Täytä lainahakemus ja ota rahalaina - Saat lainapäätöksen heti

Hae rahalaina 500 - 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Rahalaina jopa 60 000 euroon asti

Rahalaina arjen tarpeisiin löytyy Omalainan kautta. Kilpailutuksessamme on mukana yli 20 eri pankkia ja luotonmyöntäjää, joten autamme löytämään parhaan mahdollisen tarjouksen.

Omalainan kilpailutuksesta rahalainaa voi hakea 500 eurosta jopa 60 000 euroon saakka – sinulle sopivalla maksuajalla.

Vain henkilökohtaisia lainatarjouksia vertaamalla on mahdollista löytää halvin rahalaina. Siksi Omalainan palvelusta voikin olla merkittävää apua pienikorkoisen lainan löytämisessä.

Hae lainaa sinulle sopivalla summalla Omalainan kautta!

Rahalaina erilaisiin tilanteisiin

Rahalainaa voi hakea monenlaisissa tilanteissa. Omalainan kilpailutuksella on mahdollista hakea lainaa kaikkiin erilaisiin arjen rahoitustarpeisiin.

Vakuudettomassa rahalainassa lainan tarkalla käyttökohteella ei ole väliä samalla tavalla kuin vakuudellisissa lainoissa.

 • Arjen pientarpeisiin: Vakuudeton rahalaina on hyödyllinen vaihtoehto, jos tarvitset nopeaa lainaa väliaikaiseen rahantarpeeseen.
 • Remonttiin: Remonttilainaa voi hakea Omalainan kilpailutuksesta ilman vakuuksia.
 • Autoon: Perinteisen autorahoituksen ohella myös vakuudeton rahalaina voi olla kätevä vaihtoehto autolainaksi. Tällainen laina sopii hyvin myös silloin, kun ostat autoa yksityiseltä myyjältä.
 • Lainojen yhdistäminen: Isompi rahalaina voi toimia myös vanhojen lainojen yhdistämiseen. Isommalle yhdistelylainalle voi usein saada edullisemman koron.
 • Lomalle: Lomalla rahaa kuluu usein tavallista enemmän. Rahalainan avulla on mahdollista tasoittaa loman kuluja pidemmälle ajalle.

Omalainalta rahalainaa voi hakea kaikkiin tarpeisiin. Välitämme lainahakemuksesi suoraan useille luotonmyöntäjille parhaan tarjouksen löytämiseksi.

Pieni rahalaina tai isompi luotto

Rahalaina voi olla isompi tai pienempi. Omalainan hakemuksella voit itse valita juuri sinulle sopivan summan: 500 euron ja 60 000 euron väliltä.

Pieni rahalaina sopii väliaikaiseen tarpeeseen, ja isompaa luottoa voidaan tarvita esimerkiksi yksittäiseen isompaan hankintaan.

Oli rahantarpeesi sitten minkälainen tahansa, kannattaa lainaa ottaa vain tarpeeksi pienellä, ja omaan talouteen sopivalla, korolla. Ennen lainan ottamista kannattaakin laskea, sopiiko tuleva kuukausierä omaan budjettiin.

Näin määrität sopivan kuukausierän ja laina-ajan rahalainalle:

 • Laske kaikki taloutesi tulot verojen jälkeen
 • Vähennä tuloista pakolliset menot, kuten ruoka ja asuminen
 • Varmista, että lainan kuukausierän jälkeen budjettiin jää vielä tarpeeksi liikkumavaraa

Jo ennen lainahakemuksen tekemistä on suositeltavaa pohtia, millaisella korolla lainaa on valmis ottamaan. Omalainalla kilpailutus on aina ilman sitoumuksia, joten lainatarjouksia ei ole pakko hyväksyä.

Lue lisää aiheesta: Kilpailuta lainat

Rahalainoja myöntävät pankit ja luotonmyöntäjät

Rahalainoja myöntävät sekä perinteiset pankit että luotonmyöntäjät. Kumpaakin koskee nykyään Suomessa sama 20 %:n korkokatto – tätä korkeammalla korolla lainaa ei saa tarjota.

Lisäksi rahalainaa voi hakea myös vertaislainana. Vertaislainapalveluita koskee samaan tapaan sama korkokatto, vaikka alun perin rahanlähteenä onkin yksityishenkilö.

Jokainen luotonmyöntäjä tekee luottokelpoisuusarvion aina erikseen. Ei olekaan olemassa yhtä kaikille halpaa luotonmyöntäjää.

Lainatarjouksen korko perustuu lopulta hakijasta tehtyyn taloudelliseen kokonaisarvioon. Joskus perinteinen pankki voi olla halvin, mutta joskus taas uudelta luotonmyöntäjältä voi saada lainaa edullisemmin.

Vain vertaamalla eri vaihtoehtoja henkilökohtaisesti voi oikeasti nähdä, mikä rahalaina on sillä kertaa kaikista halvin.

Katso lainatarjoukset: Lainaa rahaa

Kilpailuta rahalaina meillä

Rahalaina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa, jos haluaa saada mahdollisimman edullisen koron. Lainojen korot ovat aina henkilökohtaisia, joten vain henkilökohtaisia tarjouksia pyytämällä voi tehdä päteviä vertailuja.

Omalaina helpottaa lainojen vertailua merkittävästi, sillä useiden hakemusten sijaan voit täyttää vain yhden hakemuksen ja antaa meidän kilpailuttaa rahalainan puolestasi.

Rahalainahakemuksesi kilpailutetaan kerralla lukuisien eri pankkien ja luotonmyöntäjien kesken. Luotonmyöntäjät tekevät itse oman luottokelpoisuusarviointinsa ja voivat tarjota tai olla tarjoamatta lainaa.

Kilpailutuksessa et vielä sitoudu mihinkään, ja voit halutessasi hylätä vaikka kaikki tarjoukset. Kilpailutus ei myöskään maksa sinulle mitään.

Kilpailuta rahalaina vain kolmessa vaiheessa:

 1. Täytä lainahakemuksesi Omalainan sivuilla
 2. Me välitämme lainatarjouksesi yhteistyöpankeille ja -luotonmyöntäjille
 3. Esittelemme tarjoukset ja voit valita parhaan

Lue lisää aiheesta: Lainavertailu – Vertaa lainoja

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löytyy halvin rahalaina?

Halvin rahalaina löytyy kilpailuttamalla. Hyvä apu on Omalainan palvelu, jossa voit yhdellä hakemuksella kilpailuttaa lainan usean eri pankin ja luotonmyöntäjän kesken.

Paljonko rahalainaa voi saada?

Omalainalla voi hakea lainarahoitusta 100 eurosta jopa 60 000 euroon saakka. Pieni rahalaina voi olla helpompi saada, ja lainatarjoukset perustuvat aina luotonmyöntäjien omiin luottokelpoisuusarvioihin.

Kuka voi hakea rahalainaa Omalainalta?

Rahalainaa voi hakea seuraavin minimiehdoin. Lisäksi kannattaa muistaa, että emme voi taata lainatarjouksia, vaan niistä vastaavat aina luotonmyöntäjät itse: Sinun on oltava vähintään 18-vuotias, tulojesi on oltava vähintään 1 000 euroa kuukaudessa & sinun on oltava asunut Suomessa vähintään vuoden ajan. Tarkastamme myös luottotietosi lainahakemuksen yhteydessä.

Mihin tarpeisiin rahalainaa voi hakea?

Omalainalla voi kilpailuttaa vakuudettomat rahalainat. Niissä käyttökohdetta ei suoraan rajata mihinkään tiettyyn, vaan lainaa voi hakea monenlaisiin arjen tarpeisiin.

Asiakaskokemuksia