Kaarna Laina on Omalainan vertailussa

Kaarna Laina on Santander Consumer Finance Oy:n tarjoama lainatuote. Santander Consumer Finance Oy on osa kansainvälistä Santander-konsernia, jolla on toimintaa yli 40 maassa. Santander on maailman suurimpien ja vakavaraisimpien pankkien joukossa, ja se on euroalueen suurin finanssiryhmä.

Me Omalainalla olemmekin ylpeitä voidessamme toivottaa Kaarna Lainan mukaan kattavaan lainavertailupalveluumme, jolla on jo satojatuhansia tyytyväisiä asiakkaita Suomessa.

Kaarna Laina on monipuolinen ja joustava

Santanderin tarjoamalla Kaarna Laina keskittyy kulutusluoton tarjoamiseen yksityisasiakkaille. Kaarna Laina on 2000 – 40 000 euron vakuudeton luotto, jossa on kattavat oheispalvelut.

Kaarna lainaa voi muun muassa lyhentää sovittua kuukausierää enemmän tai maksaa luoton kerralla pois ilman ylimääräisiä kustannuksia. Tarvittaessa lainan takaisinmaksuun saa myös jousto lyhennysvapaita kuukausia hakemalla.

Kaarna Laina Omalainassa

Omalainan pankkisuhteista vastaava Noora Monte on iloinen alkaneesta yhteistyöstä.

– Olemme innoissamme, että saamme jatkossa tarjota asiakkaillemme Kaarna Lainan rahoitusratkaisua.

– Kaarna-laina on erinomainen kulutusluottotuote ja tärkeä lisä Omalainan lainavertailussa. On asiakkaan etu, että tärkeät lainanantajat pystyvät tarjoamaan kaikille heille sopiville asiakkaille vaihtoehdon, joista asiakas valitsee sopivimman, selventää Monte.

– Sekä meille Omalainassa, että Santander Consumer Financelle on tärkeää, että asiakkaat löytävät sopivan lainan sujuvasti ja oikealla hinnalla, Noora Monte päättää.

Santander on euroalueen suurin finanssiryhmä

Santanderin asiakasmäärä on yli 130 miljoonaa, ja työntekijöitä yhtiöllä on yli 200 000. Pohjoismaissa Santander tarjoaa kuluttajarahoitusta ja autorahoitusta. Suomessa rahoitusyhtiö aloitti toimintansa vuonna 2007, ja nykyään asiakkaita on jo 200 000.

Santander on myös Suomen suurin autorahoittaja. Rahoitusyhtiö tarjoaa kuluttajille ja yrityksille joustavia ja yksilöllisiä rahoitusvaihtoehtoja. Lisäksi Santander toimii edelläkävijänä mm. digitaalisten maksupalveluiden kanssa.