Rahoitus lainalla jopa 60 000 € - Lainapäätös heti

Hae rahoitusta 500 - 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Rahoitusta hyvällä koroilla – edullinen rahoitus kaikkiin tarpeisiin

Omalaina on rahoituksen vertailupalvelu, jonka kautta pystyt vertailemaan ja kilpailuttamaan rahoitusta erilaisiin käyttökohteisiin. Sinun on mahdollista hakea rahoitusta niin henkilökohtaiseen kuluttajakäyttöön tai yritykselle.

Omalainan kautta voit saada rahoitusta erilaisiin tarpeisiin aina 60 000 euroon asti. Rahoitusta voi hyödyntää erilaisiin kohteisiin, esimerkiksi häihin, autoon tai remontteihin. Tarjolla on kattavasti erilaisia rahoituspalveluita ja luotonmyöntäjiä, joiden tarjouksista pääset valitsemaan helposti parhaimmat.

Parhaimmillaan rahoituksen saa tililleen jo muutamassa tunnissa lainahakemuksen tekemisestä. Hitaimmiltakin pankeilta ja rahoituslaitoksilta saat rahat tilillesi muutaman arkipäivän sisällä lainatarjouksen hyväksyttyäsi.

Aina edullinen rahoitus

Toimimme puolueettomana vertailijana, eli me emme itse myönnä lainoja, vaan ainoastaan vertailemme niitä löytääksemme sinulle aina parhaimman rahoitustuotteen.

Palvelussamme voit hakea halpakorkoista lainaa tarpeidesi mukaan. Etsimme sinulle parhaimman vaihtoehdon henkilökohtaisen hakemuksesi perusteella yli 23 eri pankilta ja rahoituslaitokselta yhdellä hakemuksella.

Palvelussamme voit myös valita ja allekirjoittaa valitsemasi rahoitussopimuksen, jonka jälkeen rahoitusyhtiö maksaa rahoituksen sinulle.

Etuja, joista hyödyt vertaillessasi rahoitustarjoukset Omalainalla:

  • Rahoitusta 60 000 euroon saakka
  • Korko 4,9 % – 20 %
  • Laina-aika 1-20 vuotta
  • Käyttökohteita lukematon määrä
  • Vertailu ja kilpailutus on aina ilmainen

Omalaina on kerännyt pankit ja rahoituspalvelut yhteen paikkaan ja auttaa sinua löytämään rahoituksen, joka sopii parhaiten juuri sinun tilanteeseesi. Tavoitteenamme on löytää yhdessä sinun kanssasi mahdollisimman edullinen rahoitus.

Katso myös: Edullista lainaa – Lähetä hakemus

Mihin kaikkeen rahoitusta voi hakea?

Rahoituksen tarve voi yllättää kenet tahansa ja missä elämäntilanteessa tahansa. Remontti, auto tai monien muiden asioiden hankinta, voi tulla monen kukkarolle liian kalliiksi yhdellä kerralla ilman rahoitusta.

Monet hieman suuremmat hankinnat elämässämme voivat aiheuttaa haasteita, missä tahansa taloudellisessa tilanteessa. Omalaina rahoitus on kuitenkin auttamassa asiakkaita monen pankin ja rahoituslaitoksen avustuksella. Yhdellä hakemuksella voit saada tarjouksen rahoituksesta kaikista yhteistyökumppanilaitoksistamme.

Mihin ikinä rahoitusta tarvitsetkaan, pystyy Omalaina auttamaan sinua löytämään halvimman ja sinulle parhaimman vaihtoehdon rahoituslaitosten joukosta. Olipa kohteena auto, häät tai lomamatka, löydämme sinulle varmasti sinun tarkoitukseesi sopivan rahoituksen.

Lue myös: Moottoripyörälaina

Rahoituslaskuri laskee kaikki lainan kulut selkeästi

Omalainan kautta saamasi lainatarkoitukset ovat kaikki käyneet läpi palvelumme rahoituslaskurin. Laskuri kertoo sinulle rahoituksen kuukausierän suuruuden eri summilla ja takaisinmaksuajoilla.

Laskurin avulla voit nopeasti tarkastaa, millaisen kuukausierän voit saada. Se on saatavilla sivuillamme aina helposti ja nopeasti.

Siirry lainalaskuriin

Rahoitushakemuksen tekeminen

Rahoitusten kilpailuttaminen ja vertaileminen on Omalainan palvelun avustuksella todella helppoa ja sujuvaa. Sinun tulee vain täyttää lainahakemus Omalainan sivuilla ja Omalainan palvelu hoitaa kilpailutuksen sinun puolestasi.

Itse hakemuksen täyttäminen on erittäin nopeaa ja vaivatonta. Sinun tulee täyttää hakemukseen, ikäsi, henkilötietosi, henkilötunnuksesi sekä muut lainan saantiin vaikuttavat henkilötiedot.

Tämän jälkeen lähetämme täyttämäsi hakemuksen lukuisille yhteistyökumppaneillemme.

Itse lainahakemuksen jättäminen sivustollamme on kokonaan ilmaista etkä sitoudu vielä kilpailutusvaiheessa mihinkään lainaan. Maksuttoman hakemuksen lähettämisen jälkeen saat kaikki lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta itsellesi viimeistään 24 tunnin kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Palvelumme listaa saamasi tarjoukset hintajärjestykseen ja edullisin tarjous löytyy palvelustamme aina helposti. Rahoitusvaihtoehdot vertaillaan palvelussamme todellisen vuosikoron mukaan, joka takaa, että löydät halvimman rahoituksen aina helposti ja nopeasti.

Hae lainaa tästä

Rahoituspäätöksen saaminen

Kun olet saanut pankeilta kaikki tarjouksemme, laina-asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä ja käy kanssasi eri lainatarjoukset läpi. Yhteydenotto tapahtuu joko puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostin välityksellä.

Lopullisen valinnan lainasta ja sen ehdoista teet kuitenkin aina sinä. Voit valita itsellesi parhaimman rahoituksen sivustomme avulla, mutta muistathan, että hakemus ei vielä sido sinua mihinkään. Mikäli et löydä itsellesi mielekästä tarjousta, voit jättää tarjoukset käyttämättä.

Hyväksyttyäsi rahoitustarjouksen saat rahasi nopeasti tilillesi ja parhaimmassa tapauksessa vain muutaman minuutin kuluessa tarjouksen hyväksymisestä.

Omalainan avulla voi kilpailuttaa ja hakea rahoitusta helposti ja nopealla aikataululla. Hakemuksen täyttäminen on erittäin vaivatonta ja saat ensimmäiset vastaukset hakemuksiisi muutamissa minuuteissa hakemuksen jättämisen jälkeen.

Saat tarjolla olevat rahoitustarjoukset aina 24 tunnin sisällä yhteistyökumppaneinamme toimivilta pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Yleensä päätökset ja tarjoukset valmistuvat kuitenkin tätä nopeammin ja pääset valitsemaan oman tarjouksesi jo saman päivän aikana.

Miksi rahoitus kannattaa kilpailuttaa

Rahoitus on aina kannattavaa kilpailuttaa, koska sen avulla on kaikista helpoin varmistua siitä, että et maksa liikaa omasta rahoituksestasi. Olipa kyseessä suurempi tai pienempi summa, on kilpailuttaminen järkevää, sillä eri rahoituslaitosten hinnat voivat vaihdella erittäin paljon toisistaan.

Käytännössä kilpailuttamisen avulla on siis mahdollista tuoda itselleen säästöä lainaan liittyvissä kuluissa ja koroissa. Omalainan rahoitusvertailupalvelu vertailee eri vaihtoehtoja koron ja lainaan liittyvien kulujen kautta, eli niin kutsutun todellisen vuosikoron avulla.

Todellisessa vuosikorossa on huomioitu lainan nimelliskoron lisäksi kaikki lainanhoitoon liittyvät kulut, joten se antaa todellisen näkymän siitä paljonko laina tulee maksamaan. Todellisen vuosikoron avulla sinun on helppo valita itsellesi halvin mahdollinen rahoitus sekä rahoitus, joka täyttää parhaiten juuri sinun tarpeesi.

Lue lisää aiheesta: Kilpailuta lainat

Rahoitusta ilman reaalivakuuksia

Kaikki Omalainan vertailupalvelun kautta saamasi rahoitustarjoukset on mahdollista saada kokonaan ilman takaajia tai vakuuksia. Tämä mahdollistaa nopeamman lainankäsittelyn ja maksamisen suoraan lainanhakijan tilille.

Suuremmille hankinnoille haettua rahoitusta varten, voi hakemukselle lisätä myös rinnakkaishakijan, joka mahdollistaa halvemman lainan hinnan. Rinnakkaishakijan kanssa yhteisellä lainalla on yleensä halvemmat kulut, sillä lainasta on vastuussa kaksi henkilöä, joiden molempien tulot vaikuttavat rahoituslaitosten ja pankkien luottolaskelmiin.

Rahoitus kokonaan ilman käsirahaa

Omalainan kautta saat rahoituksen aina ilman käsirahaa. Koska et tarvitse vakuuksia, ei rahoitukseen tarvita myöskään käsirahaa. Olipa rahoituksen tarpeena sitten auto, lomamatka tai mikä tahansa muu, et tarvitse omaa rahoitusta ollenkaan.

Omalainan kautta ainoat vaatimukset ovat, että olet vähintään 18-vuotias, sinulla on säännölliset, yli tuhannen euron kuukausitulot ja olet asunut Suomessa vähintään vuoden ajan. Myös hyvästä maksuhistoriasta on hyötyä rahoituksen saamisessa, mutta maksuhäiriömerkintä ei ole este rahoituksen hakemiselle Omalainan kautta.

Miksi valita Omalainan vertailupalvelu?

Omalainan kanssa sinulla on mahdollisuus saada rahoitustarjous sekä itse rahoitus nopeasti, luotettavasti ja helposti. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on luoda rahoitushakemus palvelussamme ja viimeistään 24 tunnin kuluessa pääset valitsemaan itsellesi parhaimman mahdollisimman rahoituksen.

Omalainan palvelua hyödyntäessäsi sinun ei koskaan tarvitse hankkia vakuuksia tai takaajia, sillä kaikki Omalainan kautta saatavat rahoitukset ovat aina kokonaan ilman vakuuksia. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka hakisitkin rahoitusta tiettyyn käyttötarkoitukseen, voit käyttää rahoituksen juuri itsesi haluamalla tavalla.

Omalainan kautta saat lainatarjouksia aina vastuullisilta toimijoilta, jotka myöntävät lainaa omaa harkintakykyään käyttäen. Tämä takaa sen, että rahoituksenhakija ei joudu ongelmiin rahoituksen takaisinmaksun kanssa myöhemmin.

Omalainan pyrkimyksenä on aina löytää rahoitus mahdollisimman pienellä todellisella vuosikorolla, jonka avulla voit toteuttaa haaveesi mahdollisimman laadukkaalla rahoituksella. Omalaina tarjoaa rahoituksen lisäksi myös muunlaisia lainatuotteita, joihin voit tutustua Omalainan sivuilla.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Mitä on rahoitus?

Rahoituksella tarkoitetaan kaikessa yksinkertaisuudessaan varojen hankkimista jotain hankintaa tai menoa varten.

Mistä voin saada rahoitusta?

Rahoitusta voi hakea pankeista ja erilaisten rahoitusyhtiöiden sivuilta netistä. Omalainalla voit vertailla usean eri pankin ja rahoitusyhtiön tarjoukset samalla hakemuksella.

Miten voin saada rahoitusta?

Rahoituksen saaminen vaatii riittävää ikää, säännöllisiä tuloja sekä useimmin myös luottotietoja.

Kannattaako rahoitus?

Rahoitus kannattaa silloin, jos omat rahasi eivät riitä jonkun tärkeän hankinnan tai menoerän kattamiseen.

Asiakaskokemuksia