Remonttilainaa 100 - 60 000€ - Lainapäätös heti

Hae remonttilainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
  • 1. Täytä lainahakemus
  • 2. Laina kilpailutetaan
  • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
  • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Remonttilainaa kilpailuttamalla netistä

Laadukas asuminen tekee elämästä antoisaa ja siihen halutaan panostaa. Kodin kunnon ja tyylin päivittäminen vaatii kuitenkin usein remonttilainaa, jota Omalaina tarjoaa. Suuri osa suomalaisista asuu sotien jälkeen rakennetuissa taloissa, jotka ovat peruskorjausiässä. Monilla on myös kotinsa lisäksi kesämökki tai vapaa-ajan kakkosasunto, joka sekin kaipaa säännöllistä kunnostusta. 1970- ja 1980-lukujen rakennukset muodostavat melkein puolet Suomen rakennuskannasta ja kesämökkejä on puoli miljoonaa. Korjausiässä olevia tai siihen pian tulevia taloja on siis runsaasti.

Yleisiä kunnostuprojekteja ovat kylpyhuone- ja keittiöremontit, mutta myös ovet, ikkunat, lattiat, seinät ja katot kuluvat kaikki ajan myötä, joten parannuskohteita löytyy aina. Joskus kunnostusprojektin voi toteuttaa omien mielihalujensa ja aikatalunsa mukaisesti, mutta toisinaan tarve remonttilainalle tulee yllättäen. Onko sinunkin asuntosi tai talosi peruskorjausta vailla? Vai kaipaisitko vain virkistävää vaihtelua ja kodin ilmeen päivittämistä? Kaikkiin remonttilainatarpeisiin sopii luotonantajien kilpailutus Omalainan kautta erinomaisesti.

Lainan hankkimisessa remonttia varten on lukuisia hyviä puolia. Remontti lisää asumismukavuutta ja laadun tuntua, kun yleisilme raikastuu ja arki helpottuu. Myös asunnon arvo nousee, mikä helpottaa sen myymistä tai vuokraamista. Parhaimmillaan kodin kunnon päivittäminen voi nostaa sen arvoa kymmenillä tuhansilla euroilla: erityisen kannattavia ovat keittiö-, lattia- ja kylpyhuoneremontit. Nykyään suositaan vaaleita sävyjä sisustuksessa, joten pienilläkin maalaustöillä voi asunnon väriskaalan saada tuotua tähän päivään ja hinnan ylöspäin.

Kunnostustöistä voi myös saada verovähennyksen, mikä madaltaa kynnystä remonttilainaan. Kotitalousvähennystä voi saada enimmillään 2400 euroa per henkilö, joten puolison kanssa peräti 4800 euroa yhteensä. Kyseessä on siis etu, joka kannattaa hyödyntää.

Jos esimerkiksi keittiöremontti tai kylpyhuoneremontti on suunnitelmissa, niin Omalaina helpottaa unelmien toteuttamista. Remonttilainan hakeminen onnistuu täyttämällä hakemus Omalainan sivulla. Lainaa voi hakea netistä muutamista tuhansista euroista aina 60 000:een, jolla onnistuvat isotkin korjaustoimenpiteet. Rahojen takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain osamaksulla, mutta luotonantajan kanssa voi neuvotella, jos lainan lyhentämistä haluaa esimerkiksi nopeuttaa.

Hakeminen onnistuu ilman vakuuksia, suunnitelmia tai liitteitä ja saamansa lainan voi käyttää koska haluaa ja miten haluaa. Koska palvelumme kilpailuttaa luotonantajat, niin voit luottaa siihen, että valittavissasi on sinulle sopivaa remonttilainaa