Täytä lainahakemus - Saat lainapäätöksen heti Hae lainaa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*160€
Korot & kulut*760€
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
Useita lainatarjouksia
Saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa 30 pankilta ja luotonantajalta.
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen turvallinen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Täytä rohkeasti lainahakemus ja saat edullisia lainatarjouksia. Et sitoudu vielä mihinkään. Mukana jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.
Täytä lainahakemus
Laina kilpailutetaan
Vertaa tarjoukset & valitse sopivin
Saat rahat tilillesi
Lainapäätös heti
Rahat maksetaan nopeimmillaan jo samana päivänä!
100% suomalainen
OmaLaina.fi on 100% suomalainen palvelu. Yli 300 000 asiakasta Suomessa.
Turvallinen yhteys
OmaLaina.fi käyttää salattua yhteyttä, jolloin tietosi ovat 100% turvassa aina.
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.
"Hae lainaa tuosta ylhäältä ja saat heti useita lainatarjouksia yhteistyökumppaneiltamme. Sinä valitset sopivimman!"

Arjen hankinnat ja yllättävät menot

Arjen pyörittäminen vaatii säännöllisesti rahaa, mutta joskus arjen menot voivat myös yllättää. Päivittäin rahaa käytetään ruokaan, viikottain kodin tarvikkeisiin, kuten vaikka siivouksiin, hygieniaan ja korjauksiin. Lisäksi kuukausittain on vuokrat, vastikkeet, sähkö- ja puhelinlaskut maksettava. Myös pukeutuminen, koneet, kodin elektroniikka, vapaa-ajan harrastukset, terveys-, kulttuuri- ja virkistyspalvelut aiheuttavat menoja. Lista on kattava, eikä aina rahaa riitä kaikkeen mihin sitä haluaisi käyttää. Onneksi pulmaan on kuitenkin ratkaisu: lisää käyttörahaa arjen tarpeisiin saa hakemalla Omalainan kautta.

Toisinaan jokapäiväisessä arjessa voi myös tulla yllättäviä tilanteita vastaan. Puhelin, tietokone tai televisio voi esimerkiksi hajota, kodin irtaimisto vaurioitua tai autoon tulla odottamattomia ongelmia. Vaikka tällaiset tapaukset ovat ikäviä, eikä niihin voi läheskään aina varautua, niin OmaLaina auttaa korjaamaan arjen aiheuttamia vahinkoja tarjoamalla edullista rahoitusta.

Täyttämällä hakemuksen palvelumme kilpailuttaa luotonantajat ja löydät sinulle sopivan lainaratkaisun, eikä tarvitse odottaa seuraavaan palkkapäivään asti. Hakeminen on nopeaa ja ilmaista, minkä lisäksi rahat tulevat tilillesi nopeasti. Palvelu on myös joustava: luotonantajien kilpailuttaminen ei vaadi sinua sitoutumaan rahan nostamiseen. Omien lainamahdollisuuksien selvittäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta ja miellyttävää. Käyttörahaa arkeen voi hakea minimissään sata euroa ja oman luotonantajan kanssa voi neuvotella maksuajoista ja -ehdoista. Jos siis tarpeesi on lyhytaikainen, niin voit lyhentää lainaa nopeammin kuin olit alunperin suunnitellut.