Lainaa nopeasti yrityksellesi - Täytä lainahakemus

Hae lainaa jopa 60 000 euroa

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Hae lainaa yrityksesi tarpeisiin helposti netistä täyttämällä hakemuslomake yltä.

Lainaa 500 – 60 000€ yrityksen perustamiseen, laajentamiseen tai kassavajeen paikkaamiseen

Kulutusluotto voi toimia lainana yrityksen perustamiseen, laajentamiseen tai kassavajeen paikkaamiseen. Omalaina.fin kautta voit hakea lainaa pieniin yrityksesi rahoitustarpeisiin. Yrityslainana toimivan kulutusluoton hakeminen on helppoa ja Omalaina.fin kautta saat lainan tilillesi nopeasti ja luotettavasti.

Omalainan kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia jopa 60 000 euroa. Kilpailutamme suositut lainantarjoajat, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin valita itsellesi mieluisin lainatarjous. Etsimme sinulle parhaat lainatarjoukset juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, jotta saisit yrityksesi menestymiseen parhaat mahdolliset mahdollisuudet.

Yhteistyökumppaneitamme

Näytä lisää

Yrityslainavertailu – Nopeasti ja luotettavasti

Lainavertailu helpottaa edullisen yrityslainaksi käytettävän luoton hakua. Tyypillisimpiä yritysten rahoitustarpeita ovat yrityksen perustaminen, laajentaminen, sekä äkillisten menojen kattaminen. Yrityksen perustamista miettiessä kannattaa harkita pesämunan säästämistä, jotta yrityksen perustaminen on hieman helpompaa. Yritys on kuitenkin mahdollista perustaa ilman säästöjä joko vakuudellisella pankki lainalla-, tai vakuudettomalla kulutusluotolla.

Yritysrahoitus kuntoon

Yrittäminen vaatii rohkeutta ja mielikuvitusta, sekä myös rahoitusta. Hyvä liikeidea ei ole mitään ilman kunnon liiketoimintasuunnitelmaa, ja tämä taas ei koskaan toteudu, jos yritykselle ei löydy rahoitusta. Jos liikeideasi on hyvä, kannattaa sen puolesta taistella, jotta saat yrityksesi ulos maailmaan, asiakkaiden ulottuville. Vakuudeton kulutusluotto on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset nopeasti pientä yrityslainaa ilman vakuuksia.

Yrityslainan saaminen pankista voi olla hankalaa, ja se vie aina oman aikansa kaiken paperisodan keskellä. Haettaessa pienempää lainaa netin kautta saat rahat käyttöön nopeasti, ja aivan yhtä luotettavasti kuin pankin konttorin kautta lainaa haettaessa. Verkon kautta otettavaa kulutusluottoa ja sen saamista vauhdittavat myös lainan vakuudettomuus, sekä hakemusten nopea saapuminen ja käsittely.

Katso: Kilpailuta lainat

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Mistä yrityslaina uudelle yritykselle?

Kun haussa on yrityslaina uudelle yritykselle, on erityisen tärkeää punnita rahoituksen tarkkaa määrää, ja mikä on paras keino hankkia se. Yrityslainan ottaminen pankista on kenties tunnetuin keino hankkia yritykselle lainaa. Tähän vaaditaan yleensä kuitenkin vakuuksia, ja hyvin laadittu liiketoimintasuunnitelma. Konttorit voivat olla hieman hanakoita myöntämään lainaa, varsinkin jos liikeidea ei kuulosta heidän korvaansa kovin menestyksekkäältä.

Pieni yrityslaina ilman vakuuksia

Voit myös saada pientä yrityslainaa ilman vakuuksia kulutusluottona! Näitä tarjoavat useat pankit sekä rahoitusyhtiöt – myös verkossa. Näitä lainoja voi myös yhdistellä, ja pankkilainan rinnalle voi ottaa vakuudettoman kulutusluoton, vaikka toimimaan suuremman yrityslainan vakuutena, tai lisärahoituksena. Vakuudeton laina voi toimia sekä hyvin pienen yrityksen ainoana rahoittajana, että muun rahoituksen tukena. Vakuudeton kulutusluotto auttaa sinua saamaan rahoituksen yrityksen toimintaan nopeasti, ja vaivattomasti.

Yrityksen rahoitusta miettiessä kannattaa muistaa kilpailuttaa eri lainat ja niiden ehdot, jotta saat itsellesi mahdollisimman edullisen lainan, parhailla ehdoilla. Yrityslaina uudelle yritykselle on helppo kilpailuttaa Omalainan lainavertailupalvelulla, jonka avulla voit vertailla erilaisia lainatarjouksia monen rahoitusyhtiön välillä.

Lue lisää: Lainavertailu – Vertaa lainoja

Mitä teen jos haluan perustaa yrityksen? – Lainaa yrityksen alkuun

Yrityksen perustamisessa kaikkein tärkeintä on hyvä liiketoimintasuunnitelma. Sen avulla yritys pääsee pitkälle, toteuttaen visiotaan, sekä pitäen suunnitelmansa ja budjettinsa kurissa. Liiketoimintasuunnitelmassa kannattaa aina olla mahdollisimman realistinen, jotta suuret suunnitelmat eivät heti kariudu yrityksen perustamisen jälkeen. On siis hyvä olla selvillä siitä, mitä yritys saattaisi mahdollisesti alussa saavuttaa, mikä sen kohderyhmä on, miten yrityksen liiketoiminta tullaan toteuttamaan, ja kuinka paljon koko yrityksen pyöritys tulee kustantamaan.

Rahaa yrityksen perustamiseen

Yrityksen perustaminen ja omaan ideaan rahoituksen hankkiminen voi olla suuri kynnys monelle alkavalle yrittäjälle, sillä suurten kustannuksien lisäksi se vaatii paljon rohkeutta. Hyvän liiketoimintasuunnitelman kanssa on kuitenkin helpompi astua tuntemattomaan, ja antaa yritysidealleen mahdollisuus. Yritystä perustaessa kannattaa aina hakea starttirahaa, jonka myöntämisestä päättää Työ- ja elinkeinotoimisto. Yritystä perustettaessa on suositeltavaa myös olla jonkin verran rahaa säästettynä, sillä yrityksen perustaminen vaatii aina omat maksunsa. Jos rahoitus puuttuu, yrityslaina on aina yksi vaihtoehto, johon voi tukeutua yritystä perustettaessa.

Lue lisää: Rahoitus – Vertaile ja hae edullista rahoitusta

Tarvitseeko yrityksesi laajennusta? – Yrityslainaa yrityksen toiminnan laajentamiseen

Jo olemassa olevalla, menestyvällä yrityksellä tulee jossakin vaiheessa väkisinkin sellaisia kuluja, joiden mahdollistaminen voi olla hankalaa ilman kunnon rahoitusta. Jos yrityksellä menee hyvin, saattaa olla aika harkita sen laajentamista. Saattaa olla aika tehdä investointeja, palkata uusia työntekijöitä, taikka ehkä siirtyä uuteen toimitilaan. Yrityslainaa voi olla hyvä vaihtoehto myös tähän, jos laajentamiseen on muuten hankala saada rahoitusta. Yrityslainaa voi toki käyttää myös pankista haetun vakuudellisen lainan rinnalla, esimerkiksi vakuutena tai käsirahana uutta toimitilaa hankittaessa.

Yrityksen laajentaminen

Yrityksen laajentaminen saattaa tuoda lisää kuluja, mutta jos yritys jatkaa menestystään, maksaa laajentaminen yleensä itsensä nopeasti takaisin. Yritys tarvitsee tilaa ja rahoitusta kasvaakseen, ja kasvamista taas menestyäkseen. Kilpailu yritysten kesken on kovaa, ja usein yrittäminen on riskialtista, vaikka säästöjä olisi alla. Yrittämisessä keskeistä on uskaltaminen, ja oman ideansa toteuttaminen. Loppujen lopuksi, jos liikeidea on hyvä, ja yritys suorittaa liiketoimintansa ongelmitta ja kovalla työllä, ei yrityksen menestymiselle ole rajana kuin taivas.

Lue: Hae halvin pankkilaina nopeasti

Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa – Muista yrityslainalaskuri

Yrityslainaa tai kulutusluottoa haettaessa kannattaa muistaa ottaa huomioon kaikki markkinoiden lainanantajat, ja heidän lainavaihtoehtonsa. Koska lainamarkkinoilla on kova kilpailu, kannattaa lainojen vertailuun ottaa avuksi jokin lainoja kilpailuttava vertailupalvelu. Yksi vaihtoehto on ilmainen lainojen kilpailutus-sivusto Omalaina, jonka avulla löydät itsellesi halvimman yrityslainan nopeasti ja helposti. Ilmainen yrityslaina laskuri antaa osviittaa lainan todellisista kustannuksista.

Etsimällä itsellesi halvimman ja parhaimman yrityslainan säästät lainan takaisinmaksukuluissa huomattavia summia. Omalainan kautta voit hakea yrityslainaa ilman vakuuksia, helposti yhden hakemuksen kautta. Omalaina tarjoaa lainaa 500 – 60 000 euron välillä ja ehdottaa sinulle sopivia ja edullisia lainatarjouksia, joita lainahakemuksesi kriteereillä löytyy. Voit itse valita sinulle sopivimman yrityslainan kaikista sinulle tarjotuista lainatarjouksista ja keskittyä yrityksesi toiminnan parantamiseen.

Yrityslainaa joukkorahoituksella

Yritykselle voi hankkia rahoitusta tunnetun pankkilainan lisäksi myös joukkorahoituksella. Joukkorahoituksessa lainan hakeminen tapahtuu aivan samalla tavalla välityspalveluita käyttämällä kuin pankkilainassa, mutta lainaa rahoittavat useat eri tahot ja sijoittajat. Luotonantajana toimii jokin rahoitusyhtiö, joka sitten hankkii tarvittavan lainan tarpeisiin sijoittajia eri paikoista.

Joukkorahoituksessa yritys yleensä antaa osakkeitaan lainan rahoittajille, mutta täyttäessäsi hakemusta Omalainan kautta, sinun ei tarvitse antaa yrityksesi osakkeita pois. Koska Omalainan kautta haettava laina on vakuudetonta, voit hakea yrityslainaa joukkorahoituksena täysin ilman sitoumuksia. Omalainan avulla voit hakea yrityslainaa nopeasti ja kätevästi, ja saat rahat tilillesi luotettavasti, ilman turhia välikäsiä.

Yrityslaina korko

Yrityslainan korko ja muut lainakulut määrittävät yrityslainan lopullisen hinnan. Yrityslaina korko muodostuu nimelliskorosta ja mahdollisesta luotonantajan perimästä marginaalista. Yrityslainan lopulliset kustannukset koostuvat korosta, nostokuluista ja hallinnointipalkkioista.

Yrityslainojen laina-aika on tyypillisesti 12 – 24 kuukautta. Sopiva laina-aika on kullekin yritykselle erilainen. Toivottuun maksu-aika riippuu yrityksen taloudellisesta tilanteesta, tulevaisuuden näkymistä, vakavaraisuudesta sekä itse lainaehdoista.

Yrityslainan korko ja muut kulut riippuvat lainaa hakevan yrityksen luottokelpoisuudesta. Luottokelpoisuuteen vaikuttavia tekijöitä voivat olla:

 • yrityksen ikä
 • vakavaraisuus
 • rekisteröidyt maksuhäiriöt
 • olemassa olevat asiakassuhteet
 • arvio yrityksen tulevaisuuden näkymistä

Jokainen luotonantaja arvioi lainanhakijoita omien kriteeriensä pohjalta. Vakavarainen ja talousasiansa hyvin hoitanut yritys voi hakea yrityslainaa huoletta. Muista, että Omalaina.fi tarjoaa yrityslainaa ilman vakuuksia.

Esimerkkejä yrityslainan koron, marginaalin ja laina-ajan vaikutuksesta lainan hintaan:

Lainasumma ja -aika Korko + marginaali Korkokulut
1 500 000 € / 12 kk 2,0% + 0,4% 19 571,43 €
7 000 000 € / 36 kk 4,19% + 0,3% 495 098,80 €
500 000 € / 6 kk 6,5% + 0,5% 10 257,81 €

(Lainat ovat esimerkkitapauksia, eivätkä perustu mihinkään todelliseen lainatuotteeseen)

Yrityslaina ilman vakuuksia

Hae yrityslaina ilman vakuuksia Omalaina.fi vertailupalvelun kautta ja saat pienemmän kulutusluoton omaan tai yrityksesi käyttöön nopeasti. Yrityslaina ilman vakuuksia tarkoittaa, että yllättävät menoerät tai välttämättömät investoinnit voidaan hoitaa heti, sillä voit saada lainarahat jo saman päivän aikana.

Yrityslaina ilman vakuuksia kulutusluottona mahdollistaa yrityksen investoinnit ja välttämättömät hankinnat aina 60 000 euroon asti. Hakeminen on mutkatonta: täytä vain lainahakemus ja kilpailutamme yrityslainan puolestasi. Valitse tämän jälkeen sopivin lainoittaja ja odota lainarahojen siirtoa.

Lainaa yritykselle silloin kun sitä tarvitset

Omalainan kautta kilpailutettu rahoitus on edullista lainaa yritykselle. Kattava yhteistyökumppaneiden verkosto takaa, että sopiva rahoitusratkaisu löytyy nopeasti ja luotettavasti. Kun haet lainaa yritykselle, on aika usein rahanarvoista, siksi Omalainan kulutusluotot ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä nopeasti, kellon ympäri.

Näin haet lainaa yritykselle:

 1. Täytä lainahakemus tiedoilasi.
  – Ilmoita myös tilinumero johon laina maksetaan sekä muut tarvittavat tiedot.
 2. Kilpailutamme lainat useiden luotonantajien kesken.
 3. Saat tarjoukset sähköpostitse – vertaile ja valitse niistä sopivin.
 4. Kulutusluotto maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.

Hae yrityslainaa ja vertailemme luotonantajat puolestasi

Hae yrityslainaa Omalaina.fissä, niin vertailemme luotonantajat puolestasi. Kilpailutamme lainahakemuksesi automaattisesti reaaliajassa usean luotonantajan kesken. Saat näin ollen useita lainatarjouksia, joista voit valita yrityksellesi sopivimman. Yrityslainahakemuksen kilpailuttaminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit vaihtoehtoisesti hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset.

Omalainan lainavertailussa on mukana monia tunnettuja luotonantajia. Saat siis hakemuksellesi hyvän kattavuuden. Hae yrityslainaksi kelpaavaa kulutusluottoa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia ja toteuta yrityksesi kasvusuunnitelmat heti. Täysin sähköinen hakemus on helppo täyttää ja se käsitellään nopeasti. Saat alustavat lainatarjoukset lähes välittömästi!

Hae yrityslainaa näin:

 • Täytä lainahakemus
  • Hae lainaa täyttämällä lainahakemus. Hakemuksen täyttämiseen menee noin kaksi minuuttia. Täytä kuitenkin kentät huolellisesti, sillä luotonantajat varmistavat tietojen paikkansa pitävyyden ja päättävät näiden perusteella, tarjoavatko sinulle lainaa.
 • Vastaanota lainatarjoukset
  • Palvelumme kilpailuttaa lainahakemuksesi automaattisesti useiden luotonantajien kesken. Osa luotonantajista voi olla sinuun yhteydessä voidakseen tehdä lopullisen lainatarjouksen. Suuri osa luotonantajista antaa heti lainatarjouksen ja loputkin tyypillisesti arkisin muutaman tunnin kuluessa.
 • Vertaile yrityksesi saamia lainatarjouksia
  • Listaamme saamasi lainatarjoukset yhdelle sivulle, josta sinun on helppo vertailla eri tarjouksia. Kiinnitä huomiota koron ohella tarjottuun lainasummaan, takaisinmaksuaikaan ja kuukausierään.
 • Valitse yrityksellesi sopivin laina
  • Vertailun jälkeen voit valita yrityksellesi sopivimman lainatarjouksen ja nostaa kyseisen lainan luotonantajan ohjeiden mukaisesti. Tarpeen mukaan toimita luotonantajan mahdollisesti pyytämät liitetiedostot, jotta laina voidaan maksaa ilmoittamallesi tilille. Mikäli saamasi lainatarjoukset eivät ole sopivia, niin voit hylätä kaikki tarjoukset.

Asiakaskokemuksia