Huijauspuheluita ja tekstiviestejä on soitettu nimissämme toukokuussa - huomioi vuorovaikutuksesi ja tarkista yhteydenotot viralliseen asiakaspalveluumme.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Sambla on pohjoismaiden johtava lainanvälittäjä

Sambla on uuden sukupolven lainanvälittäjä joka auttaa vertailemaan lainanantajien tarjouksia jotta jokainen asiakas saa aina parhaan mahdollisen pankkilainan. Sambla toimii suurimmissa pohjoismaissa ja on auttanut jo satoja tuhansia asiakkaita säästämään rahaa lainakuluissa.

Omalaina on osa Samblan yritysryhmää ja toimimme Suomessa osana Sambla Group Oy:tä. Omalainan historia ulottuu vuoteen 2013 asti, joten meillä on pitkä kokemus Suomen lainamarkkinoilta

 

 

Sambla takaa turvallisen palvelun

Turvallisuutesi on meille ehdottoman tärkeää. Kaikki Samblan alla toimivat yritykset haluavat tarjota korkeimman mahdollisen tietoturvatason. Käsittelemme kaikkia henkilötietoja SSL-sertifioidun salatun yhteyden avulla. Teemme yhteistyötä Suomen Finanssivalvonnan ja luottotietorekistereitä ylläpitävien yritysten kanssa ja olemme kehittäneet oman ainutlaatuisen liiketoimintajärjestelmämme, jossa luotettavuus ja turvallisuus tulevat aina ensin.

Täysin digitaalinen järjestelmä tekee koko prosessista nopean ja helpon ensimmäisestä vertailusta siihen, kun rahat ovat tililläsi.

Rahat talletetaan joko tilillesi tai lainanantajille riippuen siitä, onko kyseessä uusi laina vai lunastettava laina.

Sujuvaa lainaamista Samblalla

Lainojen vertailu on erittäin tärkeää sillä lainanantajat antavat eri ehdot eri asiakkaille. Samblan avulla saat tarjouksia monilta lainanantajilta hakiessasi henkilökohtaista lainaa tai kun haluat yhdistää olemassa olevia lainoja. Sitten vain valitset itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Sambla ja sen alla toimivat brändit ovat auttaneet lukuisia asiakkaitaan yhdistämään lainoja ja ratkaisemaan lainaamiseen liittyviä ongelmia. Monien markkina-alueiden lähes viiden tähden asiakastyytyväisyydellä voimme todeta, että Sambla ryhmän palveluita käyttäneet asiakkaat ovat tyytyväisiä välittämiemme lainojen ehtoihin.

Käyttö on aina ilmaista etkä sitoudu lainanottoon

Samblan ja sen tytäryhtiöiden tarjoamien palveluiden käyttö on täysin ilmaista, eikä lainavertailu sido sinua lainanottoon. Kun lainaat Samblaan kuuluvan toimijan kautta, voit olla varma, että mukana olevat pankit ovat luotettavia. Palveluiden käyttö ei nosta lainan korkoa tai aiheuta ylimääräisiä kuluja verrattuna siihen, jos ottaisit itse yhteyttä jokaiseen pankkiin tai lainanantajaan.

Tutustu Omalainan yhteistyökumppaneihin.

Henkilökohtainen apu

Sambla Group Oy on Finanssivalvonnan valvonnassa. Asetamme työntekijöillemme korkeat koulutus- ja tietoturvavaatimukset, jotta sinä asiakkaana voit aina tuntea olosi turvalliseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat apua hakemuksen kanssa, voit soittaa meille numeroon 09-42550540.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@omalaina.fi

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Sambla?

Sambla on Pohjoismaissa toimiva lainavertailuun keskittyvä yritys, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2017 asti. Samblalla on satoja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Onko Omalaina osa Samblaa?

Omalaina on suomalainen vuonna 2013 perustettu lainavertailupalvelu. Olemme olleet osa Sambla yritysryhmää vuodesta 2022 asti ja toimimme Suomessa osana Sambla Group Oy:tä