logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Menestyvä yritys investoi ketterästi

Kasvavan yrityksen ei pitäisi joutua jarruttelemaan turhaan. Vakuudeton yrityslaina auttaa kasvattamaan yrityksen liiketoimintaa nopeasti ja rahoittaa äkilliset ja lyhytaikaiset kuluerät.

Moni kannattava ja vakavarainen yritys epäröi turhaan suurempien investointien edessä. Yrityksen menestyksen kannalta on välttämätöntä pystyä vastaamaan kehittyvän toimintaympäristön asettamiin haasteisiin. Toimialasta riippumatta useimmat yritykset tarvitsevat jossakin vaiheessa lisärahoitusta, saavuttaakseen kasvutavoitteensa.

Toimitilojen laajentaminen, konekannan modernisointi tai muu yritystoiminnan kehittäminen vaatii käytettävissä olevaa pääomaa. Useille yrityksille tämä tarkoittaa lainanottoa.

Yrityslaina mahdollistaa kasvun

Investoinnit ovat kilpailukyvyn ylläpidon ja liiketoiminnan kasvattamisen perusta. Lisärahoitus voi olla yritykselle elinehto, tai keino nostaa toiminta uudelle tasolle. Investointeja on helpointa tehdä silloin kun yrityksellä menee hyvin, mutta vanhentunut konekanta tai rajoittuneet työtilat voivat olla yrityksen kasvua jarruttava tekijä. Passiivisuus tällaisessa tilanteessa voi pahimmassa tapauksessa tuhota yrityksen kilpailukyvyn ja heikentää sen asemaa kilpailijoihin nähden.

Useimmille yrityksille kalustohankinnat ja toimitilan muutokset ovat niin suuria investointeja, ettei niiden rahoittaminen kerralla ole mahdollista. Verkosta haettu vakuudeton yrityslaina mahdollistaa yrityksen ketterän kehittämisen jopa lyhyellä varoitusajalla.

Vakuudeton yrityslaina Omalaina.fi vertailupalvelusta

Netin lainamarkkinoilla on lukuisia erilaisia toimijoita. Yrityksen suurin haaste onkin löytää lainatuote, joka sopii juuri sen tarpeisiin. Omalaina.fi on suomen suurin lainanvälittäjä ja kilpailutamme lainahakemuksesi usean yritysrahoitukseen erikoistuneen luotonantajan kesken. Kauttamme voit hakea vakuudetonta yrityslainaa aina kahdeksaan miljoonaan euroon asti. Huomaa, että kauttamme haettu laina voi myös toimia siltarahoituksena perinteiselle pankkilainalle.

Näin helppoa vakuudettoman rahoituksen hakeminen on:

  1. Täytä lainahakemus
  2. Kilpailutamme lainat
  3. Vertaa sinulle osoitettuja lainatarjouksia ja valitse sopivin
  4. Rahat siirretään ilmoittamallesi tilille

Yrityslainojen kilpailuttaminen vapauttaa resursseja yrityksen päivittäisten toimintojen hoitoon. Yhdellä hakemuksella teet tuntien vertailutyön muutamassa minuutissa. Omalaina.fi auttaa yrityksiä löytämään sopivan rahoitusratkaisun, joka tukee kasvua, investointeja ja työllistämistä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä tarkoittaa yrityslaina?
Yrityslaina on yritystoimintaan tarkoitettu laina, jolla yritys voi hoitaa mm. investointeja. Jokainen yritys voi kärisä toisinaan kassavajeesta, joten lainan ottaminen tällaisessa tilanteessa voi pelastaa yrityksen liiketoiminnan.
Kuka voi hakea yritykselle lainaa?
Yrityslaina on haettavissa yrityksen toiminnasta vastuussa olevan henkilön toimesta. Lainan hakeminen edellyttää hakijan henkilötiedot sekä yrityksen y-tunnuksen. Näiden avulla voidaan OmaLaina voi hakea oikean tarjouksen juuri kyseiselle yritykselle.