Voit nyt turvata maksukykysi OmaLaina Maksuturvalla

Onko maksukysysi turvattu myös sairauden tai työttömyyden varalta? Tarjoamme nyt yhdessä First Insurance Balticin ja Maiden Life & Generalin kanssa OmaLaina Maksuturvaa, josta maksettavilla kuukausikorvauksilla voit lyhentää lainaasi tai hoitaa muita juoksevia menojasi.

OmaLaina Maksuturva antaa mielenrauhaa yllättävissä elämäntilanteissa. Työttömyys tai pitkäaikainen sairastuminen voivat alentaa maksukykyäsi huomattavasti, jolloin entisenlainen laskuista ja lainoista huolehteleminen voi osoittautua mahdottomaksi. Maksuturva-vakuutus on paras tapa turvata maksukykysi myös yllättävissä tilanteissa.

Vapaaehtoinen vakuutus auttaa turvaamaan lainalyhennyksesi myös yllättäen alentuneiden tulojen kohdalla. Syynä voi olla sairaus, tapaturma tai työttömyys, jolloin tarvitset taloudellista tukea. Maksuturva on joustava ja helppokäyttöinen vakuutus, jonka voit hakea maksukykysi turvaksi. Korvaussumma on vapaasti valittavissa tarpeesi mukaan ja se voi olla 200 - 1500 €/kk.

Maksuturva on loistava työkalu riskien vähentämiseksi - kun korvaussumma on asetettu taloudelliseen tilanteeseesi sopivaksi, voit olla huoletta, vaikka tulosi hetkellisesti pienentyisivät.

Tutustu OmaLaina maksuturvaan ja ota se osaksi turvallista ja vakaata taloudenhoitoasi.

- 2021-10-25 13:37:47

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

157€
Hyväksyn Omalaina.fin käyttöehdot ja OmaLaina.fi saa olla minuun yhteydessä koskien lainatarjouksia.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.