Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti

Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Reissuluotto edullisesti

Maisemanvaihdos on välillä todella tarpeen. Muutamankin päivän irtiotto lataa ihmeesti akkuja ja auttaa taas jaksamaan paremmin arjessa. Oletko kenties jo säästänyt rahaa sukanvarteen matkaa varten, mutta et ole vielä saanut kokoon tarpeeksi? Vai oletko tällä kertaa suunnittelemassa unelmien matkaa? Harvalla on niin runsaasti säästöjä, että loman voi toteuttaa juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsee.

Omalaina auttaa löytämään sinulle edullisen reissuluoton, joka saa matkasi onnistumaan parhaalla mahdollisella tavalla. Omalainan avulla haet ja kilpailutat kulutusluottoja, joita vertailemalla löydät itsellesi parhaan matkalainan. Omalainan palvelu on sinulle aina maksutonta.

Mikä on reissuluotto?

Reissuluotto on kulutusluotto, joka on tarkoitettu matkustamiseen. Reissuluottoa hakiessa on hyvä arvioida matkan tai loman budjettia, jotta pystyt mitoittamaan lainan koon itsellesi sopivaksi. Asiakkaamme käyttävät reissuluottoa, kuten myöskin venelainaa ja mökkilainaa, vapaa-ajan laadun parantamiseen.

Omalaina vertailee puolestasi, mikä yhteistyöpankkimme tai -luotonantajamme tarjoaa parhaan reissuluoton juuri sinun tarpeisiisi. Palvelussamme voit hakea jopa 60 000 euron suuruista luottoa. Luoton takaisinmaksu on joustavaa, koska autamme sinua valitsemaan taloustilanteeseesi sopivan kuukausimaksun.

Hae reissuluottoa Omalainan kautta jo tänään.

Jos sinulla on jo reissuluotto

Mikäli olet jo ottanut reissuluoton, suosittelemme sinua tarkistamaan Omalainan avulla, voisitko maksaa vanhan lainasi kerralla pois. Saatat hyvinkin saada uuden lainan, jolla on nykyistä luottoasi matalampi korko. Entä onko sinulla muita lainoja tai kalliita kulutusluottoja? Voit yhdistää ne ja hakea uutta lainaa, jolla on parempi korko ja alemmat kuukausimaksut.

1. Täytä lainahakemus

Hakemuksen jättäminen vie nopeimmillaan vain muutaman minuutin.

2. Vertaile tarjoukset

Kilpailutamme lainan usean pankin välillä. Saat ensimmäiset lainatarjouksesi usein jo minuuteissa.

3. Saat rahat tilillesi

Valitse paras tarjous ja hyväksy se. Rahat maksetaan tämän jälkeen tilillesi.

 

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on reissuluotto?

Reissuluotto on oiva rahoitusratkaisu silloin, kun tarvitset rahaa matkustamista varten. Reissuluotto vastaa ominaisuuksiltaan perinteistä kulutusluottoa.

Mistä reissuluottoa voi hakea?

Voit hakea reissuluottoa lukuisilta eri lainantarjoajilta palvelumme kautta. Tehtyäsi ja lähetettyäsi hakemuksen me kilpailutamme luoton puolestasi, jotta sinä voit saada edullisimman lainan.

Kuinka paljon reissuluottoa voi saada?

Voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon asti palvelumme kautta. Matkustamista varten et todennäköisesti kuitenkaan tarvitse yli 5000 euroa.

Kenen kannattaa hakea reissuluottoa?

Jos pystyt budjetoimaan maksueräsi sellaisiksi, että ne eivät rasita talouttasi liikaa voit harkita reissuluoton ottamista.

Asiakaskokemuksia