Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainaa 100 euroa heti

Lainaa 100 euroa Omalainan kautta helposti ja luotettavasti. Kilpailutamme 100 euron kulutusluotot lukuisten lainantarjoajien kesken, jolloin sinulla on mahdollisuus löytää edullinen 100 euron laina heti. Kilpailuttamalla lainasi voit säästää merkittävästi lainakuluissa, jolloin rahaa jää enemmän sinulle tärkeisiin asioihin.

Lainaatpa rahaa 100 €, 300 €  tai enemmän, on lainan kilpailuttaminen aina sinun etusi. Kilpailuttamalla voit saada myös pienelle lainalle paremmat ehdot!

Kun haet kulutusluottoa kauttamme, on täysin sinun päätettävissäsi mihin lainarahat haluat käyttää. Voit hakea 100 lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, mikä tekee hakemuksen täyttämisestä yksinkertaista ja nopeaa. Monet asiakkaamme lainaavat rahaa kodin remontointiin, uuden auton ostoon tai vaikkapa asuntokaupan käsirahaksi. Koko lainan ei tarvitse olla sidottu tiettyyn käyttötarkoitukseen, vaan voit toki käyttää lainarahat parhaaksi katsomallasi tavalla. Omalaina auttaa sinua unelmiesi toteuttamisessa!

Laina Laina-aika Kuukausierä
100€ 1 vuotta 9€
100€ 2 vuotta 5€
100€ 3 vuotta 3€
100€ 4 vuotta 3€
100€ 5 vuotta 2€

Täytä Omalainan ilmainen lainahakemus parissa minuutissa ja saat parhaimmillaan lainaa 100 heti tilille. Ilman vakuuksia tai takaajia. Lainalyhennys riippuu maksuajasta, sillä mitä pidemmän lainan otat, niin sitä vähemmän maksat kuukausittain takaisin. Hakiessasi 100 euron luottoa voit valita maksuajaksi jonkin seuraavista: 12kk, 24kk, 36kk, 48kk, 60kk.

Lyhytaikainen 100 euron laina heti tilille

Pienempi 100 euron laina sopii hyvin tarpeisiisi, kun sinulla on tarvetta pienelle lisärahoitukselle. Saat satasen lainalle maksuaikaa vuodesta viiteen vuotta, mutta voit halutessasi maksaa takaisin velan kokonaisuudessaan jo ensi kuussa. Pieni 100 euron laina on myös helppo maksaa vaikka suoraan seuraavana palkkapäivänä.

Muista, että pienten lainojen laina-aika kannattaa pitää niin lyhyenä kuin vain mahdollista. Muutoin lainakulut voivat nousta hyvin korkeiksi suhteessa otettuun lainaan.

Lainaa 100 eurolle haetaan tyypillisesti, kun on tarvetta siirtää laskujen eräpäiviä hieman eteenpäin. Tämän suuruinen pikalaina soveltuu myös hyvin illallistreffien rahoittamiseen, kun on merkkipäivä käsillä. Niin ikään vuoden juhlapäiviin saa helposti hankittua jo riittävän suuruisen lahjaiden juhlasankareille. Hae lainaa 100€ sivun yläosasta ja näytämme sinulle tarjoukset kulutusluottojen ja tililuottojen osalta – sinun on helppo valita itsellesi sopivin!

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Kuka voi saada 100 euron lainaa?

100 euron laina on niin kutsuttu pienlaina, jossa takaisinmaksuajat ovat yleensä lyhyitä ja näin ollen kulut myös hyvin pieniä. 100 euron laina voi kuitenkin olla tärkeää saada ja Omalainan kautta voit hakea 100 euron lainaa, kunhan olet 18-vuotias ja sinulla on säännölliset tulot.

Kuinka voin maksaa 100 euron lainan takaisin?

Pienempi 100 euron laina sopii hyvin pieneen lisärahoitukseen. Saat satasen lainalle maksuaikaa vuodesta viiteen vuotta, mutta voit halutessasi maksaa takaisin velan kokonaisuudessaan jo ensi kuussa. Pieni 100 euron laina on myös helppo maksaa vaikka suoraan seuraavana palkkapäivänä.