Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*160€
Korot & kulut*760€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Täytä rohkeasti lainahakemus ja saat edullisia lainatarjouksia. Et sitoudu vielä mihinkään. Mukana jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.
Täytä lainahakemus
Laina kilpailutetaan
Vertaa tarjoukset & valitse sopivin
Saat rahat tilillesi
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Turvallinen yhteys
OmaLaina.fi käyttää salattua yhteyttä, jolloin tietosi ovat 100% turvassa aina.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
"Aloita lainan hakeminen tuosta ylhäältä - Täytä ilmainen lainahakemus parissa minuutissa!""

Lainaa edullisesti 100 - 60000€

Voit hakea Omalainan kautta edullista lainaa aina 100 eurosta 60000 euroon. Valitse lainasumma ja voit vertailla lainojen suuruudeet ilmaiseksi.

Lainasumma

Edullisin laina löytyy OmaLaina.fin kautta, sillä kilpailutamme tarvitsemasi suuruisen lainan usealla eri luotonantajalla samalla kertaa. Lainahakemus kilpailutetaan pankkien sekä kulutusluotto- että pikavippiyritysten kesken. Näin ollen saat lainan edullisemmin kuin ainoastaan yhdestä paikkaa hakiessasi.

Kuinka nopeasti saan lainat?

Lainahakemuksen antaa sinulle heti reaaliajassa vastauksen – joko hyväksytyn tai hylätyn lainapäätöksen. Välittömästi saamasi lainapäätös on alustava, jonka jälkeen luotonantaja saattaa vielä tarkistaa tietosi ja pyytää liitteitä ennen lopullista lainapäätöstä. Useimmat luotonantajat pystyvät tarjoamaan lainaa heti ja maksamaan rahat tilillesi saman päivän aikana.

Lainasumma vaikuttaa lainan saannin nopeuteen. Pienemmät lainat saa tyypillisesti heti tilille, kun taas suurempiin lainoihin mentäessä luotonantaja saattaa pyytää palkkatodistusta. Yleisesti ottaen muutaman tonnin lainasummilla, kuten 1000 euron laina, rahat maksetaan nopeasti ilman todistuksia säännöllisistä tuloista.

Pankkilainat

Usein pankkilainat kovat kalliita ja hakeminen on hankalaa, koska joudut menemään paikan päälle pankkiin. Monet pankit eivät myöskään myönnä aivan pienempiä kulutusluottoja. Luotonantajiimme lukeutuu pankkeja, joten OmaLaina.fin kautta saat pankkilainaa, mutta lainahakemus tapahtuu kokonaan netissä. Kauttamme haettavat pankkilainat ovat myös siitä erilaisia, että et tarvitse vakuuksia tai takaajia saadaksesi lainaa. Saat myös lainasi edullisesti juuri siitä syystä, että pystymme kilpailuttamaan reaaliajassa hakemuksesi usean luotonantajan välillä.

Lainan hakeminen ja korot

Lainan hakeminen tapahtuu kokonaan netissä täyttämällä lainahakemuksen. Lähetämme lainahakemuksesi suojattujen SSL-yhteyksien kautta luotonantajille, jotka kertovat alustavan lainapäätökseen heti. Luotonantajasta riippuen saatamme näyttää sinulle pankkitunnistautumislinkin, jonka kautta voit hyväksyä lainasi. Osa luotonantajista lähettää sinulle lainasopimuksen sähköpostiin, jonka allekirjoittamisen jälkeen laina voidaan vasta hyväksyä.

Lainan korko riippuu yrityksestä, joka sinulle suostuu lainaa myöntämään. Voit tarkistaa lainan koron dokumenteista, jotka sinulle näytetään positiivisen luottopäätöksen jälkeen. Lainojen korkokaton vuoksi lainasi todellinen vuosikorko saa olla maksimissaan 50% + korkolain mukainen viitekorko. Keskimäärin kauttamme haettavien lainojen todellinen korko on noin 10-20% luokkaa. Kauttamme saat joka tapauksessa lainaa edullisella korolla.

Eräpäivän siirto

Tyypillisesti luotonantajat tarjoavat mahdollisuutta eräpäivän siirtoon. Voit neuvotella eräpäivän siirroista aina tapauskohtaisesti sen luotonantajan kanssa, joka sinulle lainaa edullisesti myöntää. Osa luotonantajista tarjoaa mahdollisuuden myös maksuvapaaseen vuoteen, mutta myös siitä sinun tulee neuvotella suoraan luottoyhtiön kanssa.

Voiko eläkeläinen tai opiskelija saada lainaa?

Opiskelijana voit saada lainaa, mutta luottoluokituksesi ei ole niin hyvä kuin vakituisesti työssä käyvillä. Mikäli sinulla on opiskeluiden ohella tuloja tai käyt osa-aikatöissä, niin lainan myöntäminen on mahdollista. Osa luottoyhtiöstä myöntää lainaa myös eläkeläisille, jos tulosi ovat riittävät. Keskimäärin opiskelijan ja eläkeläisen on kuitenkin vaikeampi saada positiivista luottopäätöstä. Käytännössä pienituloisen on vaikeampi saada luottoa, mutta osa luottoyrityksistä kuitenkin myöntää lainaa myös pienituloiselle.