Opiskelulainaa 100 - 60 000€ - Lainapäätös heti

Hae opiskelulainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

157€
8 260€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksia jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
Omalaina.fi on 100 % suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
  • 1. Täytä lainahakemus
  • 2. Laina kilpailutetaan
  • 3. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
  • 4. Saat rahat tilillesi
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Aikavälillä 1.1.-30.9.2021 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Opintolaina - Lainaa opiskeluun tai kouluttautumiseen

Kätevä ja nopea tapa saada opintolainaa on hakea sitä netistä Omalainan kautta. Opiskelu on kehittävää ja palkitsevaa, sillä edelleen paras tapa nostaa tulojaan ja suojautua työttömyydeltä on kouluttautuminen. Koulutuksen rahoittaminen voi kuitenkin olla hankalaa: arjen vaatimattomuus ja niukkuus on tuttua opiskelijoille. Opiskelu on monille kokopäiväistä työtä, jonka rahallinen hyöty näkyy vasta vuosien päästä. Palkallisia oman alan töitä voi olla vaikea löytää, kun tutkinto on kesken, ja ansiotaso nousee vasta, kun valmistuu. Lisäksi monet koulutusohjelmat kestävät useita vuosia, korkeakoulututkinnot jopa viisikin vuotta tai enemmän. Sen sijaan, että kävisi opiskelun ohessa töissä lisäansion perässä, voi olla hyödyllistä ottaa lainaa opiskelua varten ja keskittyä sen avulla täysipäiväisesti opintoihin.

Yli kolmasosa opiskelijoista on pienituloisia, jolloin tulot jäävät alle puoleen keskimääräisistä palkoista. Kelan opintotuki on niukka ja tarkkaan rajattu, minkä lisäksi sitä leikataan jälleen: syksyllä opintoraha laskee 50 eurolla kuussa. Opiskelijat siirtyvät myös yleisen asumistuen piiriin, mikä tarkoittaa sitä, että joidenkin asumistuki lakkaa kokonaan ja joidenkin laskee tasoltaan. Päättäjien tavoitteena on tehdä kouluttautumisesta lainapainotteisempaa, mutta läheskään kaikki opiskelijat eivät ole oikeutettuja valtion takaamaan opintolainaan: sitä ei yleensä saa, jos ei saa opintorahaakaan. Valtion monimutkaisille sosiaalituille ja opintolainalle on kuitenkin olemassa houkutteleva vaihtoehto: Omalainan tarjoama opintolaina, jota kaikki voivat hakea. Ketään ei ole rajattu sen ulkopuolelle. Opintolainan avulla voi helpottaa näppärästi opiskeluarkea ja kattaa jokapäiväisen elämän välttämättömiä ja yllättäviä menoja.

Opintolainaa pääsee hakemaan netistä Omalainan sivulla jättämällä hakemuksen. Hakeminen tapahtuu täysin sähköisesti, joten se on nopeaa ja kätevää, eikä mitään todistuksia, vakuuksia tai liitteitä tarvita. Opintotuen voi merkitä tuloiksi ja lainaa voi hakea kerrallaan sadasta eurosta aina kymmeniin tuhansiin asti. Omalaina kilpailuttaa luotonantajat, jolloin on helppo löytää itselle sopiva lainatarjous parhailla mahdollisilla ehdoilla. Mukana on yli kymmenen rahoituslaitosta ja pankkia, joilta voi saada opintolainaa. Luotonantajien kilpailutuksen jälkeen voi päättää ottaako annettua lainatarjousta vastaan, joten hakeminen ei vielä sido mihinkään.

Mihin itse käyttäisit Omalainan kautta saamasi opintolainan? Käyttäisitkö sen arjen hankintoihin, opiskelutarvikkeisiin tai koulukirjoihin? Arjen pyörittämiseen tarvitaan monenlaisia asioita: rahaa asumiseen, ruokaan, laskuihin, harrastuksiin, vaatteisiin ja vapaa-aikaan. Opiskelua varten ostettavat koulukirjat ovat myös usein kalliita ja voivat maksaa jopa satoja euroja. Vai ostaisitko saamillasi rahoilla kenties rentouttavaan lomamatkan? Välillä opiskelun lomassa on hyvä pitää taukoa, jotta jaksaa jatkaa virkistyneenä ahkerointia. Omalainan opintolainan voi käyttää siten kuin haluaa ja silloin kun haluaa, joten hakemus kannattaa täyttää jo tänään netissä. Sen avulla opiskelu sujuu mukavammin.