Lainaa nopeasti yrityksellesi - Täytä lainahakemus

Hae yrityslainaa jopa 8 000 000 euroa

Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa kymmeniltä luotonantajilta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
 • 1. Täytä lainahakemus
 • 2. Laina kilpailutetaan
 • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
 • 4. Saat rahat tilillesi

Yrityslaina 1000 - 8 000 000€ yrityksen perustamiseen, laajentamiseen tai kassavajeen paikkaamiseen

Yrityslaina yrityksen perustamiseen, laajentamiseen tai kassavajeen paikkaamiseen. OmaLaina.fin kautta voit hakea yrityslainaa kaikkiin yrityksesi rahoitustarpeisiin. Yrityslainan hakeminen on helppoa ja OmaLaina.fin kautta saat lainan tilillesi nopeasti ja luotettavasti.

OmaLainan kautta voit hakea yrityslainaa ilman vakuuksia jopa 8 000 000 euroa. Kilpailutamme sinulle markkinoiden parhaat yrityslainojen tarjoajat, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin valita itsellesi mieluisin lainatarjous. Etsimme sinulle parhaat lainatarjoukset juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, jotta saisit yrityksesi menestymiseen parhaat mahdolliset mahdollisuudet.

Yhteistyökumppaneitamme

Yhteistyökumppanimme maksavat rahat seuraavien pankkien tileille saman päivän aikana: Osuuspankki, Tapiola, Nordea, S-pankki, Ålandsbanken, Danske Bank, Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, Aktia tai Handelsbanken. Voit hakea yrityslainaa 24h ympäri vuorokauden, mutta huomioithan, että rahat maksetaan lain puitteissa eri lainapalveluiden aukioloaikoina.

Usein kysyttyä yrityslainoista

 1. Miten teen yrityslainojen vertailun?

  Teet yrityslainojen vertailun helposti ja nopeasti Omalaina.fi vertailupalvelussa. Yrityslainahakemuksesi kilpailutetaan useiden yrityslainoihin erikoistuneiden luotonantajien kesken ja saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia. Aloita yrityslainojen kilpailutus tällä hakemuksella.

 2. Voinko hakea vakuudetonta yrityslainaa?

  OmaLainan kautta voit hakea yrityslainaa ilman vakuuksia. Kilpailutamme markkinoiden parhaat yrityslainojen tarjoajat, eikä hakijan tarvitse tehdä muuta kuin valita itselleen mieluisin lainatarjous. Voit aloittaa vakuudettomien yrityslainojen kilpailutuksen täältä.

 3. Mikä on yrityslainan korko?

  Yrityslainan korko ja muut lainanottoon liittyvät kulut määrittävät yrityslainan hinnan. Yrityslainan korko muodostuu nimelliskorosta ja luotonantajan perimästä marginaalista. Koron lisäksi yrityslainasta veloitetaan yleensä nostokulut ja hallinnointipalkkio. Vakavarainen ja raha-asiansa moitteetta hoitanut yritys saa lähtökohtaisesti matalakorkoista lainaa. Kilpailuta yrityslainat.

 4. Kuinka suuren yrityslainan voin hakea?

  Omalaina.fi:ssä kilpailutat yrityslainat 8 000 000 euroon asti. Laina-ajat vaihtelevat pääasiassa 3-36 kuukauden välillä, joten lainaa on tarpeen tullen mahdollista hakea myös useamman vuoden maksuajalla. Aloita yrityslainojen kilpailutus valitsemalla haluamasi lainasumma ja -aika ja täytä hakemus omilla ja yrityksesi tiedoilla.

 5. Kuinka nopeasti saan yrityslainan?

  Vakuudettomat yrityslainat voidaan käsitellä nopeasti. Kun kilpailutat yrityslainat Omalaina.fi vertailussa, saat kilpailutetut lainatarjoukset lähes välittömästi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Voit tämän jälkeen valita parhaan rahoitusratkaisun ja hyväksyä tarjouksen. Lainarahat voidaan siirtää ilmoittamallesi tilille jopa saman päivän aikana.

Yrityslainavertailu - Nopeasti ja luotettavasti

Yrityslainavertailu helpottaa edullisen yrityslainan hakua. Tyypillisimpiä yritysten rahoitustarpeita ovat yrityksen perustaminen, laajentaminen, sekä äkillisten menojen kattaminen. Yrityksen perustamista miettiessä kannattaa harkita pesämunan säästämistä, jotta yrityksen perustaminen on hieman helpompaa. Yritys on kuitenkin mahdollista perustaa ilman säästöjä joko vakuudellisella pankki-, tai vakuudettomalla yrityslainalla.

Yrittäminen vaatii rohkeutta ja mielikuvitusta, sekä myös rahoitusta. Hyvä liikeidea ei ole mitään ilman kunnon liiketoimintasuunnitelmaa, ja tämä taas ei koskaan toteudu, jos yritykselle ei löydy rahoitusta. Jos liikeideasi on hyvä, kannattaa sen puolesta taistella, jotta saat yrityksesi ulos maailmaan, asiakkaiden ulottuville. Vakuudeton yrityslaina on hyvä vaihtoehto silloin, kun tarvitset nopeasti yrityslainaa ilman vakuuksia.

Yrityslainan saaminen pankista voi olla hankalaa, ja se vie aina oman aikansa kaiken paperisodan keskellä. Haettaessa lainaa netin kautta saat rahat käyttöön nopeasti, ja aivan yhtä luotettavasti kuin pankin konttorin kautta lainaa haettaessa. Verkon kautta otettavaa yrityslainaa ja sen saamista vauhdittavat myös lainan vakuudettomuus, sekä hakemusten nopea saapuminen ja käsittely.

Mistä yrityslaina uudelle yritykselle?

Kun haussa on yrityslaina uudelle yritykselle, on erityisen tärkeää punnita rahoituksen tarkkaa määrää, ja mikä on paras keino hankkia se. Yrityslainan ottaminen pankista on kenties tunnetuin keino hankkia yritykselle lainaa. Tähän vaaditaan yleensä kuitenkin vakuuksia, ja hyvin laadittu liiketoimintasuunnitelma. Konttorit voivat olla hieman hanakoita myöntämään lainaa, varsinkin jos liikeidea ei kuulosta heidän korvaansa kovin menestyksekkäältä.

Voit myös saada yrityslainaa ilman vakuuksia ja näitä tarjoavat useat pankit sekä rahoitusyhtiöt, myös verkossa. Näitä lainoja voi myös yhdistellä, ja pankkilainan rinnalle voi ottaa vakuudettoman yrityslainan, vaikka toimimaan vakuutena, tai lisärahoituksena. Vakuudeton laina voi toimia sekä yrityksen ainoana rahoittajana, että muun rahoituksen tukena. Vakuudeton yrityslaina auttaa sinua saamaan rahoituksen yrityksen toimintaan nopeasti, ja vaivattomasti.

Yrityksen rahoitusta miettiessä kannattaa muistaa kilpailuttaa eri lainat ja niiden ehdot, jotta saat itsellesi mahdollisimman edullisen lainan, parhailla ehdoilla. Yrityslaina uudelle yritykselle on helppo kilpailuttaa OmaLainan lainavertailupalvelulla, jonka avulla voit vertailla erilaisia lainatarjouksia yli 25 eri pankin ja rahoitusyhtiön välillä.

Mitä teen jos haluan perustaa yrityksen? - Lainaa yrityksen alkuun

Yrityksen perustamisessa kaikkein tärkeintä on hyvä liiketoimintasuunnitelma. Sen avulla yritys pääsee pitkälle, toteuttaen visiotaan, sekä pitäen suunnitelmansa ja budjettinsa kurissa. Liiketoimintasuunnitelmassa kannattaa aina olla mahdollisimman realistinen, jotta suuret suunnitelmat eivät heti kariudu yrityksen perustamisen jälkeen. On siis hyvä olla selvillä siitä, mitä yritys saattaisi mahdollisesti alussa saavuttaa, mikä sen kohderyhmä on, miten yrityksen liiketoiminta tullaan toteuttamaan, ja kuinka paljon koko yrityksen pyöritys tulee kustantamaan.

Yrityksen perustaminen ja omaan ideaan rahoituksen hankkiminen voi olla suuri kynnys monelle alkavalle yrittäjälle, sillä suurten kustannuksien lisäksi se vaatii paljon rohkeutta. Hyvän liiketoimintasuunnitelman kanssa on kuitenkin helpompi astua tuntemattomaan, ja antaa yritysidealleen mahdollisuus. Yritystä perustaessa kannattaa aina hakea starttirahaa, jonka myöntämisestä päättää Työ- ja elinkeinotoimisto. Yritystä perustettaessa on suositeltavaa myös olla jonkin verran rahaa säästettynä, sillä yrityksen perustaminen vaatii aina omat maksunsa. Jos rahoitus puuttuu, yrityslaina on aina yksi vaihtoehto, johon voi tukeutua yritystä perustettaessa.

Tarvitseeko yrityksesi laajennusta? - Yrityslainaa yrityksen toiminnan laajentamiseen

Jo olemassa olevalla, menestyvällä yrityksellä tulee jossakin vaiheessa väkisinkin sellaisia kuluja, joiden mahdollistaminen voi olla hankalaa ilman kunnon rahoitusta. Jos yrityksellä menee hyvin, saattaa olla aika harkita sen laajentamista. Saattaa olla aika tehdä investointeja, palkata uusia työntekijöitä, taikka ehkä siirtyä uuteen toimitilaan. Yrityslainaa voi olla hyvä vaihtoehto myös tähän, jos laajentamiseen on muuten hankala saada rahoitusta. Yrityslainaa voi toki käyttää myös pankista haetun vakuudellisen lainan rinnalla, esimerkiksi vakuutena tai käsirahana uutta toimitilaa hankittaessa.

Yrityksen laajentaminen saattaa tuoda lisää kuluja, mutta jos yritys jatkaa menestystään, maksaa laajentaminen yleensä itsensä nopeasti takaisin. Yritys tarvitsee tilaa ja rahoitusta kasvaakseen, ja kasvamista taas menestyäkseen. Kilpailu yritysten kesken on kovaa, ja usein yrittäminen on riskialtista, vaikka säästöjä olisi alla. Yrittämisessä keskeistä on uskaltaminen, ja oman ideansa toteuttaminen. Loppujen lopuksi, jos liikeidea on hyvä, ja yritys suorittaa liiketoimintansa ongelmitta ja kovalla työllä, ei yrityksen menestymiselle ole rajana kuin taivas.

Yrityslainan kilpailuttaminen kannattaa - Muista yrityslainalaskuri

Yrityslainaa haettaessa kannattaa muistaa ottaa huomioon kaikki markkinoiden lainanantajat, ja heidän lainavaihtoehtonsa. Koska lainamarkkinoilla on kova kilpailu, kannattaa lainojen vertailuun ottaa avuksi jokin lainoja kilpailuttava vertailupalvelu. Yksi vaihtoehto on ilmainen lainojen kilpailutus-sivusto OmaLaina, jonka avulla löydät itsellesi halvimman yrityslainan nopeasti ja helposti. Ilmainen yrityslaina laskuri antaa osviittaa lainan todellisista kustannuksista.

Etsimällä itsellesi halvimman ja parhaimman yrityslainan säästät lainan takaisinmaksukuluissa huomattavia summia. OmaLainan kautta voit hakea yrityslainaa ilman vakuuksia, helposti yhden hakemuksen kautta. OmaLaina tarjoaa lainaa 1000 - 8 000 000 euron välillä ja ehdottaa sinulle sopivia ja edullisia lainatarjouksia, joita lainahakemuksesi kriteereillä löytyy. Voit itse valita sinulle sopivimman yrityslainan kaikista sinulle tarjotuista lainatarjouksista ja keskittyä yrityksesi toiminnan parantamiseen.

Yrityslainaa joukkorahoituksella - Hae luottoa yritykselle 1000 - 8 000 000 euroa

Yritykselle voi hankkia rahoitusta tunnetun pankkilainan lisäksi myös joukkorahoituksella. Joukkorahoituksessa lainan hakeminen tapahtuu aivan samalla tavalla välityspalveluita käyttämällä kuin pankkilainassa, mutta lainaa rahoittavat useat eri tahot ja sijoittajat. Luotonantajana toimii jokin rahoitusyhtiö, joka sitten hankkii tarvittavan lainan tarpeisiin sijoittajia eri paikoista.

Joukkorahoituksessa yritys yleensä antaa osakkeitaan lainan rahoittajille, mutta täyttäessäsi hakemusta OmaLainan kautta, sinun ei tarvitse antaa yrityksesi osakkeita pois. Koska OmaLainan kautta haettava laina on vakuudetonta, voit hakea yrityslainaa joukkorahoituksena täysin ilman sitoumuksia. OmaLainan avulla voit hakea yrityslainaa nopeasti ja kätevästi, ja saat rahat tilillesi luotettavasti, ilman turhia välikäsiä.

Yrityslaina korko

Yrityslainan korko ja muut lainakulut määrittävät yrityslainan lopullisen hinnan. Yrityslaina korko muodostuu nimelliskorosta ja mahdollisesta luotonantajan perimästä marginaalista. Yrityslainan lopulliset kustannukset koostuvat korosta, nostokuluista ja hallinnointipalkkioista.

Yrityslainojen laina-aika on tyypillisesti 12 - 24 kuukautta. Sopiva laina-aika on kullekin yritykselle erilainen. Toivottuun maksu-aika riippuu yrityksen taloudellisesta tilanteesta, tulevaisuuden näkymistä, vakavaraisuudesta sekä itse lainaehdoista.

Yrityslainan korko ja muut kulut riippuvat lainaa hakevan yrityksen luottokelpoisuudesta. Luottokelpoisuuteen vaikuttavia tekijöitä voivat olla:

 • yrityksen ikä
 • vakavaraisuus
 • rekisteröidyt maksuhäiriöt
 • olemassa olevat asiakassuhteet
 • arvio yrityksen tulevaisuuden näkymistä

Jokainen luotonantaja arvioi lainanhakijoita omien kriteeriensä pohjalta. Vakavarainen ja talousasiansa hyvin hoitanut yritys voi hakea yrityslainaa huoletta. Muista, että Omalaina.fi tarjoaa yrityslainaa ilman vakuuksia.

Esimerkkejä yrityslainan koron, marginaalin ja laina-ajan vaikutuksesta lainan hintaan:

Lainasumma ja -aika Korko + marginaali Korkokulut
1 500 000 € / 12 kk 2,0% + 0,4% 19 571,43 €
7 000 000 € / 36 kk 4,19% + 0,3% 495 098,80 €
500 000 € / 6 kk 6,5% + 0,5% 10 257,81 €

(Lainat ovat esimerkkitapauksia, eivätkä perustu mihinkään todelliseen lainatuotteeseen)

Yrityslaina ilman vakuuksia

Hae yrityslaina ilman vakuuksia Omalaina.fi vertailupalvelun kautta ja saat tarvitsemasi rahat yrityksesi käyttöön nopeasti. Yrityslaina ilman vakuuksia tarkoittaa, että yllättävät menoerät tai välttämättömät investoinnit voidaan hoitaa heti, sillä voit saada lainarahat jo saman päivän aikana.

Yrityslaina ilman vakuuksia mahdollistaa yrityksen investoinnit ja välttämättömät hankinnat aina kahdeksaan miljoonaan euroon asti. Hakeminen on mutkatonta: täytä vain lainahakemus ja kilpailutamme yrityslainan puolestasi. Valitse tämän jälkeen sopivin lainoittaja ja odota lainarahojen siirtoa.

Lainaa yritykselle silloin kun sitä tarvitset

OmaLainan kautta kilpailutettu rahoitus on edullista lainaa yritykselle. Kattava yhteistyökumppaneiden verkosto takaa, että sopiva rahoitusratkaisu löytyy nopeasti ja luotettavasti. Kun haet lainaa yritykselle, on aika usein rahanarvoista, siksi OmaLainan yrityslainat ovat vakuudettomia ja voit hakea niitä nopeasti, kellon ympäri.

Näin haet lainaa yritykselle:

 1. Täytä lainahakemus yrityksen tiedoilla.
  - Ilmoita myös tilinumero johon laina maksetaan sekä hakijan henkilötiedot.
 2. Kilpailutamme yrityslainan useiden luotonantajien kesken.
 3. Saat tarjoukset sähköpostitse - vertaile ja valitse niistä sopivin.
 4. Yrityslaina maksetaan tilillesi jopa saman päivän aikana.