Kertalaina 500 - 60 000 € - Lainapäätös heti

Hae kertalainaa 500 - 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Kertalaina – laina isompiin hankintoihin

Kertalaina on suosittu lainamuoto lainanhakijoiden keskuudessa. Kerralla tilille maksettava laina voi olla suuruudeltaan jopa kymmeniä tuhansia euroja ja lainaa voi hakea ilman vakuuksia. Kertalaina yksityiseltä lainantarjoajalta on nopeampi kuin perinteinen pankkilaina ja sopii akuuttiin lainantarpeeseen. Kertalainaa voi hakea netistä nopeasti ja lainan voi saada tilille jo samana päivänä. Lainan voi käyttää haluamaansa kohteeseen, kuten auton ostamiseen, remonttiin tai akuuttiin kuluihin.

Vaikka tarvitset rahaa nopeasti, suunnittele aina lainanotto huolellisesti. Myös kertalaina on velkaa, joka on maksettava takaisin sovitusti.

Mikä on kertalaina?

Kertalaina on kirjaimellisesti kerran maksettava laina. Kun lainanhakija on hakenut luottoa ja saanut myöntävän päätöksen, laina maksetaan hänen tililleen kerralla. Kertalainaa voi hakea jopa 60 000 euroon saakka, tai pienempi pikavipin tyyppinen laina. Omalainan kautta takaisinmaksuaika on jopa 15 vuotta. Parasta kaikessa on se, että kertalaina on mahdollista saada ilman vakuuksia ja parhaimmillaan jo samana päivänä omalle tilille.

Kertalaina on kätevä laina moneen tarkoitukseen. Voit käyttää sen mihin vain tarkoitukseen ja laina voi olla pelastus esimerkiksi suurien yllättävien kulujen edessä.

Kertalainaa voi hakea netistä nopeasti jo yhden päivän aikana.

Kertalainaa ilman vakuuksia

Yksityiseltä lainantarjoajalta haettu kertalaina on mahdollista hakea ilman vakuuksia. Hakemusprosessissa hakijalta ei pyydetä vakuuksia eikä takaajia, vaan hakijan pitää pystyä todistamaan maksukykynsä tulojensa perusteella. Hakijalla tulee myös olla puhtaat luottotiedot.

Kertalaina ilman vakuuksia voidaan hakea jopa 60 000 euroon saakka Omalainan kautta. Et tarvitse myöskään takaajia.

Kuka voi saada kertalainaa?

Kertalainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen Suomessa pysyvästi asuva henkilö, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot. Kaikkien lainantarjoajien vaatimukset kertalainaa hakeville henkilöille ovat erilaiset, mutta hakeaksesi lainaa Omalainan kautta sinun tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Hakijan tulee olla vähintään 18-vuotias
  • Hakijalla tulee olla pysyvä osoite Suomessa
  • Hakijalla tulee olla vähintään 1000 euron kuukausitulot
  • Hakijalla tulee olla puhtaat luottotiedot

Hae kertalainaa Omalainan kautta

Kertalainan hakeminen Omalainan kautta on helppoa ja ilmaista. Koska markkinoilla on suuri määrä lainantarjoajia, saatavilla olevien lainojen vertaileminen voi olla vaikeaa ja aikaavievää. Omalainan kautta voit saada monia lainatarjouksia yhdellä ilmaisella hakemuksella.

Hakemuksen täyttäminen ei velvoita mihinkään. Voit vertailla saamiasi tarjouksia ja päättää myöhemmin, mikä on sinulle sopiva lainatarjous. Vaihtoehtoisesti sinun ei tarvitse valita mitään tarjousta.

Aloita tästä

Omalainan kautta voit hakea kertalainaa jopa 60 000 euroon saakka 20 vuoden maksuajalla. Ensimmäinen askel lainan hakuprosessissa on valita, kuinka paljon lainaa tarvitset. Sen jälkeen sinun tulee valita haluamasi laina-aika.

Kun olet valinnut lainasumman ja laina-ajan, sinun tulee täyttää lainahakemus, jossa pyydetään joitakin henkilökohtaisia tietojasi, kuten nimeä, osoitetta, henkilötunnusta ja taloudellisia tietojasi. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen sinun tulee tarkistaa tietosi ja lähettää hakemus.

Hakemus lähetetään kerralla lukuisille lainantarjoajille. Voit saada lainatarjouksia useilta lainantarjoajilta suoraan omaan sähköpostiisi.

Kun löydät lainatarjouksen

Saat sähköpostiisi lainatarjouksia, joita voit vertailla ennen lainapäätöksen tekemistä. Kun olet valinnut itsellesi sopivan lainan, sinun tulee allekirjoittaa lainasopimus. Tämän jälkeen sinulta pyydetään vielä dokumentteja tulojesi vahvistamiseksi.

Lähetä pyydetyt dokumentit suoraan lainantarjoajalle. He käsittelevät hakemuksen loppuun yleensä jo saman päivän aikana tai viimeistään parin arkipäivän sisällä.

Laina maksetaan tilillesi

Laina maksetaan tilillesi heti, kun lainantarjoaja on hyväksynyt lainatarjouksen. Jos haet lainaa aamulla ja toimitat kaikki dokumentit välittömästi lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen, voit parhaassa tapauksessa saada rahat tilillesi jo samana päivänä. Laina maksetaan sinulle viimeistään parin arkipäivän sisällä.

Ota huomioon, että viikonloppuisin ja pyhinä lainoja ei makseta, joten kannattaa suunnitella lainan hakeminen tämän mukaan.

Mihin kertalainan voi käyttää?

Kertalainan voi käyttää mihin tahansa haluamaansa tarkoitukseen. Monet käyttävät kertalainoja esimerkiksi lainojen yhdistämiseen, auton ostamiseen, remonttiin tai akuutteihin kuluihin.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Edullisin kertalaina

Koska markkinoilla on kymmeniä lainantarjoajia, jokaisen lainahakemuksen lähettäminen manuaalisesti veisi aikaa ja olisi hyvin työlästä. Omalainan kautta voit vertailla ja kilpailuttaa lainat nopeasti lähettämällä vain yhden hakemuksen. Hakemuksen lähettäminen ei velvoita mihinkään, mutta saat mahdollisuuden vertailla lainoja nopeasti.

Edullinen kertalaina löytyy vertailemalla ja kilpailuttamalla saatavilla olevat lainat. Kun olet saanut lainatarjouksia sähköpostiisi, voit vertailla saamiasi lainatarjouksia rauhassa.

Kiinnitä huomiota todelliseen vuosikorkoon

Kun vertailet lainatarjouksia, näet lainatarjouksessa monia tietoja. Niihin kuuluvat muun muassa nimelliskorko ja todellinen vuosikorko. Nimelliskorko on lainan hinta ja se voi joskus vaihdella paljon lainatarjouksien välillä. Kun vertailet lainatarjouksia, on kuitenkin tärkeää kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon.

Todellinen vuosikorko nimittäin kertoo hakijoille lainan todelliset kulut, joihin kuuluvat kaikki kulut: muun muassa nimelliskorko, laskutuslisä, tilinavausmaksu ja muut kulut. Mitä alhaisempi todellinen vuosikorko on, sen edullisempi laina on hakijalle.

Kertalaina ilman luottotietoja

Kertalainaa ei ole mahdollista saada ilman luottotietoja, sillä lainantarjoajat tarkistavat aina hakijoiden luottotiedot. Jos luottotiedoissasi on maksuhäiriömerkintä, lainaa ei valitettavasti voi saada. Jos haluat hakea lainaa, varmista, että luottotiedot ovat kunnossa.

Kertalainan takaisinmaksu

Kertalainan takaisinmaksu hoidetaan kuukausittaisissa erissä. Takaisinmaksuerään vaikuttavat lainasumma sekä valittu maksuaika. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausittainen erä. On kuitenkin syytä muistaa, että maksat korkoja jokaisesta kuukaudesta, jonka laina on avoimena, joten lainasta tulee kalliimpi laina-ajan pidentyessä.

Mitä lyhyempi maksuaika sen sijaan, sen edullisemmaksi laina tulee pitkällä juoksulla. Mutta toisaalta sitä suurempi kuukausittainen maksuerä on.

Kertalainaa maksetaan takaisin joka kuukausi lainasopimuksessa määriteltyinä päivinä. Lainasopimuksessa mainitaan myös summa, joka sinun pitää maksaa takaisin kullakin kerralla.

Maksuvapaat kuukaudet

Joskus voit tilanteesta riippuen sopia lainantarjoajan kanssa maksuvapaista kuukausista. Yleensä maksuvapaita kuukausia voi saada kaksi yhden vuoden aikana, eivätkä ne voi olla peräkkäisiä kuukausia. Maksuvapaista kuukausista pitää kuitenkin sopia aina etukäteen. Huomaa myös, että maksuvapaiden kuukausien aikana hakijan pitää silti maksaa lainan korot ja kulut, mutta hänen ei tarvitse lyhentää lainan pääomaa.

Entä, jos en voi maksaa lainaa takaisin?

Jos sinulla on ongelmia lainan takaisinmaksussa, ota yhteyttä lainantarjoajaan. Kerro heille tilanteestasi ja sovi uudesta maksuaikataulusta. Joskus voit saada muutettua maksupäiviä lisämaksusta. Voit myös ottaa yhteyttä meihin Omalainalla ja autamme sinua uuden maksusuunnitelman luomisessa.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä suurisia kertalainoja voin hakea?

Kertalainojen suuruus riippuu aina henkilön omasta tilanteesta ja pankin tarjoamista lainasummista. Omalainan kautta lainaa voi hakea jopa 60 000 euroon saakka.

Mitkä ovat kertalainojen hyödyt tavalliseen pankkilainaan nähden?

Kertalaina yksityiseltä lainantarjoajalta on mahdollista saada yleensä nopeammin kuin tavallinen pankkilaina. Parhaimmillaan voit saada lainan jopa samana päivänä. Kertalaina netistä ei myöskään vaadi vakuuksia, toisin kuin perinteinen pankkilaina.

Kuinka nopeasti kertalaina maksetaan tilille?

Kertalaina voidaan saada jopa saman päivän aikana, jos hakija toimittaa tarvittavat liitteet ja allekirjoittaa sopimuksen päivän aikana.

Voiko kertalainaa hakea ilman vakuuksia?

Yksityisen lainantarjoajan kautta voit hakea kertalainaa ilman vakuuksia. Yleensä kertalaina on vakuudeton laina.

Asiakaskokemuksia