Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Moottoripyörä rahoitus – aloita hauska harrastus fiksusti

Moottoripyörä on monelle suomalaiselle intohimo ja tapa nauttia vapauden tunteesta Suomen kesässä. Kun sää on lämmin ja aurinko paistaa taivaantäydeltä, mikä on sen mukavampaa, kuin hypätä moottoripyörän selkään ja ottaa tie haltuun.
Moottoripyörän omistaminen kuitenkin edellyttää vastuullisuutta ja huolellisuutta. On muutamia seikkoja, joihin moottoripyörä rahoitus ja hankintatapa vaikuttavat.

 

Moottoripyörän rahoitus

Moottoripyörän ostaminen voi olla suuri investointi, mutta se voi myös tuoda paljon iloa ja vapauden tunnetta elämään. Moottoripyörän rahoituksen suhteen on olemassa erilaisia vaihtoehtoja, mikäli sinulta ei löydy hankintaan tarvittavia rahoja valmiiksi.

Yksi suosittu vaihtoehto on perinteinen autolaina. Pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat usein erityisiä moottoripyörälainoja, joiden avulla voi rahoittaa uuden tai käytetyn moottoripyörän hankinnan. Lainojen ehdot ja korot vaihtelevat, joten sinun kannattaa vertailla eri tarjouksia ennen päätöksen tekemistä verkosta löytyvän lainavertailun avulla.

Moottoripyörä osamaksulla

Vaihtoehtona on lisäksi osamaksusopimus. Tämä tarkoittaa, että pyörä maksetaan kuukausittaisissa erissä, joihin sisältyy usein korko ja lisäkulut. Osamaksusopimukset voivat olla hyvä vaihtoehto, jos haluat pitää kuukausittaiset kulut ennakoitavissa ja maksaa pyörän pois lähivuosien aikana.

Myyjäliikkeen rahoitussopimus

Lopuksi, joillakin moottoripyöräkaupoilla voi olla omia rahoitusohjelmia, joihin sinun kannattaa tutustua. Nämä ohjelmat voivat olla houkuttelevia, sillä niiden ehdot ja korot ovat usein hyvin kilpailukykyisiä.

Ennen kuin valitset moottoripyörän rahoitusvaihtoehdon, on sinun tärkeää harkita huolellisesti omaa taloudellista tilannettasi ja kuukausittaista maksukykyäsi. On myös hyvä muistaa, että moottoripyörän rahoitus voi olla suuri taloudellinen sitoumus. Sinun kannattaakin varmistaa, että valitset pyörän, joka vastaa tarpeitasi ja budjettiasi.

Lue artikkeli: Löydä itsellesi sopivin lainatyyppi

Miten ostat moottoripyörän osamaksulla?

Moottoripyörä on monen haaveilema hankinta, mutta sen hankintahinta voi olla monille liian korkea kertamaksuna maksettavaksi. Onneksi monet moottoripyöräkauppiaat tarjoavat asiakkailleen mahdollisuutta hankkia moottoripyörä osamaksulla. Osamaksun avulla moottoripyörän voi maksaa pois pienissä kuukausittain maksettavissa erissä.

Osamaksulla moottoripyörän hankkiminen voi olla houkutteleva vaihtoehto, koska se mahdollistaa hankinnan ilman suurta kertamaksua ja samalla voit säilyttää oman taloutesi tasapainon. Osamaksussa maksetaan kuukausittain sovittu summa moottoripyörän hinnasta sekä sopimuksen mukaan määräytyvät korot ja mahdolliset muut kulut.

Tutustu sopimukseen huolella

On tärkeää tarkastella huolella osamaksusopimuksen ehtoja, sillä sopimuksen piilokulut voivat kasvattaa lopullista hintaa merkittävästi. Sopimusehtojen vertailu kannattaa tehdä huolellisesti eri moottoripyöräkauppiaiden välillä.
Osamaksulla hankittavan moottoripyörän tulee yleensä olla uusi tai erittäin hyväkuntoinen käytetty moottoripyörä. Osamaksulla hankittavan moottoripyörän omistajuus siirtyy ostajalle vasta sopimuksen lopussa, kun kaikki maksuerät on maksettu.

Kaikessa hankinnassa on tärkeää tehdä huolellinen harkinta ja tarkastella kaikkia vaihtoehtoja ennen päätöksen tekemistä.

Lue aiheesta lisää: Osamaksu – Kannattaako suosittu maksutapa?

Moottoripyörä vakuutus – mitä sinun tulisi siitä tietää?

Moottoripyörävakuutus on lakisääteinen vakuutus, joka turvaa moottoripyörän omistajan vastuun mahdollisissa kolari- ja onnettomuustilanteissa. Vakuutus kattaa esimerkiksi vahingon aiheuttamisen toiselle ajoneuvolle tai henkilölle. Vakuutus kattaa myös moottoripyörän varkauden, palon ja mahdollisen ilkivallan.

Moottoripyörävakuutuksen hinta määräytyy useiden tekijöiden perusteella, kuten ajokokemuksen, ajokilometrien määrän, moottoripyörän arvon ja käyttötarkoituksen mukaan. Vakuutuksen hankkiminen kannattaa tehdä huolella vertailemalla eri vakuutusyhtiöiden tarjouksia, jotta löydät itsellesi sopivan ja edullisen vaihtoehdon.

Tarvittavat moottoripyörä varusteet

Jotta voit nauttia pyöräilystä turvallisesti, on tärkeää sijoittaa laadukkaisiin ja oikeanlaisiin varusteisiin. Moottoripyörävarusteiden tärkeimmät ominaisuudet ovat turvallisuus ja mukavuus.
Aloitetaan kypärästä, joka on moottoripyörävarusteista ehkä se tärkein. Moottoripyöräkypärän tulee olla hyvin istuva ja mukava käyttää. Sen tulee myös täyttää EU:n turvallisuusvaatimukset, jotta se suojaa päätäsi mahdollisimman hyvin onnettomuustilanteessa.

Varmistu ajovarusteiden laadusta

Seuraavaksi tulevat ajotakit ja -housut, jotka ovat valmistettu kestävästä materiaalista. Niissä tulee olla myös CE-merkintä. Moottoripyörätakki ja -housut suojaavat sinua mahdollisilta iskuilta ja hankauksilta, jos kaadut tai joudut muutoin onnettomuuteen.
Ajohanskat suojaavat käsiäsi mahdollisilta hankauksilta ja iskuilta sekä tarjoavat hyvän pidon moottoripyörän ohjaukseen.

Ajokengät sen sijaan suojaavat jalkojasi iskuilta tarjoten samalla hyvän pidon. On tärkeää valita oikeanlaiset moottoripyörä ajovarusteet oman ajotyylin ja tarpeiden mukaan. Hyvien ajovarusteiden avulla voit säästyä suuremmilta vahingoilta ikävissä onnettomuustilanteessa.

Lue aiheesta: Matkalaina

Käytetyn moottoripyörän hankinta

Käytetty moottoripyörä on usein hyvä vaihtoehto, kun haluat säästää rahaa tai vaihtoehtoisesti haluat löytää harvinaisemman mallin, jota ei ole enää uutena saatavilla. Käytetty moottoripyörä voi olla myös hyvä valinta aloittelijalle, joka ei halua sijoittaa suuria summia uuteen pyörään ennen kuin on varma, että harrastus kiinnostaa pitkäaikaisesti.

Tutustu huoltohistoriaan

Käytetyn moottoripyörän ostossa tulee kuitenkin olla tarkkana, sillä ostajan vastuulla on varmistaa, että pyörä on kaikin puolin turvallinen ja toimiva. Ennen ostopäätöstä on tärkeää tarkastaa moottoripyörän kunto ja varmistaa, että sen huoltohistoria on kunnossa. Kyllä, luit oikein. Moottoripyöräkin tulee käyttää huollossa säännöllisesti, ihan niin kuin autokin. Tämä on erityisen tärkeää, kun käytössä on jo hieman vanhempi, käytetty moottoripyörä. Moottoripyörää huoltamalla voit välttyä monilta erilaisilta ongelmilta.

Käytetyn moottoripyörän ostamisessa kannattaa myös muistaa, että vaikka ostohinta voi olla alhaisempi kuin uudella pyörällä, käytetyn pyörän ylläpitoon ja korjauksiin voi kulua suuria summia rahaa, sillä onhan moottoripyörässä useita kuluvia osia.

Moottoripyörän kulutusosat

Moottoripyörän renkaat ja vaijerit ovat hyviä esimerkkejä pyörän kuluvista osista. Tästä syystä kannattaa etukäteen varautua mahdollisiin korjauskustannuksiin laittamalla pieniä summia säästöön, jotta korjauskustannukset eivät rasita talouttasi niin paljon. Kun käytetyn moottoripyörän kunto ja huollot ovat kunnossa, voi sen käytöstä nauttia turvallisesti tulevina vuosina eteenpäin.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä moottoripyörä sopii parhaiten aloittelijalle?

Aloittelijalle sopiva moottoripyörä riippuu monista tekijöistä, kuten henkilön kokemuksesta ajoneuvojen kanssa, fyysisestä koosta ja painosta, sekä millaiseen käyttöön pyörää suunnitellaan käytettävän. Kuitenkin yleisesti ottaen aloittelijalle sopiva moottoripyörä on kevyt, helppo hallita ja ketterä. Tällaisia ovat usein esimerkiksi kevytmoottoripyörät tai skootterit, joiden moottorin koko on alle 500cc. On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokaisen henkilön tarpeet ja mieltymykset ovat erilaisia, joten paras tapa löytää sopiva moottoripyörä on kokeilla useita eri vaihtoehtoja ja valita se, joka tuntuu omalta.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun on ostamassa ensimmäistä moottoripyörää?

Ensimmäistä moottoripyörää ostaessa kannattaa ottaa huomioon monia tekijöitä, joista tärkeimpiä ovat:

  • oma kokemus: On tärkeää valita moottoripyörä, joka sopii omaan kokemustasoon ja taitoihin,
  • käyttötarkoitus: Ennen moottoripyörän ostamista kannattaa miettiä, mihin käyttöön pyörää suunnitellaan käytettävän, moottorin koko: Yleensä aloittelijalle sopivat moottoripyörät, joiden moottorin koko on alle 500cc,
  • huolto ja korjaus: Ennen moottoripyörän ostamista kannattaa ottaa selvää sen huollosta ja mahdollisista korjauskustannuksista,
  • oma budjetti: Moottoripyörien hinnat vaihtelevat suuresti, joten kannattaa miettiä omaa budjettia ennen ostopäätöksen tekemistä ja
  • turvallisuus: Moottoripyöräillessä tärkeintä on turvallisuus, joten kannattaa aina käyttää asianmukaista suojavarustusta, kypärää ja ajohanskoja.

Ensimmäistä moottoripyörää hankkiessa kannatta harkita huolella eri vaihtoehtoja, jotta löytää omiin tarpeisiin sopivan pyörän.