logo

Aina oikea hinta lainalle.

Täytä kulutusluottohakemus - Saat luottopäätöksen heti

Hae kulutusluottoa jopa 60 000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia

Kuukausierä n.*
0 €
Haettu lainasumma

20000

           
Laina-aika

15 vuotta

Lähettämällä hakemuksen hyväksyn käyttäjäehdot ja vahvistan lukeneeni tietosuojakäytännöt

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on {apr} % laskettuna lainasummalle {totalAmount} €, kun takaisinmaksuaika on {repaymentTimeYears} vuotta, tilinhoitomaksu {administrationFee} €, avausmaksu {arrangementFee} € ja nimelliskorko {interestRate} %. Takaisinmaksettava summa on tällöin {totalCost} €, eli {monthlyCost} €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19 % – 20 % ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 – 150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1–20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 500 € – 60000 €.

Mihin käyttäisit 5000 euroa lainaa? – Näihin asioihin suomalaiset hakevat lainaa

Autoremontti vai lomamatka? Lue lista siitä mitä suomalaiset ostavat 5000 euron lainalla! Hae lainaa 5000 euroa edullisesti ja helposti, Omalainan kautta.

Lainaa 5000 euroa – Näin vertailet ja haet lainaa nopeasti

Lainaa 5000 euroa edullisesti esimerkiksi auton ostoon tai kodin remontointiin. Voit hakea kauttamme 5000 euron lainaa nopeasti, ja helposti, täyttämällä vain yhden hakemuksen. Vertailemme lainaa hakijan lainaehdoilla lukuisien eri pankkien ja luotonantajien tarjonnasta, ja lähetämme lainatarjoukset suoraan hakijan sähköpostiin.

Omalainan kautta saat rahat tilillesi heti, ilman viikkojen odotusta. Jätettyäsi hakemuksen saat sähköpostiisi parhaimmat sinulle löytämämme lainatarjoukset, joista voit itse valita itsellesi sopivimman. Lainan hakeminen ei velvoita sinua mihinkään, joten sinun ei tarvitse valita itsellesi lainatarjousta, ellet itse ole tarjoukseen tyytyväinen. Kilpailutamme kuitenkin lainoja lukuisan pankin ja luotonantajan välillä, jotta sopivan lainan löytäminen ja parhaimman kulutusluoton löytäminen juuri sinun tarpeisiisi voisi olla helpompaa.

Hae Omalainan kautta lainaa 5000 euroa, nopeasti ja luotettavasti, täysin ilman vakuuksia. Kilpailutamme pääasiassa vain vakuudettomia lainoja, joten et tarvitse lainanhaussa vakuuksia, tai takaajaa. Omalainan kautta voit hakea lainaa 100 – 60 000 euroa, millä tahansa laina-ajalla 1-20 vuoden välillä. Lainojen vertailu Omalainan kautta on täysin ilmaista, eikä se velvoita sinua mihinkään.

Mitä kaikkea saa 5000 eurolla? Tähän suomalaiset käyttävät viiden tuhannen euron lainan.

  • Remontin rahoitus ja uudet huonekalut. 5000 eurolla saat totetettua esimerkiksi pienen keittiöremontin, tai muun pienen remontoinnin asuntoosi. Lainalla on helppo myös rahoittaa uudet tarvittavat kodinkoneet, esimerkiksi vanhan jääkaapin, tai rikkinäisen uunin tilalle. Pienen asunnon pintaremonttiin riittää usein hyvin 5000 euron laina, jolla voi jo kustantaa keittiöön uuden kaapiston, taikka tapetoida koko asunnon uuteen uskoon.
  • Lähde lomalle, kerran tai kaksi vuodessa. Lomamatka silloin tällöin piristää arkea ja antaa uutta virtaa työntekoon ja arjesta selviämiseen. Lomalle on 5000 euron lainan avulla helppo lähteä vaikka kaksikin kertaa, riippuen toki matkakohteesta. Summa on hyvä matkakassa mihin tahansa kohteeseen, ja sen avulla voi lähteä vaikka Islantiin ihailemaan kuumia lähteitä, taikka Afrikkaan safarimatkalle todistamaan villieläinten elämää.
  • Osta uusi auto tai remontoi vanhaa. Auton omistaminen ei ole halpaa lystiä, eikä uuden ostaminen myöskään ole aivan ilmaista. 5000 euron lainaa käytetäänkin usein uuden auton maksuna, taikka esimerkiksi käsirahana kalliimmassa autossa. Lainalla saa myös korjattua auton vikoja kuntoon. Kannattaa huomioida kuinka paljon auton korjauksen kustannukset maksaisivat, sillä autoremontin hinta voi nousta jopa uuden auton hinnan tasolle, jolloin korjaaminen ei ole kovin kannattavaa.
  • Aloita sijoittaminen ja luo heti voittoa. Myös sijoittamiseen voidaan käyttää lainaa, varsinkin sijoittamisen alkutaipaleella kun sijoittajalle ei vielä ole ehtinyt kertyä säästöjä. Ottamalla lainaa 5000 euroa sijoittamisessa pääsee hyvin alkuun. Tässäkin tapauksessa kannattaa muistaa hajauttaa tämä viiden tuhannen euron summa, jotta sijoittamisen riskit pienenevät, ja voiton mahdollisuus kasvaa.
  • Käytä lainaa pienempien lainojen yhdistelylainana. Jos sinulle on jo ennestään kertynyt useampia pieniä kulutusluottoja, kannattaa niiden yhdistämistä miettiä. 5000 eurolla pystyt jo yhdistämään pieniä satojen eurojen lainoja. Jos sinulla on suurempia lainoja jotka haluaisit yhdistää, kannattaa ne laskea yhteen ja kilpailuttaa tästä syntyvä summa Omalainan kautta. Omalaina tarjoaa lainoja kaikkiin tarkoituksiin minkä tahansa summan 100 – 60 000 euron välillä, 1-20 vuoden takaisinmaksuajalla. Yhdistelylainaa on siis helppo hakea myös 5000 euroa suurempana summana.

Kilpailuttaminen kannattaa – Omalaina voi löytää sopivan lainan lukuisien pankkien ja muiden luotonantajien joukosta

Lainaa saa netistä usein hyvinkin helposti, ja pankkien tarjonta on suurta. Tämän vuoksi myös lainojen hintataso vaihtelee hyvin paljon, ja osa lainoista on reippaasti kalliimpia. Edullisen lainan löytämisessä auttaa Omalainan ilmainen kilpailutuspalvelu, joka vertailee ja kilpailuttaa yhteistyökumppanenamme toimivien pankkien ja lainanatarjoajien tarjolla olevat lainat puolestasi. Lainan hakeminen Omalainan kautta on kätevä tapa saada laina tilille heti, sillä käsittelemme meille saapuneet hakemukset välittömästi, ja saat hakemuksellesi lainapäätöksen usein jo saman, ja viimeistään parin päivän aikana.

Omalaina kilpailuttaa sinulle lainan usean eri pankin ja luotonantajan joukosta hakemuksesi tietojen perusteella, ja lähettää sinulle parhaimmat lainatarjoukset suoraan sähköpostiin. Myös suurempien summien kilpailuttaminen on yhtä helppoa kuin 5000 euron lainavertailu, ja Omalainan kautta voit kilpailuttaa lainoja 100 – 60 000 euron väliltä.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko kuka vain saada 5000 euron lainan?
Lainaa voi saada 5000 euroa jokainen lainanhakija, jolta löytyy luottotiedot ja riittävät säännölliset tulot. Tarkista aina, että voit sitoutua annettuihin lainaehtoihin ja takaisinmaksusuunnitelmaan.
Paljonko maksaa 5000 euron lainan hakeminen?
5000 euron lainan hakeminen on ilmaista eikä sido hakijaa mihinkään. Lainan hinta riippuu mm. lainakelpoisuudestasi, sekä yleisestä korkotilanteesta. Tarkista aina lainaehdot, kuten todellinen vuosikorko.