Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Halpakorkoinen laina 500 - 60 000 € - Lainapäätös heti

Hae halpakorkoinen laina 500 - 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Halpakorkoinen laina

Lainan tarve voi yllättää itse kunkin koska tahansa. Kun näin käy, lainaa voi hakea netistä helposti ja nopeasti. Vaikka lainalle olisi pikainen ja akuutti tarve, on silti syytä muistaa vertailla lainojen korkoja ja ottaa itselleen mahdollisimman halpakorkoinen laina. Mitä edullisemmin lainan saa, sen vähemmän maksat lainasta – ja kukapa ei haluaisi säästää rahaa?

Halpakorkoinen laina löytyy vertailemalla lainoja ja kilpailuttamalla parhaat lainatarjoukset.

Mikä on halpakorkoinen laina?

Halpakorkoinen laina on sellainen laina, jonka saat mahdollisimman edullisella korolla. Markkinoilla on paljon erilaisia lainoja aina pikalainoista kulutusluottoihin, asuntolainaan ja joustoluottoihin. Kaikilla lainatyypeillä on erilaiset korot ja yleisesti ottaen mitä pienemmästä lainasummasta on kyse, sen suurempi korko lainalla on.

Hyvänä esimerkkinä on pikalaina: pikalainojen summat ovat muutamia satasia ja niiden laina-aika on lyhyt, joten lainantarjoajat pyrkivät nostamaan korot mahdollisimman korkeaksi saadakseen lainasta voittoa niin paljon kuin mahdollista.

Vastakkainen esimerkki olisi taas asuntolaina, jossa on suuremmat lainasummat ja pidemmät maksuajat. Asuntolainojen korko voi itse asiassa olla jopa alle prosentin, kun taas pikalainoissa se hipoo korkokattoa.

Kun katsomme näiden kahden ääripään väliin putoavia lainoja, kuten kulutusluottoja, yhdistelylainoja, joustoluottoja ja autolainoja, niissä korot saattavat olla melko lailla samoilla linjoilla (tietysti aina lainantarjoajasta ja omasta tilanteesta riippuen).

Esimerkiksi kulutusluoton korko voi olla jopa 10-15 prosentin korvilla. Siksi on tärkeää vertailla lainatarjouksia huolellisesti ennen kuin valitset, minkä lainan haluat ottaa.

Miten löydän parhaan halpakorkoisen lainan?

Paras halpakorkoinen laina löytyy vain vertailemalla. Markkinoilla on monia eri lainantarjoajia ja jokainen tekee sinulle erilaisen tarjouksen. On tärkeää ottaa nämä eroavaisuudet huomioon ja kilpailuttaa lainat huolellisesti, jotta paras halpakorkoinen laina löytyy.

Parasta on kuitenkin käyttää lainan hakemiseen lainanvälittäjää, kuten Omalainaa. Me vertailemme ja kilpailutamme lainatarjoukset puolestasi: sinun pitää vain täyttää yksi ilmainen lainahakemus, joka ei velvoita mihinkään. Saat lainatarjouksia pian suoraan omaan sähköpostiisi ja lainojen vertaileminen käy käden käänteessä.

Kun vertailet lainatarjouksia, kiinnitä etenkin huomiota lainojen todelliseen vuosikorkoon. Todellinen vuosikorko nimittäin sisältää sekä lainan nimelliskoron että kaikki muut lainaan liittyvät kustannukset. Näin saat hyvän kuvan siitä, kuinka paljon laina tulee sinulle loppujen lopuksi maksamaan laina-ajan aikana.

Lainan takaisinmaksu

Laina maksetaan aina takaisin kuukausittain. Lainan summasta ja laina-ajasta riippuu se, kuinka paljon maksat lainaa takaisin joka kuukausi. Myös korkotyyppi voi vaikuttaa kuukausittain maksettavaan summaan. Lainaa lyhennetään kuukausittain tiettynä päivänä ennalta sovitun määrän verran.

Joissakin tapauksissa lainalle on mahdollista saada maksuvapaita kuukausia, mutta siitä tulee aina sopia etukäteen lainantarjoajan kanssa.

Huomaa, että mitä pidemmän laina-ajan valitset lainallesi, sen tyyriimmäksi laina tulee. Toisaalta mitä pidempi laina-aika on, sen pienempi on kuukausittainen takaisin maksettava summa on. Kannattaa siis aina miettiä tarkalleen lainahakemusta tehtäessä, kuinka paljon olet valmis lyhentämään lainaa kuukausittain. Muista, että lyhennyssumman pitäisi olla sellainen, joka ei vedä budjettiasi liian tiukalle.

Halpakorkoista lainaa 60 000 euroon saakka

Omalainan kautta voit hakea halpakorkoista lainaa jopa 60 000 euroon asti. Meidän kauttamme pääset täyttämään ilmaisen lainahakemuksen, jonka lähetämme yhteistyökumppaneillemme. Pankit tekevät sinulle lainatarjouksen ja voit itse valita, minkä lainan valitset.

Suurin mahdollinen summa on 60 000 euroa, mutta voit hakea myös pienempiä lainasummia. Voit käyttää hakemasi lainan mihin tahansa tarkoitukseen, oli kyseessä sitten esimerkiksi auton ostaminen, remontti tai vaikka yllättävät kulut. Maksuaikaa lainalla voi olla maksimissaan 20 vuotta.

Halpakorkoinen laina ilman vakuuksia

Omalainan kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia. Halpakorkoinen laina on mahdollista saada täysin ilman vakuuksia ja takaajia: sinun pitää vain täyttää lainahakemus ja odottaa lainapäätöksiä. Jotta lainaa voi hakea, sinun tulee täyttää tietyt vaatimukset, joista kerromme tarkemmin alla.

Kun haet lainaa ilman vakuuksia, lainantarjoaja tarkistaa maksukykysi ja luottotietosi huolellisesti. Muista, että ilman luottotietoja lainaa netistä on käytännössä mahdotonta saada.

Hae lainaa yhdellä hakemuksella

Lainan hakeminen Omalainan kautta on todella helppoa. Hae lainaa seuraamalla näitä askeleita:

  1. Täytä ilmainen lainahakemus sivuillamme: valitse haluamasi lainasumma ja -aika
  2. Täytä hakemukseen vaaditut henkilökohtaiset tiedot
  3. Lähetä hakemus
  4. Odota lainatarjouksia

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen alat pian saada lainatarjouksia suoraan omaan sähköpostiin. Valitse niistä haluamasi tarjous (tai älä valitse mitään, jos et halua) ja allekirjoita lainasopimus. Seuraavaksi sinun pitää lähettää tositteet tuloistasi lainantarjoajalle. Kun tämä on tehty, lainantarjoaja maksaa lainan tilillesi viimeistään parin päivän sisällä.

Voit hakea lainaa jos täytät nämä vaatimukset

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias pysyvästi Suomessa asuva henkilö, jolla on suomalainen henkilötunnus, säännölliset tulot ja virheettömät luottotiedot. Lainanhakuprosessi on sama vaikka hakisit kauttamme lainaa ulkomaiselta pankilta, kuten Morrow Bank tai Resurs Bank.

Usein kysytyt kysymykset

Miten löydän parhaan halpakorkoisen lainan?

Paras halpakorkoinen laina löytyy vain vertailemalla saatavilla olevia lainatarjouksia. Kiinnitä etenkin huomiota lainan todelliseen vuosikorkoon, sillä se kertoo sinulle lainan todelliset kustannukset laina-ajalta.

Mikä laina on edullisin?

On vaikea sanoa, mikä laina on kaikista edullisin, sillä tämä riippuu aina lainantarjoajasta ja omasta taloudellisesta tilanteestasi. Lainantarjoaja määrittelee maksukykysi ja tarjoaa sinulle siihen perustuen tietyn koron. Edullisin laina löytyy vertailemalla todellista vuosikorkoa.

Miten voin hakea halpakorkoista lainaa?

Halpakorkoinen laina löytyy meidän kauttamme. Täytä sivuillamme lainahakemus ja vertaile saamiasi lainatarjouksia.

Voinko hakea halpakorkoista lainaa ilman luottotietoja?

Halpakorkoista lainaa ei yleensä ole mahdollista hakea ilman luottotietoja. Kaikki Omalainan kautta saatavat lainat ovat vakuudettomia, joten luottotietojen merkitys korostuu näissä lainoissa entisestään.

Asiakaskokemuksia