Lainatyypit eri lainakohteille tarpeesi mukaan

Joskus yllättäenkin elämässä tulee tilanne ylimääräsiselle rahan tarpeelle ja silloin lainan ottaminen saattaa olla ainoa vaihtoehto. Eri lainatyypeillä katat erilaisten tarpeiden ja menojen rahoittamisen. Lainatyyppejä on kuitenkin lukuisia ja moni pohtiikin, mitä eroja eri lainatyypeillä on, kun lainaa hakiessa pitäisi valita juuri itselle oikea laina. Tutustu nyt täältä eri lainatyyppeihin, jotta osaat paremmin kartoittaa omaa lainatarvettasi.

Oli hakusessa sitten autolaina, remonttilaina, pikalaina tai jokin muu, Omalaina auttaa sinua löytämään oikean lainatyypin sekä vertaamaan lainan korkoja. Täytä ilmainen lainahakemus ja hae lainaa ilman vakuuksia ja takaajia vain muutamassa minuutissa.

Täytä lainahakemus - Lainatarjous nopeimmillaan heti

Hae lainaa 500 - 60 000 eurolle ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 0 % laskettuna lainasummalle 0 €, kun takaisinmaksuaika on 15 vuotta, tilinhoitomaksu false €, avausmaksu false € ja nimelliskorko NaN %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 0 €, eli 0 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.