Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Voit nyt turvata maksukykysi Omalaina Maksuturvalla

Onko maksukysysi turvattu myös sairauden tai työttömyyden varalta? Tarjoamme nyt yhdessä First Insurance Balticin ja Maiden Life & Generalin kanssa Omalaina Maksuturvaa, josta maksettavilla kuukausikorvauksilla voit lyhentää lainaasi tai hoitaa muita juoksevia menojasi.

Omalaina Maksuturva antaa mielenrauhaa yllättävissä elämäntilanteissa. Työttömyys tai pitkäaikainen sairastuminen voivat alentaa maksukykyäsi huomattavasti, jolloin entisenlainen laskuista ja lainoista huolehteleminen voi osoittautua mahdottomaksi. Maksuturva-vakuutus on hyvä tapa turvata maksukykysi myös yllättävissä tilanteissa.

Vapaaehtoinen vakuutus auttaa turvaamaan lainalyhennyksesi myös yllättäen alentuneiden tulojen kohdalla. Syynä voi olla sairaus, tapaturma tai työttömyys, jolloin tarvitset taloudellista tukea. Maksuturva on joustava ja helppokäyttöinen vakuutus, jonka voit hakea maksukykysi turvaksi. Korvaussumma on vapaasti valittavissa tarpeesi mukaan ja se voi olla 200 – 1500 €/kk.

Maksuturva on loistava työkalu riskien vähentämiseksi – kun korvaussumma on asetettu taloudelliseen tilanteeseesi sopivaksi, voit olla huoletta, vaikka tulosi hetkellisesti pienentyisivät.

Tutustu Omalaina maksuturvaan ja ota se osaksi turvallista ja vakaata taloudenhoitoasi.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä Omalaina maksuturva on?

Omalaina maksuturva on vakuutus, jolla turvaat lainan maksun tilanteessa, jossa takaisinmaksukykysi heikentyy merkittävästi. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi työttömyys tai äkillinen työkyvyttömyys tai vastaavat asiat.

Millaisia ehtoja Omalainan maksuturvassa on?

Saadaksesi Omalainan maksuturvan sinun tulee olle vähintään 18 vuotias, alle 60 vuotias ja asua Suomessa vakituisesti. Myös muita ehtoja on olemassa ja niistä voi lukea tarkemmin Maksuturva sivuilta.