logo

Aina oikea hinta lainalle.

Aloita lainavertailu tästä

Kilpailutamme puolestasi jopa 31 pankkia ja rahoituslaitosta

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Pienyrittäjä, näin selätät ennakkoverojen tuomat taloushaasteet

Jäännösverot tulevat monelle pienyrittäjälle ikävänä yllätyksenä ja toisaalta veronpalautuksia odotellessa tärkeät investoinnit voivat jäädä tekemättä. Yrityslainan avulla voit vastata taloustilanteen yllättäviin muutoksiin joustavasti.

Ennakkoveron maksaminen voi aiheuttaa päänvaivaa erityisesti uudelle yrittäjälle, mutta myös kokeneempi konkari voi luoda epärealistisilla ennakkoveroarvioilla merkittävän ongelman.

Toiminimessä ennakkoveron arvioiminen on työläämpää kuin esimerkiksi osakeyhtiössä.

Näissä tapauksissa ennakkoveron määrä perustuu verottajan tekemään arvioon, joka taas perustuu yrityksen aiemmin tekemään tulokseen  Mikäli kyseessä on vasta toimintansa aloittanut yritys, ennakkoverot määrätään yrittäjän oman arvion mukaisesti. Ennakkoveron eräpäivä on kuukauden 23. päivä.

Jäännösverot ja viivästyskorot yrityksen murheina

Jos yrityksesi tienaa enemmän kuin olet arvioinut, maksettujen ennakkoverojen summa jää vuositasolla liian pieneksi. Tällöin puuttuvia veroja joudutaan hoitamaan jälkikäteen, eli niistä maksetaan lisäennakkoa tai jäännösveroa. Mikäli yritys on yliarvioinut tuloksensa, tulee se myös maksaneeksi liikaa ennakkoveroa. Yrittäjä voi siis joutua tilanteeseen, jossa hän maksaa veroa rahasta, jota ei ole koskaan tienattu.

Nämä liian suuret verosuoritteet palautetaan toki takaisin veronpalautuksina, mutta rahoille olisi todennäköisesti parempaa käyttöä yrityksesi pankkitilillä. Toisaalta myös jäännösverot voivat saattaa yrityksen talouden epätasapainoon. Yllättävien kulujen sattuessa yrityksen taloutta voi tasapainottaa joustavasti vakuudettoman yrityslainan avulla.

Tasapainota yrityksesi talous joustavalla yrityslainalla

Vakuudeton yrityslaina on nopea ja helppo tapa vastata yllättäviin kuluihin. Nopeasti muuttuvassa taloustilanteessa yrityksesi tulojen täysin tarkka arviointi on lähes mahdotonta. Tärkeät investoinnit voivat olla jäissä veronpalautuksia odotellessa, tai et ole varautunut huipputulosten tuomiin jäännösveroihin.

Omalaina.fi tekee yrityslainojen vertailusta ja hakemista vaivatonta. Lainahakemuksesi kilpailutetaan monen luotonantajan kesken ja saat alustavat lainatarjoukset nopeasti. Kauttamme voit hakea kulutusluottoja 60 000 euroon asti, joten voit toteuttaa pienemmät investoinnit ripeästi ja ajallaan. Maksuajasta on mahdollisuus sopia joustavasti lainasummasta riippuen.

Omalaina.fi vertailusta löydät kattavan tarjonnan pankkeja ja rahoitusyhtiöitä, joka osaltaan takaa sen, että voit löytää kilpailukykyisen lainatarjouksen. Aloita lainavertailu yksinkertaisella hakemuksellamme ja katso miten edullisesti voit laittaa taloutesi tasapainoon.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on ennakkovero?
Ennakkovero on vero, jota maksetaan etukäteen esimerkiksi vuokratuloista ja omaisuudesta saaduista luovutusvoitoista.
Mitä voi tehdä jos rahat ei riitä ennakkoveron maksamiseen?
Jos rahasi ei riitä ennakkoveron maksamiseen voit hakea yrityslainaa Omalainan kautta veron maksamiseen.