Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 31 pankkia ja rahoituslaitosta

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Digipankit ovat täällä – Ethän hae lainaa ilman pankkien vertailua

Milloin viimeksi olet kilpailuttanut lainasi muualla kuin omassa pankissasi? Anna digipankeille mahdollisuus! Verkossa toimivat digipankit tuovat nopeutta ja tehokkuutta lainamarkkinoille jopa edullisimpien pankkipalveluiden muodossa. Testaa lainojesi uusi korko Omalainan kautta ja voit säästää selvää rahaa!

Useat suomalaiset ja ulkomaiset verkossa toimivat pankit päihittävät perinteiset pankit hinnoissa ja nopeudessa. Älä jämähdä tutussa konttorissa käyntiin, vaan muista vertailla pankkisi netissä, jotta et päädy maksamaan liikaa pankkipalveluista.

Älä turhaan tyydy vanhaan – Järki mukana muuttuvassa pankkimaailmassa

Tiesitkö, että voit hakea lainaa useasta kymmenestä eri digipankista jotka toimivat Suomen lainamarkkinoilla? Oli kyseessä sitten asuntolaina, autoluotto tai opintolaina, olet vapaa hakemaan lainaa mistä tahansa Suomessa toimivasta pankista. Usein lainaa haettaessa suomalainen tyytyy vain omaan tuttuun ja turvalliseen pankkiin, ilman muiden pankkipalveluiden ja hintojen vertailua. Vertailemalla lainoja voit säästää huomattavia summia sekä lainan koroissa että lainanhoitokuluissa. Älä ikinä ota lainaa ilman kilpailutusta, jos haluat löytää lainallesi mahdollisimman edullisen hinnan.

Vaikka oma pankki ja tuttu konttori tuntuvat turvalliselta ratkaisulta, kannattaa lainanhaussa aina olla mahdollisimman neutraali ja puolueeton. Voit päätyä maksamaan lainan kuluja huomattavasti enemmän oman vanhan pankkisi kuin toisen, hieman tuntemattomamman pankin asiakkaana. Tämän vuoksi on tärkeää muistaa katsoa myös muiden pankkien tarjontaa, kun tarvitset lainaa.

Digipankeilla ei ole konttoreita – Nopeampi ja tehokkaampi palvelu

Vaikka omat pankkikortit ja -tilit olisi koottu yhteen tuttuun ja turvalliseen pankkiin, ei sinne kannata keskittää mahdollisia lainoja ilman muiden pankkien vertailua. Useat digipankit ja rahoituslaitokset voivat tarjoata huomattavasti edullisempia palveluita kuin perinteiset kivijalkapankit, alhaisemmalla korkotasolla ja pidemmällä laina-ajalla. Varsinkin pienempien lainojen ja kulutusluottojen lainanhaussa kannattaa muistaa, että Suomessa toimii kymmeniä erilaisia pankkeja joista vähintään muutamalla on varmasti vakiopankkiasi edullisemmat lainaehdot. Näiden pankkien löytämisessä voit käyttää apuna Omalainaa.

Verkossa toimii useita suomalaisia ja ulkomaisia pankkeja, jotka tarjoavat lainaa ja muita pankkipalveluja perinteisiä toimijoita edullisemmin. Verkkopankkien etuna asiakkaan ei koskaan tarvitse varata aikaa pankin konttorille, vaan kaikki yhteydenpito ja hakemusten käsittely hoidetaan verkossa. Pankkipalvelujen käyttäminen voi olla tällöin huomattavasti nopeampaa ja tehokkaampaa. Kaikki digipankit Suomen markkinoilla myös tarjoavat asiakaspalvelua suomeksi, oli kyseessä sitten kotimainen tai ulkomainen pankki.

Miten valita oikea digipankki? – Ilmainen kilpailutus ei ole koskaan turhaa

Oletko koskaan suorittanut laajaa pankkien vertailua? Lainavertailu on yhtä tärkeää kuin oikean sähkösopimuksen tai vakuutuksen valitseminen, eikä sitä sovi unohtaa. Suurilla pankeilla on usein varaa pyytää asiakkailtaan korkeita kuluja niin, etteivät asiakkaat edes osaa kyseenalaistaa korkeita hintoja. Pienemmät digipankit voivat kuitenkin yllättää erityisesti alhaisella korkotasollaan, jolloin niiden mukaan ottaminen vertailuun on tärkeää.

Oikea pankki löytyy vain vertailemalla. Vertailu ja kilpailutus voi kuitenkin olla työlästä ja aikaavievää, joten avuksi kannattaa ottaa lainavertailupalvelu Omalaina.fi. Omalainan avulla vertailet digipankkien ja muiden rahoituslaitosten lainoja helposti ja luotettavasti. Omalaina kilpailuttaa lainat jopa 60 000 euroon asti 1-15 vuoden laina-ajalla. Tavoitat useita eri pankkeja ja rahoituslaitoksia vain yhdellä hakemuksella nopeasti ja turvallisesti. Muista pitää järki mukana raha-asioissa: Lainat kilpailuttamalla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa!

Usein kysytyt kysymykset

Voiko lainoja vertailemalla säästää?

On hyvin todennäköistä, että lainojen kilpailuttaminen tuottaa sinulle kuukausitasolla säästöjä. Omalainan kautta voit kilpailuttaa yli 30 pankkia yhdellä hakemuksella ja säästää huomattavan summan rahaa valitsemalla halvimman lainan.

Miten lainojen kilpailutus toimii?

Lainojen kilpailutuksessa sinun tietosi annetaan yli 30 pankille ja rahoituslaitokselle, jotka tämän jälkeen tekevät oman tarjouksensa lainasta. Kun pääset valitsemaan lainojen joukosta, löydät itsellesi aina halvimman lainan.