen mahdollisuus. Yritystä perustaessa kannattaa aina hakea starttirahaa, jonka myöntämisestä päättää Työ- ja elinkeinotoimisto. Yritystä perustettaessa on suositeltavaa myös olla jonkin verran rahaa säästettynä, sillä yrityksen perustaminen vaatii aina omat maksunsa. Jos rahoitus puuttuu, yrityslaina on aina yksi vaihtoehto, johon voi tukeutua yritystä perustettaessa.

Tarvitseeko yrityksesi laajennusta? - Yrityslainaa yrityksen toiminnan laajentamiseen

Jo olemassa olevalla, menestyvällä yrityksellä tulee jossakin vaiheessa väkisinkin sellaisia kuluja, joiden mahdollistaminen voi olla hankalaa ilman kunnon rahoitusta. Jos yrityksellä menee hyvin, saattaa olla aika harkita sen laajentamista. Saattaa olla aika tehdä investointeja, palkata uusia työntekijöitä, taikka ehkä siirtyä uuteen toimitilaan. Yrityslainaa voi olla hyvä vaihtoehto myös tähän, jos laajentamiseen on muuten hankala saada rahoitusta. Yrityslainaa voi toki käyttää myös pankista haetun vakuudellisen lainan rinnalla, esimerkiksi vakuutena tai käsirahana uutta toimitilaa hankittaessa.

Yrityksen laajentaminen saattaa tuoda lisää kuluja, mutta jos yritys jatkaa menestystään, maksaa laajentaminen yleensä itsensä nopeasti takaisin. Yritys tarvitsee tilaa ja rahoitusta kasvaakseen, ja kasvamista taas menestyäkseen. Kilpailu yritysten kesken on kovaa, ja usein yrittäminen on riskialtista, vaikka säästöjä olisi alla. Yrittämisessä keskeistä on uskaltaminen, ja oman ideansa toteuttaminen. Loppujen lopuksi, jos liikeidea on hyvä, ja yritys suorittaa liiketoimintansa ongelmitta ja kovalla työllä, ei yrityksen menestymiselle ole rajana kuin taivas.

Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa - Säästä yrityksesi kuluissa halvalla lainalla

Yrityslainaa haettaessa kannattaa muistaa ottaa huomioon kaikki markkinoiden lainanantajat, ja heidän lainavaihtoehtonsa. Koska lainamarkkinoilla on kova kilpailu, kannattaa lainojen vertailuun ottaa avuksi jokin lainoja kilpailuttava vertailupalvelu. Yksi vaihtoehto on ilmainen lainojen kilpailutus-sivusto OmaLaina, jonka avulla löydät itsellesi halvimman yrityslainan nopeasti ja helposti.

Etsimällä itsellesi halvimman ja parhaimman yrityslainan säästät lainan takaisinmaksukuluissa huomattavia summia. OmaLainan kautta voit hakea yrityslainaa ilman vakuuksia, helposti yhden hakemuksen kautta. OmaLaina tarjoaa lainaa 1000 - 8 000 000 euron välillä ja ehdottaa sinulle sopivia ja edullisia lainatarjouksia, joita lainahakemuksesi kriteereillä löytyy. Voit itse valita sinulle sopivimman yrityslainan kaikista sinulle tarjotuista lainatarjouksista ja keskittyä yrityksesi toiminnan parantamiseen.

Yrityslainaa joukkorahoituksella - Hae luottoa yritykselle 1000 - 8 000 000 euroa

Yritykselle voi hankkia rahoitusta tunnetun pankkilainan lisäksi myös joukkorahoituksella. Joukkorahoituksessa lainan hakeminen tapahtuu aivan samalla tavalla välityspalveluita käyttämällä kuin pankkilainassa, mutta lainaa rahoittavat useat eri tahot ja sijoittajat. Luotonantajana toimii jokin rahoitusyhtiö, joka sitten hankkii tarvittavan lainan tarpeisiin sijoittajia eri paikoista.

Joukkorahoituksessa yritys yleensä antaa osakkeitaan lainan rahoittajille, mutta täyttäessäsi hakemusta OmaLainan kautta, sinun ei tarvitse antaa yrityksesi osakkeita pois. Koska OmaLainan kautta haettava laina on vakuudetonta, voit hakea yrityslainaa joukkorahoituksena täysin ilman sitoumuksia. OmaLainan avulla voit hakea yrityslainaa nopeasti ja kätevästi, ja saat rahat tilillesi luotettavasti, ilman turhia välikäsiä.