Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Keittiöremontti – hinta ja vinkkejä onnistuneeseen remonttiin

Keittiö on jokaisen kodin sydän. Se on paikka, jossa valmistuu herkullisia aterioita, ja jossa perhe ja ystävät kokoontuvat viettämään aikaa yhdessä. Se on myös yksi kodin tärkeimmistä tiloista, joka voi vaikuttaa merkittävästi asumismukavuuteen ja kodin arvoon. Jos keittiösi kaipaa piristystä, remontti voi olla juuri se ratkaisu, jota etsit.

Keittiöremontti tarjoaa mahdollisuuden päivittää tilan ulkonäköä ja toiminnallisuutta sekä tuoda siihen uutta ilmettä ja ryhtiä. Se voi olla jännittävä, mutta myös haastava projekti ja keittiöremontin hinta voi huolestuttaa etukäteen.

 

Täysin uusi keittiö vai pieni pintaremontti?

Olipa tavoitteenasi modernisoida vanhaa keittiötäsi, luoda yläkaapiton keittiö, parantaa työskentelyergonomiaa tai saada aikaan viihtyisämpi ilmapiiri, tarjoamme sinulle inspiraatiota. Käymme läpi erilaisia remonttimahdollisuuksia aina pintamateriaalien valinnasta ja värivalikoimasta keittiökalusteiden ja kodinkoneiden päivityksiin. Lisäksi jaamme hyödyllisiä vinkkejä suunnittelusta budjetointiin ja ammattilaisten valintaan.

Ota askel kohti unelmiesi keittiötä ja löydä juuri sinulle sopivat ideat ja ratkaisut tästä artikkelista. Valmistaudu inspiroitumaan ja saamaan tarvittavaa tietoa, jotta voit tehdä keittiöremontistasi menestyksekkään ja nautinnollisen kokemuksen. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle vinkkejä onnistuneeseen keittiöremonttiin.

Keittiöremontti hinta- paljonko keittiöremontti maksaa?

Keittiöremontti on merkittävä kodin investointi, joka vaikuttaa sekä arjen sujuvuuteen että kodin arvoon. Monet keittiöremonttia harkitsevat ihmiset miettivätkin keittiöremontin kustannuksia ja miten budjetin voi pitää hallinnassa. Keittiöremontin hinta voi vaihdella suuresti riippuen remontin laajuudesta, valittavista materiaaleista ja kalusteista sekä käytettävien ammattilaisten palkkioista.

Kun ryhdyt suunnittelemaan keittiöremonttia, on sinun tärkeää asettaa realistinen budjetti ja tehdä huolellista tutkimusta eri hintavaihtoehdoista. Budjettia määrittäessä kannattaa ottaa huomioon niin pintojen uusiminen, kaappien ja tasojen vaihto kuin myös kodinkoneiden päivitys. On myös hyvä varata hieman pelivaraa yllättäviä kuluja varten.

Keittiöremontin hintaan voi vaikuttaa

Keittiöremontin hintaa voi pyrkiä hallitsemaan tekemällä joitakin töitä itse, kuten esimerkiksi purkutöitä tai maalaamista, tai mitä tahansa hieman vähemmän ammattitaitoa vaativia tehtäviä, minkä avulla voit säästää työkustannuksissa. Lisäksi kannattaa vertailla eri palveluntarjoajien hintoja ja pyytää useita tarjouksia ennen remonttimiehen palkkaamista ja sopimuksen tekoa.

Muistathan, että keittiöremontti on investointi, joka voi lisätä kotisi arvoa ja parantaa asumismukavuutta pitkällä aikavälillä. Laadukkaat materiaalit ja hyvin suunniteltu keittiö voivat kestää vuosia ja tarjota iloa ja käytännöllisyyttä arjen toimissa.

Hinta riippuu monista tekijöistä, ja tarkan hinnan arvioiminen on hankalaa, mutta keittiöremontin hinta voi vaihdella 500 eurosta aina useisiin kymmeniin tuhansiin euroihin. Muista suunnitella huolella ja konsultoida ammattilaisia, jotta saavutat unelmiesi keittiön budjettisi puitteissa.

Lue lisää: Rahoitus – Vertaile ja hae edullista rahoitusta

Keittiöremontti rahoitus – Mitkä ovat ne parhaat vaihtoehdot?

Keittiöremontti voi olla suuri ja merkittävä investointi etenkin, jos budjetti on tiukka. Tällöin voi olla tarpeen harkita eri rahoitusvaihtoehtoja. Lainan avulla voit toteuttaa unelmiesi keittiöremontin ilman, että joudut rasittamaan taloudellista tilannettasi liikaa tai käyttämään säästöjäsi.

Voit esimerkiksi hakea keittiöremontti lainaa pankista tai muusta rahoituslaitoksesta. Vertaile eri lainatarjouksia ja valitse keittiöremontti laina, jossa on kohtuullinen korko ja joustavat, sinulle sopivat maksuehdot.

Keittiöremontin voi myös maksaa luottokortilla. Tämä voi olla kätevä vaihtoehto, jos sinulla on luottokortti, jonka korot ovat kohtuullisella tasolla ja taloudellinen tilanteesi sallii velan takaisinmaksun suhteellisen nopeasti.

Kilpailuta rahoitusvaihtoehdot

Ennen kuin sitoudut mihinkään rahoitusvaihtoehtoon, tarkastele korkoja huolella ja tutustu takaisinmaksuehtoihin ja muihin kustannuksiin. Mieti realistinen budjetti ja mieti tarkkaan, kuinka paljon voit sitoutua maksamaan takaisin kuukausittain.

Keittiöremonttiin otettava rahoitus voi auttaa sinua saavuttamaan unelmiesi keittiön ja helpottamaan taloudellista taakkaa jakamalla takaisimaksut pidemmälle aikavälille. Muista kuitenkin, että velan ottaminen on suuri päätös, joten varmista, että pystyt varmasti hoitamaan takaisinmaksut.

Olipa valitsemasi rahoituskeino mikä tahansa, teitpä itse suurimman osan työstä tai oli kyseessä sitten ns. avaimet käteen keittiöremontti, tärkeintä on, että pääset nauttimaan uudesta keittiöstäsi ja sen tuomasta ilosta vielä vuosiksi eteenpäin.

Kilpailuta tarpeeseesi sopiva remonttilaina

Kodin keittiön suunnitteluprojekti

Kuten sanonnassa sanotaan ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” onkin keittiön suunnittelu tärkeä osa onnistunutta keittiöremonttia. Oikein suunniteltu keittiö maksimoi tilan toiminnallisuuden ja visuaalisen ilmeen. Hyvin suunnitellussa keittiössä työskentely on sujuvaa, säilytystilaa on riittävästi, ja se vastaa omia ja perheesi tarpeita ja elämäntyyliä. Tässä osiossa käymme läpi muutamia vinkkejä ja näkökohtia keittiön suunnitteluun.

Ensimmäinen askel on tarkastella nykyisen keittiön heikkouksia ja vahvuuksia. Mitkä osat toimivat hyvin ja mitkä kaipaavat vielä parannusta? Mieti myös tulevaisuuden tarpeitasi: tarvitsetko enemmän säilytystilaa, lisää työtasoja tai avaramman ilmeen? Tee lista asioista, joita haluat parantaa.

Käytettävyys ja materiaalit

Seuraavaksi mieti keittiön toiminnallisuutta. Tärkeintä on luoda keittiöön tehokas työnkulku. Työskentelykolmio, joka muodostuu pesualtaasta, liedestä ja jääkaapista, tulisi sijoittaa niin, että niiden välillä on helppo liikkua. Lisäksi harkitse työtasot, ruoanvalmistusvälineiden ja astioiden säilytys sekä ergonomiset seikat, kuten työtason korkeus.

Materiaalien ja värien valinnassa harkitse keittiön tyyliä ja yhteensovittamista kodin muun sisustuksen kanssa. Valitse laadukkaat ja kestävät materiaalit, jotka kestävät kovaakin kulutusta ja ovat lisäksi helppohoitoisia.

Käytä ammattiapua suunnittelussa

Konsultoi keittiösuunnittelun ammattilaista, joka voi auttaa sinua optimoimaan tilan ja tarjota ideoita, joita et ehkä itse olisi hoksannut. Hän voi myös auttaa sinua valitsemaan sopivat kalusteet ja laitteet tarpeittesi mukaisesti. On myös tärkeää tehdä keittiöremontti asbestikartoitus, etenkin, jos on tarvetta iäkkäämmän, ennen vuotta 1994 rakennetun keittiön purkamiseen.

Lopuksi, muista pitää mielessä budjetti. Keittiön suunnittelu voi vaikuttaa merkittävästi kustannuksiin, joten aseta realistinen budjetti ja pidä se mielessä jatkuvasti valintoja tehdessäsi.

Hyvin suunniteltu keittiö tarjoaa toiminnallisuutta sekä mukavan ja kodinomaisen ilmeen vuosiksi eteenpäin. Panosta suunnitteluprosessiin, niin loppu sujuukin paljon helpommin.

Lue artikkeli: Kotitalousvähennys on apu kodin töihin ja remonttiin

Miten toteutetaan edullinen keittiöremontti?

Vaikka keittiöremonttiin saakin helposti kulutettua tuhansia euroja rahaa, on edullinen keittiöremontti silti mahdollista toteuttaa. Mikäli haluat pysyä pienemmässä budjetissa, kannattaa sinun suunnitella remontti tarkasti ja miettiä kaikkia sellaisia seikkoja, joiden avulla voit säästää ja toteuttaa halvan keittiöremontin. Ohessa muutamia ideoita pienemmän budjetin keittiöremonttiin.

Päivitä pinnat: Yksi tapa edulliseen keittiöremonttiin on toteuttaa osittainen keittiöremontti ja piristää keittiön ilmettä uusimalla ainoastaan pintamateriaalit. Maalaa tai vaihda keittiön kaapin ovet ja päälliset, vaihda lattiamateriaali tai laatoita seinät. Pinnanmuutoksilla voit saavuttaa suuren vaikutuksen pienellä budjetilla. Nämä voi olla myös suhteellisen helppo toteuttaa ilman ammattilaisten palkkaamista.

Hanki second hand-kalusteita: Tutki kierrätyskeskuksia, kirpputoreja tai verkossa olevia kierrätysryhmiä löytääksesi edullisia käytettyjä keittiökalusteita. Voit helposti löytää hyväkuntoisia kalusteita, jotka tarjoavat sinulle edullisemman vaihtoehdon uusien kalusteiden hankkimisen sijaan.

Säilytä kalusteiden rungot, vaihda ovet: Jos keittiön kaappien rungot ovat edelleen hyväkuntoisia, harkitse pelkkien ovien vaihtamista. Uusien ovien asentaminen antaa keittiölle raikkaamman ilmeen.

Tee osa työstä itse: Keittiöremontti itsetehtynä on loistava vaihtoehto edullista keittiöremonttia tehdessä. Maalaaminen, lattioiden asentaminen sekä vanhojen kaappien purkaminen ovat tehtäviä, jotka on helppo tehdä itse. Muista kuitenkin, että vaativammat työt, kuten sähkö- tai putkityöt, tulee jättää ammattilaisten tehtäväksi.

Vertaile tarjouksia: Pyydä eri remonttifirmoja tekemään sinulle tarjouksia ja vertaile niitä huolellisesti. Näin voit löytää mahdollisimman kilpailukykyisen hinnan sekä saat hyvämaineisen ammattilaisen hoitamaan keittiöremonttisi kuntoon.

Päivitä kodinkoneet järkevästi: Jos kodinkoneet ovat vanhoja, niiden päivittäminen kannattaa, sillä se parantaa keittiön toiminnallisuutta ja ulkonäköä. Sinun on myös hyvä huomioida, että uudet kodinkoneet ovat usein myös energiatehokkaampia. Etsi tarjouksia ja alennusmyyntejä, ja ole avoimena myös käytettyjen, uudempien kodinkoneiden ostamiselle.

Pienet yksityiskohdat, suuri ero: Tee osittainen keittiöremontti ja vaihda keittiökaappien vetimet, asenna uudet keittiöhanat tai valitse tyylikkäät valaisimet keittiöösi. Pienillä yksityiskohdilla voit päivittää keittiön ilmettä edullisemmin.
Kuten huomaat, halpa keittiöremontti ja keittiön ilmeen uudistaminen on mahdollista, kunhan olet valmis käyttämään hieman luovuutta.

Usein kysytyt kysymykset

Kauanko keittiöremontti kestää?

Kokonaisvaltainen keittiöremontti kestää yleensä yhdestä viikosta kuukauteen ammattilaisen tekemänä. Pienemmän pintaremotin voi saada tehtyä jopa parissa päivässä.

Minkä kokoiseen keittiöön kannattaa laittaa saareke?

Saareke keittiöön kannattaa asentaa ainoastaan, mikäli tilaa on tarpeeksi. Keittiösaarekkeen ympärille tulee jättää tarpeeksi tilaa, jotta sen ympärillä voi liikkua vapaasti. Saarekkeen ja eri kaapistojen välille tulisi jättää tilaa ainakin 120cm.