Remonttilainaa 100 - 60 000€ - Lainapäätös heti

Hae remonttilainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Remonttilainaa kilpailuttamalla netistä

Laadukas asuminen tekee elämästä antoisaa ja asumisen viihtyvyyteen halutaan panostaa yhä enemmän. Kodin kunnon ja tyylin päivittäminen vaatii usein kuitenkin ulkoista remonttilainaa. Suuri osa suomalaisista asuu sotien jälkeen rakennetuissa taloissa, jotka ovat peruskorjausiässä. Monilla on myös kotinsa lisäksi kesämökki tai vapaa-ajan kakkosasunto, joka sekin kaipaa säännöllistä kunnostusta.

1970- ja 1980-lukujen rakennukset muodostavat melkein puolet Suomen rakennuskannasta ja kesämökkejä on puoli miljoonaa. Korjausiässä olevia tai siihen pian tulevia taloja on siis runsaasti.

Yleisiä kunnostuprojekteja ovat kylpyhuone- ja keittiöremontit, mutta myös ovet, ikkunat, lattiat, seinät ja katot kuluvat kaikki ajan myötä, joten remonttikohteita löytyy aina. Joskus kunnostusprojektin voi toteuttaa omien mielihalujensa ja aikatalunsa mukaisesti, mutta toisinaan remonttilaina tarve tulee yllättäen. Onko sinunkin asuntosi tai talosi peruskorjausta vailla? Vai kaipaisitko vain virkistävää vaihtelua ja kodin ilmeen päivittämistä?

Omalaina kilpailuttaa remonttilainat

Omalaina.fi:ssä kilpailutat kulutusluotot ilman vakuuksia. Jos esimerkiksi keittiöremontti tai kylpyhuoneremontti on suunnitelmissa, niin Omalaina helpottaa unelmien toteuttamista. Halvin remonttilaina voi löytyä Omalaina.fi kilpailutuksen kautta. Hakemuksen täyttäminen on helppoa, etkä sitoudu lainanottoon.  Remonttilainaa voi hakea netistä muutamista tuhansista euroista aina 60 000:een, jolla onnistuvat isotkin korjaustoimenpiteet.

Rahojen takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain osamaksulla, mutta luotonantajan kanssa voi neuvotella, jos lainan lyhentämistä haluaa esimerkiksi nopeuttaa.

Laina remonttiin on usein iso summa

Isommat lainat kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa ja Omalainan kautta voit saada useita lainatarjouksia hakemuksellesi. Mukana on niin pankkeja kuin täysin digitaalisia luotonantajia. Vertaislaina voi olla myös yksi varteenotettava vaihtoehto suurempien lainasummien ollessa kyseessä.

Hakeminen onnistuu ilman vakuuksia, suunnitelmia tai liitteitä ja saamansa lainan voi käyttää koska haluaa ja miten haluaa. Koska palvelumme kilpailuttaa luotonantajat, niin voit luottaa siihen, että valittavissasi on sinulle sopivaa remonttirahaa. Vakuudettomuuden ansiosta käsittely on nopeaa ja parhaassa tapauksessa voit saada tarvitsemasi kulutusluoton heti tilille.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Remonttilaina korko – hae oikea laina remonttiin

Hae remonttilainaa aina vakaan harkinnan jälkeen ja huomioi korko- ja muut lainakulut. Remonttilaina korko on remontointiin otetusta luotosta peritty korko. Remonttilaina korko on lainoittajakohtainen ja riippuu muun muassa hakijan luottokelpoisuudesta. Korot yhdessä muiden kulujen kanssa muodostavat kokonaislainakulut.

Asunnon tai kesämökin remontoinnissa on lukuisia hyviä puolia. Remontti lisää asumismukavuutta ja laadun tuntua, kun yleisilme raikastuu ja arki helpottuu. Myös asunnon arvo nousee, mikä helpottaa sen myymistä tai vuokraamista. Parhaimmillaan kodin kunnon päivittäminen voi nostaa sen arvoa kymmenillä tuhansilla euroilla: erityisen kannattavia ovat keittiö-, lattia- ja kylpyhuoneremontit. Nykyään suositaan vaaleita sävyjä sisustuksessa, joten pienilläkin maalaustöillä voi asunnon väriskaalan saada tuotua tähän päivään ja hinnan ylöspäin.

Remonttilaina verovähennys myös madaltaa kynnystä remonttilainaan. Kotitalousvähennystä voi saada enimmillään 2400 euroa per henkilö, joten puolison kanssa peräti 4800 euroa yhteensä. Kyseessä on siis etu, joka kannattaa hyödyntää.

Lue lisää aiheesta: Veronpalautus – Kaikki huomioitavat asiat

Remonttilainalaskuri

Kätevä remonttilaina laskuri auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivimmat kokonaiskustannukset. Remonttilaina laskurin löydät sivun alaviiteessä olevasta linkistä. Laskurilla suunnittelet myös lainanoton niin, ettei ikäviä yllätyksiä takaisinmaksun suhteen pääse tapahtumaan.

Remonttilainalaskuri auttaa määrittämään remonttilainan todelliset kulut ja helpottaa takaisinmaksun suunnittelua. Kun otat remonttilainalaskurin osaksi remontin suunnittelua, saat paremman käsityksen remontin lopullisista kuluista, lainakulut mukaan luettuna. Omalaina.fi:n lainalaskuri on helppokäyttöinen ja täysin ilmainen työkalu lainapäätöksesi tueksi.

Näin käytät remonttilainalaskuria

  1. Valitse lainasumma. Valitse remonttiin tarvitsemasi lainasumma 100 – 60 000 euron väliltä.
  2. Määritä laina-aika. Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, mutta enimmäispituus riippuu lainasummasta.
  3. Remonttilaina korko. Valitse haluamasi remonttilainan korko. Lainan nimelliskorko kertoo sinulle remonttilainasi tulevan koron.
  4. Määritä lainan perustamismaksu. Perustamiskustannuksia voivat olla avausmaksu, järjestelypalkkio ja nostokulut.
  5. Hoitokulut. Valitse toivomasi kuukausittainen hoitokulu. Hoitokuluja voivat olla muun muassa kuukausittainen tilinhoitomaksu.
  6. Kilpailuta remonttilaina. Omalaina.fi kilpailuttaa remonttilainasi useiden luotonantajien kesken. Omalaina.fi:n avulla remonttilaina löytyy helposti ja nopeasti.

Näin eri lainatyypit soveltuvat remonttilainaksi:

Lainatyyppi Edut Heikkoudet
Asuntolaina Edullinen pitkällä aikavälillä Vaatii vakuudet
Kulutusluotto Nopea ja suuri laina Budjetti ei jousta
Joustoluotto Joustava budjetti Pienemmät lainasummat

Remonttilaina verovähennys

Remonttilainan verovähennys, on riippuvainen remonttikohteen käytöstä. Verovähennysten kannalta on oleellista, asutko itse remontoitavassa asunnossa, vai onko se hankittu sijoitustarkoituksessa.

Jos remontti on tehty omaan asuntoon, esimerkiksi sen hankinnan yhteydessä, ei se ole vähennyskelpoinen verotuksessa. Jos olet tehnyt remontin itse, voit kuitenkin saada kilometrikorvauksia ja remonttiin hankitut materiaalit voivat olla verovähennyskelpoisia. Palkatusta työstä voi tehdä kotitalousvähennyksen.

Usein kysyttyä remonttilainoista

Mikä on remonttilainan korko?

Remonttilainan korko määräytyy muiden kulutusluottojen tavoin. Usein lainan korko on henkilökohtainen ja luotonantaja tekee lainanottajasta luottokelpoisuus arvion. Luottokelpoisuuteen voivat vaikuttaa mm. hakijan muut velat, työtilanne ja asumismuoto. Remonttilaina on kulutusluotto ja sen korko on useimmissa tapauksissa noin 4-14%.

Mistä löydän halvimman remonttilainan?

Halvimman remonttilainan etsintä voi olla vaikeaa ja aikaavievää. Omalaina.fi lainavertailu tekee lainojen kilpailutuksen hetkessä – täysin ilmaiseksi. Halvin remonttilaina löytyy varmimmin vertailemalla mahdollisimman monia lainantarjoajia. Omalainan lainavertailussa on mukana lukuisia luotonantajia, joten saat erinomaiset lähtökohdat halvan remonttilainan löytämiseen.

Voinko hakea remonttilainan ja asuntolainan yhdessä?

Remonttilaina voidaan hakea osana asuntolainaa, mutta tämä tarkoittaa käytännössä asunnon toimimista remonttilainan vakuutena. Lisäksi asuntolainan muutoksista joutuu usein neuvottelemaan erikseen pankin kanssa. Omalaina.fi:ssä voit hakea remonttilainaa 60 000 euroon asti, joten lainaa saa jopa hieman laajempaan pintaremonttiin. Mikäli remontointi kohde on hyvin laaja ja puhutaan satojen tuhansien kokonaisuudesta, on remonttilaina järkevää yhdistää asuntolainaan.

Miten teen remonttilainojen vertailun?

Remonttilainojen vertailu on helppoa ja nopeaa Omalaina.fi lainavertailupalvelussa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Kauttamme voit kilpailuttaa remonttilainat jopa 60 000 euroon asti, ilman vakuuksia tai takaajia. Tutustu remonttilainojen vertailuun.

Onko remonttilaina verovähennyskelpoinen?

Remonttilaina voi olla korkojen osalta verovähennyskelpoinen, mikäli se on haettu osana asuntolainaa. Oman vakituisen asunnon peruskorjausta varten otetun lainan korot voi vähentää verotuksessa. Verovähennyksiä miettiessä on tärkeää tietää tarkasti, mikä on verottajan mielestä peruskorjausta. Tavanomaiset asunnon vuosikorjauskulut eivät ole verovähennyskelpoisia.

Asiakaskokemuksia