Lainatyypit eri lainakohteille tarpeesi mukaan

Joskus yllättäenkin elämässä tulee tilanne ylimääräsiselle rahan tarpeelle ja silloin lainan ottaminen saattaa olla ainoa vaihtoehto. Eri lainatyypeillä katat erilaisten tarpeiden ja menojen rahoittamisen. Lainatyyppejä on kuitenkin lukuisia ja moni pohtiikin, mitä eroja eri lainatyypeillä on, kun lainaa hakiessa pitäisi valita juuri itselle oikea laina. Tutustu nyt täältä eri lainatyyppeihin, jotta osaat paremmin kartoittaa omaa lainatarvettasi.

Oli hakusessa sitten autolaina, remonttilaina, pikalaina tai jokin muu, Omalaina auttaa sinua löytämään oikean lainatyypin sekä vertaamaan lainan korkoja. Täytä ilmainen lainahakemus ja hae lainaa ilman vakuuksia ja takaajia vain muutamassa minuutissa.

Katso myös: Lainalaskuri – Laske lainasi kulut etukäteen

Asiakaskokemuksia

Täytä lainahakemus 500 – 60 000 € – Lainatarjous heti

Hae lainaa 500 – 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Täytä lainahakemus - Lainatarjous nopeimmillaan heti

Hae lainaa 500 - 60 000 eurolle ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Luottokortti todellinen vuosikorko voi olla 21,34% laskettuna käytetylle lainalle 1500€, kun takaisinmaksuaika on yksi vuosi ja nimelliskorko on 19,50 % Takaisinmaksettava summa on tällöin yhteensä 1663 € eli 139€ kuukaudessa.. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.