logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Lainojen yhdistäminen voi tuoda yllättäviä säästöjä

Useiden suhteellisen pienten lainojen takaisinmaksu on kallista ja stressaavaa. Näin maksat kerralla kaikki pienlainasi takaisin ja huolehdit vain yhdestä yhdistelylainasta.

Vakuudettomien pikalainojen suosio on kerryttänyt monelle vanhan mallisia, kalliita pikavippejä. Moderni pikalaina voi edelleen olla hyvä ratkaisu äkilliseen, mutta lyhytaikaiseen rahantarpeeseen. Vanha, korkeakorkoinen pikavippi voi kuitenkin rasittaa taloutta kohtuuttomasti. Suomalaiset ovat maailman kärkijoukkoa lainojen takaisinmaksussa. Nyt kalliilta tuntuvat lainat halutaan maksaa kunnialla takaisin, vaikka leijonanosa kuukausittaisesta lyhennyksestä menisi korkokuluihin. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla.

Lainojen yhdistäminen on jo tuttua monelle. Kerroimme viime vuoden tammikuussa, miten Omalaina.fi:n yhdistelylaina-asiakkaat pienensivät kuukausieriään keskimäärin jopa 64%. Ennen yhdistämistä näiden lainojen kuukausierät olivat keskimäärin 649,81 euroa ja yhdistelyn jälkeen vain 232,15 euroa.

Tämänkaltaiset, useiden satojen eurojen kuukausittaiset säästöt voivat olla mahdollisia myös sinun kohdallasi. Saavutetut säästöt riippuvat paitsi yhdistettävien lainojen rakenteesta, myös yhdistelylainan edullisuudesta. Tarpeettoman kallis yhdistelylaina ei tuo toivottuja säästöjä, siksi myös yhdistelylaina kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa.

Lainojen yhdistäminen kannattaa monessa tilanteessa, mutta muista lainavertailu

Yhdistelylainan tuomat säästöt voi maksimoida vertailemalla mahdollisimman monia lainatarjouksia ja valitsemalla kilpailukykyisimmän vaihtoehdon. Omalaina.fi kilpailuttaa useita luotonantajia yhdellä hakemuksella. Omalainan avulla säästät aikaa ja saat kilpailukykyisen lainatarjouksen.

Lainojen yhdistämisellä voit säästää koroissa ja kuluissa, eikä kokonaislaina-aikaa tarvitse useinkaan pidentää. Maksat silti reilusti pienempää kuukausierää ja säästät.

Näin lainojen yhdistäminen tapahtuu:

  1. Päätä mitkä lainat haluat yhdistää – kannattaa valita ainakin kuluiltaan suurimmat lainat, jos et pysty yhdistämään kaikkia lainoja.
  2. Hae lainamäärää, joka kattaa haluamasi lainat – edullisen lainan löytäminen voi olla helppoa Omalaina.fi:n avulla, sillä kilpailutamme useita pankkeja ja luotonantajia puolestasi.
  3. Voit hakea yhdistelylainan, jolla maksat pois haluamasi lainat, tai antaa luotonantajan hoitaa yhdistely, mikäli he palvelua tarjoavat.

Lainojen yhdistämisen jälkeen huolehdit vain yhdestä, tai ainakin pienemmästä määrästä lainoja. Et myöskään enää maksa korkoa sekä hallinnointi- ja laskutuskuluja useista eri lainoista. Huomaat pian, kuinka paljon kulutit rahaa ja energiaa pienten, mutta kalliiden lainojen hoitoon. Omalaina.fi on loistava, 100 % suomalainen kumppani lainojen yhdistämiseen.

Omalaina.fi:ssä yhdistät lainat 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. Kilpailuttaminen on ilmaista, etkä sitoudu mihinkään. Lähetä yhdistelylainahakemus heti.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi lainojen yhdistely on hyvä vaihtoehto?
Lainojen yhdistely on uusi laina, joka haetaan jos hakijalle on kertynyt useampi pienempi laina. Useat lainat aiheuttavat suuria lainanhoitokuluja, joten lainojen keskittäminen tuo merkittäviä säästöjä
Miten yhdistelylainaa voi hakea?
Omalaina palvelussa voit yhdistää lainasi aina 60 000 euroon saakka. Sinun tulee vain tietää millainen määrä sinulla on nykyisiä lainoja ja hakea vastaava määrä yhdellä hakemuksella Omalainan sivuilla. Osa pankeista maksaa vanhat lainat pois asiakkaan puolesta, mutta voit joutua myös maksamaan lainat itse.