Remonttilainaa 100 - 60 000€ - Lainapäätös heti

Hae remonttilainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Remonttilainaa kilpailuttamalla netistä

Laadukas asuminen tekee elämästä antoisaa ja siihen halutaan panostaa. Kodin kunnon ja tyylin päivittäminen vaatii kuitenkin usein remonttilainaa, jota Omalaina tarjoaa. Suuri osa suomalaisista asuu sotien jälkeen rakennetuissa taloissa, jotka ovat peruskorjausiässä. Monilla on myös kotinsa lisäksi kesämökki tai vapaa-ajan kakkosasunto, joka sekin kaipaa säännöllistä kunnostusta. 1970- ja 1980-lukujen rakennukset muodostavat melkein puolet Suomen rakennuskannasta ja kesämökkejä on puoli miljoonaa. Korjausiässä olevia tai siihen pian tulevia taloja on siis runsaasti.

Yleisiä kunnostuprojekteja ovat kylpyhuone- ja keittiöremontit, mutta myös ovet, ikkunat, lattiat, seinät ja katot kuluvat kaikki ajan myötä, joten parannuskohteita löytyy aina. Joskus kunnostusprojektin voi toteuttaa omien mielihalujensa ja aikatalunsa mukaisesti, mutta toisinaan tarve remonttilainalle tulee yllättäen. Onko sinunkin asuntosi tai talosi peruskorjausta vailla? Vai kaipaisitko vain virkistävää vaihtelua ja kodin ilmeen päivittämistä?

Omalaina.fi:ssä kilpailutat remonttilainat ilman vakuuksia. Kätevä remonttilaina laskuri auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivimmat kokonaiskustannukset. Remonttilaina laskurin löydät sivun alaviiteessä olevasta linkistä.

Remonttilaina korko on remontointiin otetusta luotosta peritty korko. Remonttilaina korko on lainoittajakohtainen ja riippuu muun muassa hakijan luottokelpoisuudesta. Korot yhdessä muiden kulujen kanssa muodostavat kokonaislainakulut.

Usein kysyttyä remonttilainoista

 1. Mikä on remonttilainan korko?

  Remonttilainan korko määräytyy muiden kulutusluottojen tavoin. Usein lainan korko on henkilökohtainen ja luotonantaja tekee lainanottajasta luottokelpoisuus arvion. Luottokelpoisuuteen voivat vaikuttaa mm. hakijan muut velat, työtilanne ja asumismuoto. Remonttilaina on kulutusluotto ja sen korko on useimmissa tapauksissa noin 4-14%.

 2. Mistä löydän halvimman remonttilainan?

  Halvimman remonttilainan etsintä voi olla vaikeaa ja aikaavievää. Omalaina.fi lainavertailu tekee lainojen kilpailutuksen hetkessä - täysin ilmaiseksi. Halvin remonttilaina löytyy varmimmin vertailemalla mahdollisimman monia lainantarjoajia. OmaLainan lainavertailussa on mukana yli 30 luotonantajaa, joten saat erinomaiset lähtökohdat halvan remonttilainan löytämiseen.

 3. Voinko hakea remonttilainan ja asuntolainan yhdessä?

  Remonttilaina voidaan hakea osana asuntolainaa, mutta tämä tarkoittaa käytännössä asunnon toimimista remonttilainan vakuutena. Lisäksi asuntolainan muutoksista joutuu usein neuvottelemaan erikseen pankin kanssa. Omalaina.fi:ssä voit hakea remonttilainaa 60 000 euroon asti, joten lainaa saa jopa hieman laajempaan pintaremonttiin. Mikäli remontointi kohde on hyvin laaja ja puhutaan satojen tuhansien kokonaisuudesta, on remonttilaina järkevää yhdistää asuntolainaan.

 4. Miten teen remonttilainojen vertailun?

  Remonttilainojen vertailu on helppoa ja nopeaa Omalaina.fi lainavertailupalvelussa. Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia, joista voit valita itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Kauttamme voit kilpailuttaa remonttilainat jopa 60 000 euroon asti, ilman vakuuksia tai takaajia. Tutustu remonttilainojen vertailuun.

 5. Onko remonttilaina verovähennyskelpoinen?

  Remonttilaina voi olla korkojen osalta verovähennyskelpoinen, mikäli se on haettu osana asuntolainaa. Oman vakituisen asunnon peruskorjausta varten otetun lainan korot voi vähentää verotuksessa. Verovähennyksiä miettiessä on tärkeää tietää tarkasti, mikä on verottajan mielestä peruskorjausta. Tavanomaiset asunnon vuosikorjauskulut eivät ole verovähennyskelpoisia.

Lainan hankkimisessa remonttia varten on lukuisia hyviä puolia. Remontti lisää asumismukavuutta ja laadun tuntua, kun yleisilme raikastuu ja arki helpottuu. Myös asunnon arvo nousee, mikä helpottaa sen myymistä tai vuokraamista. Parhaimmillaan kodin kunnon päivittäminen voi nostaa sen arvoa kymmenillä tuhansilla euroilla: erityisen kannattavia ovat keittiö-, lattia- ja kylpyhuoneremontit. Nykyään suositaan vaaleita sävyjä sisustuksessa, joten pienilläkin maalaustöillä voi asunnon väriskaalan saada tuotua tähän päivään ja hinnan ylöspäin.

Remonttilaina verovähennys myös madaltaa kynnystä remonttilainaan. Kotitalousvähennystä voi saada enimmillään 2400 euroa per henkilö, joten puolison kanssa peräti 4800 euroa yhteensä. Kyseessä on siis etu, joka kannattaa hyödyntää.

Jos esimerkiksi keittiöremontti tai kylpyhuoneremontti on suunnitelmissa, niin Omalaina helpottaa unelmien toteuttamista. Halvin remonttilaina voi löytyä Omalaina.fi kilpailutuksen kautta. Hakemuksen täyttäminen on helppoa, etkä sitoudu hakemaan lainaa. Lainaa voi hakea netistä muutamista tuhansista euroista aina 60 000:een, jolla onnistuvat isotkin korjaustoimenpiteet. Rahojen takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain osamaksulla, mutta luotonantajan kanssa voi neuvotella, jos lainan lyhentämistä haluaa esimerkiksi nopeuttaa.

Hakeminen onnistuu ilman vakuuksia, suunnitelmia tai liitteitä ja saamansa lainan voi käyttää koska haluaa ja miten haluaa. Koska palvelumme kilpailuttaa luotonantajat, niin voit luottaa siihen, että valittavissasi on sinulle sopivaa remonttirahaa.

Remonttilainalaskuri

Remonttilainalaskuri auttaa määrittämään remonttilainan todelliset kulut ja helpottaa takaisinmaksun suunnittelua. Kun otat remonttilainalaskurin osaksi remontin suunnittelua, saat paremman käsityksen remontin lopullisista kuluista, lainakulut mukaan luettuna. Omalaina.fi:n lainalaskuri on helppokäyttöinen ja täysin ilmainen työkalu lainapäätöksesi tueksi.

Näin käytät remonttilainalaskuria:

 1. Valitse lainasumma. Valitse remonttiin tarvitsemasi lainasumma 100 - 60 000 euron väliltä.
 2. Määritä laina-aika. Laina-aika voi olla 1-20 vuotta, mutta enimmäispituus riippuu lainasummasta.
 3. Remonttilaina korko. Valitse haluamasi remonttilainan korko. Lainan nimelliskorko kertoo sinulle remonttilainasi tulevan koron.
 4. Määritä lainan perustamismaksu. Perustamiskustannuksia voivat olla avausmaksu, järjestelypalkkio ja nostokulut.
 5. Hoitokulut. Valitse toivomasi kuukausittainen hoitokulu. Hoitokuluja voivat olla muun muassa kuukausittainen tilinhoitomaksu.
 6. Kilpailuta remonttilaina. Omalaina.fi kilpailuttaa remonttilainasi jopa kymmenien luotonantajien kesken. Omalaina.fi:n avulla halvin remonttilaina löytyy helposti ja nopeasti.

Näin eri lainatyypit soveltuvat remonttilainaksi:

Lainatyyppi Edut Heikkoudet
Asuntolaina Edullinen pitkällä aikavälillä Vaatii vakuudet
Kulutusluotto Nopea ja suuri laina Budjetti ei jousta
Joustoluotto Joustava budjetti Pienemmät lainasummat

Remonttilaina verovähennys

Remonttilainan verovähennys, on riippuvainen remonttikohteen käytöstä. Verovähennysten kannalta on oleellista, asutko itse remontoitavassa asunnossa, vai onko se hankittu sijoitustarkoituksessa.

Jos remontti on tehty omaan asuntoon, esimerkiksi sen hankinnan yhteydessä, ei se ole vähennyskelpoinen verotuksessa. Jos olet tehnyt remontin itse, voit kuitenkin saada kilometrikorvauksia ja remonttiin hankitut materiaalit voivat olla verovähennyskelpoisia. Palkatusta työstä voi tehdä kotitalousvähennyksen.